اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

این فلکسی نئون نورش کمه و نباید جلونور آفتاب باشه چون طبق گفته ها خراب میشه!
    الان دنبال یه ایده و روشی برای استارت کارم که روش کار کنم و ببینم میشه یه چیزی ساخت که بشه ازش استفاده کرد!
    کسی ایده ای نداره؟ :question:
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام دوستان کسی از این ال ای دی های کلاهی مون لایت همین سایت استفاده کرده؟ جنسشون چطوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
        سلام دوستان کسی از این ال ای دی های کلاهی مون لایت همین سایت استفاده کرده؟ جنسشون چطوریه؟
        سلام دوست عزیز،من از قرمزشون استفاده کردم،واقعا نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ نور،2تا کار 2هفته پیش با همین مون لایت ها زدم بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن..حتی 1دونه سوخته هم نداشته تابلوهام..این تابلو رو ببین با مون لایت قرمز(خریداری شده از همین سایت)زدم :
        http://mielec.persiangig.com/image/atis.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
          سلام دوست عزیز،من از قرمزشون استفاده کردم،واقعا نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره
          میشه لطف بفرمایید که این سیم ها متری چقدر قیمت دارند ؟
          و مدار درایور و تغذیه اونها نیز چقدر قیمتشون هست ؟

نوشته اصلی توسط mielec

هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ نور،2تا کار 2هفته پیش با همین مون لایت ها زدم بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن..حتی 1دونه سوخته هم نداشته تابلوهام..این تابلو رو ببین با مون لایت قرمز(خریداری شده از همین سایت)زدم :
          http://mielec.persiangig.com/image/atis.jpg
          خیلی قشنگ درآوردی...انعتاف پذیری بالایی هم انگاری داره
          ولی در بحث عمر مفید...طبق دیتاشیتش
          اگه تو محاسبات تغذیش اشتباه نکرده باشید...
          بین 7ماه تا حداکثر 12 ماه بیشتر عمر نمیکنند
          در صورتی که در led ها این عمر 10برابر هست
          همچنین (مون لایت ها) در برابر نور خورشید ،فسفر موجود در اون به شدت آسیب میبینه و...

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
            میشه لطف بفرمایید که این سیم ها متری چقدر قیمت دارند ؟
            و مدار درایور و تغذیه اونها نیز چقدر قیمتشون هست ؟
            خیلی قشنگ درآوردی...انعتاف پذیری بالایی هم انگاری داره
            ولی در بحث عمر مفید...طبق دیتاشیتش
            اگه تو محاسبات تغذیش اشتباه نکرده باشید...
            بین 7ماه تا حداکثر 12 ماه بیشتر عمر نمیکنند
            در صورتی که در led ها این عمر 10برابر هست
            همچنین (مون لایت ها) در برابر نور خورشید ،فسفر موجود در اون به شدت آسیب میبینه و...
            جناب چمنی من متوجه نشدم منظور شما از "سیم" کدوم سیم هاست؟تابلویی که عکسش رو گذاشته بودم با ال ای دی کلاهی مون لایت کار شده بود،فکر کنم شما اشتباهآ فکر کردید نئون فلکسی کار شده!

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
              من یه نابلو ساختم بالاخره با حدود 1100 تا led
              800 تا led سفید که سه تا 3 تا با هم سری کردم با یه مقاومت 180 کیلو
              300 تا led قرمز که 5 پنج تا 5 تا با هم سری کردم با یه مقاومت 330 کیلو
              جنسشون کلاهی hg هست که از همین سایت خریدم
              یه تغذیه سوئیچینگ 12v-10A هست هم گرفتم
              ولی یه مشکلی هست وقتی همه 1100 تا وصل میکنم به آداپتور یهو قدرت نور قرمز نصف میشه . وقتی سفید ها رو جدا میکنم نور قرمز ها 2 برابر میشه
              آیا منبع تغذیه ضعیفه برای این کار ؟
              توان یا وات کل کار چقدر میشه (میخوام بدونم این تابلو چند واته ؟)
              دستگاهی که باهاشون سر ساعت 4 بعد از ظهر تابلو اتوماتیک روشن کرد و ساعت 1 شب مدار رو اتوماتیک خاموش کرد بهم معرفی میکنید . ممنون
              1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adame_haji
                سلام خدمت دوستان
                من یه نابلو ساختم بالاخره با حدود 1100 تا led
                800 تا led سفید که سه تا 3 تا با هم سری کردم با یه مقاومت 180 کیلو
                300 تا led قرمز که 5 پنج تا 5 تا با هم سری کردم با یه مقاومت 330 کیلو
                جنسشون کلاهی hg هست که از همین سایت خریدم
                یه تغذیه سوئیچینگ 12v-10A هست هم گرفتم
                ولی یه مشکلی هست وقتی همه 1100 تا وصل میکنم به آداپتور یهو قدرت نور قرمز نصف میشه . وقتی سفید ها رو جدا میکنم نور قرمز ها 2 برابر میشه
                آیا منبع تغذیه ضعیفه برای این کار ؟
                توان یا وات کل کار چقدر میشه (میخوام بدونم این تابلو چند واته ؟)
                دستگاهی که باهاشون سر ساعت 4 بعد از ظهر تابلو اتوماتیک روشن کرد و ساعت 1 شب مدار رو اتوماتیک خاموش کرد بهم معرفی میکنید . ممنون
                سلام دوست عزیز
                من متوجه نشدم شما شاخه هاتو چجوری بستی؟قرمزا رو 5 تا 5 تا سری بعد با یه مقاومت 330 کیلو به 12 ولت؟همه شاخه هارو اینجوری زدی بعد موازی کردی؟یا کلآ از یک مقاومت 330 کیلو استفاده کردی واسه قرمزا؟در مورد سوال دومت خیلی راحت میتونی با میکروکنترلر تابلو رو هر ساعتی میخوای خاموش یا روشن کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                  سلام دوست عزیز
                  من متوجه نشدم شما شاخه هاتو چجوری بستی؟قرمزا رو 5 تا 5 تا سری بعد با یه مقاومت 330 کیلو به 12 ولت؟همه شاخه هارو اینجوری زدی بعد موازی کردی؟یا کلآ از یک مقاومت 330 کیلو استفاده کردی واسه قرمزا؟در مورد سوال دومت خیلی راحت میتونی با میکروکنترلر تابلو رو هر ساعتی میخوای خاموش یا روشن کنی.
                  آره درست متوجه شدی 5 تا قرمز + 1 مقاومت 330
                  بعد همه قرمز ها رو موازی کردم (شد حدود 60 تا دسته 5 تایی قرمز . سر راه هر کدوم یه مقاومت ) سفید ها هم همینجور دسته های 3 تایی و هر کدوم یه مقاومت 180
                  امروز مدار رو چک کردم دیدم چند جا اشتباهی مثبت منفی و بهم وصل کرده بودم . الان که درست کردم مداردرظست شد و افت ولتاژ هم مشاهده نمیشه ...

میکرو کنترلر برای خاموش روشن کردن در ساعت بخصوص هست ؟ قیمتش چنده ؟ نیاز به پروکرم داره؟
                  1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adame_haji
                    آره درست متوجه شدی 5 تا قرمز + 1 مقاومت 330
                    بعد همه قرمز ها رو موازی کردم (شد حدود 60 تا دسته 5 تایی قرمز . سر راه هر کدوم یه مقاومت ) سفید ها هم همینجور دسته های 3 تایی و هر کدوم یه مقاومت 180
                    امروز مدار رو چک کردم دیدم چند جا اشتباهی مثبت منفی و بهم وصل کرده بودم . الان که درست کردم مداردرظست شد و افت ولتاژ هم مشاهده نمیشه ...

میکرو کنترلر برای خاموش روشن کردن در ساعت بخصوص هست ؟ قیمتش چنده ؟ نیاز به پروکرم داره؟
                    دوست عزیز ظاهرآ اصلآ میکرو کار نکردی،با میکروکنترلر هم میتونی واسه تابلو فلاشر بسازی وهم کنترل های دیگه مثل خاموش و روشن شدت در ساعت های خاص رو اعمال کنی،بله نیاز به برنامه نویسی و پروگرام کردن داره،مثلآ میتونی از یک Atmega8 استفاده کنی،قیمتش تقریبآ 3500 تومنه

دیدگاه

سلام
                      دوستان کسی می تونه بگه ال ای دی خوب از کجا بخرم؟
                      مارک hg یا اورلایت کجا اصلش گیرم میاد؟
                      اگه اینجا نمی تونید بگید لطف می کنید پیام خصوصی بدید؟
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                        سلام
                        دوستان کسی می تونه بگه ال ای دی خوب از کجا بخرم؟
                        مارک hg یا اورلایت کجا اصلش گیرم میاد؟
                        اگه اینجا نمی تونید بگید لطف می کنید پیام خصوصی بدید؟
                        ممنون
                        فروشگاه خود سایت دارهHGرو البته من خودم تا حالا ازش نخریدم ولی خیلی تعریف کردن دوستان :biggrin:
                        دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
                          فروشگاه خود سایت دارهHGرو البته من خودم تا حالا ازش نخریدم ولی خیلی تعریف کردن دوستان :biggrin:
                          ممنون
                          دوستان کس دیگه ای جایی رو پیشنهاد نمی کنه؟
                          من خودم اولین بار از سایت تعمیرکاران خریدم کسی از اون خرید نکرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                            ممنون
                            دوستان کس دیگه ای جایی رو پیشنهاد نمی کنه؟
                            من خودم اولین بار از سایت تعمیرکاران خریدم کسی از اون خرید نکرده؟
                            دوست عزیز از فروشگاه Eca جایی بهتر پیدا نمیکنی،هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کیفیت!من همیشه از همین فروشگاه خرید میکنم!

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                              من یه تابلو با 800 ال ای دی سفید ساختم و4 تا 4 تا سری کردم بعد موازی . یه ادابتور خریدم 12 ولت 6 آمپر .

سوالم اینه که الان برای عمر بیشتر ال ایدی ها یه مقومت 2.2 اهمی گذاشتم ولی تو همون دقایق اول داغ میکنه . (رنگ مقاومت قرمز- قرمز - طلایی طلایی)

حالا این داغ کردن خطری نداشته باشه؟؟

مقاومت چی بذارم لطفا اطلاعات دقیق مقاومتو بگین :nice:

اگه بدون مقاومت وصل کنم چطور میشه ؟ ال ای دی ها نسوزن

لظفا زود ج بدین چون فردا میخوام ببرم نصبش کنم ممنونم از راهنمایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
                                با سلام خدمت دوستان عزیز
                                من یه تابلو با 800 ال ای دی سفید ساختم و4 تا 4 تا سری کردم بعد موازی . یه ادابتور خریدم 12 ولت 6 آمپر .

سوالم اینه که الان برای عمر بیشتر ال ایدی ها یه مقومت 2.2 اهمی گذاشتم ولی تو همون دقایق اول داغ میکنه . (رنگ مقاومت قرمز- قرمز - طلایی طلایی)

حالا این داغ کردن خطری نداشته باشه؟؟

مقاومت چی بذارم لطفا اطلاعات دقیق مقاومتو بگین :nice:

اگه بدون مقاومت وصل کنم چطور میشه ؟ ال ای دی ها نسوزن

لظفا زود ج بدین چون فردا میخوام ببرم نصبش کنم ممنونم از راهنمایی
                                سلام دوست من
                                شما باید از مقاومت اجری وات بالا
                                استفاده کنی
                                تابلویی که الان دستمه نزدیک 5000 تا ال ای دی خورده که با چند تا مقاومت آجری جریان کل تابلو رو کنترل میکنم
                                برای محاسبه توان مقاومت باید
                                جریان عبوری از مقاومت رو بگیری و مقدار مقاومتت رو هم بگیری
                                حالا توان میشه
                                مقدار مقاومت ضربدر توان به توان دو
                                P=R*I^2
                                بعد یه توانی بدست میاری که باید مقاومتی که میگیری توانش زیادتر از توان محاسبه شده باشه
                                حالا یه مثال
                                همین مقاومتهای معمولی 0.25 وات هستند
                                جریانی که ازشون عبور میدیم مثلا ده میلی آمپره و مثلا مقدارشون هم سیصد و سی اهم هست
                                حالا مقاومت چند وات میتونیم استفاده کنیم؟؟؟؟
                                پس سیصد و سی اهم ضربدر ده میلی آمپر به توان دو
                                میشه
                                0.033 وات
                                حال چرا ما
                                0.25 وات میزاریم
                                چون کمتر از این مقاومت در دسترسمون نیست

حالا اگه بخواهیم از این مقاومت کوچک ها توی مدارمون نگذاریم و یه مقاومت کلی بزاریم سر راه همه
                                تمرین:
                                جریان کل تابلو 5 آمپره
                                و مقاومتی که باید بگذاریم
                                2.2 اهم باشه
                                توان مقاومت چقدر باید باشه؟
                                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X