اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط 1900
    سوال در مورد مدار فلاشر

دوستان آیا تمام فلاشر ها باید با میکرو کار بشن؟

برای تابلوم مدار فلاشر 3 کانال با جریان بالا که بصورت همزمان از مجموع 3 کانالش بتونه 7 آمپر را جریان دهی کنه می خوام.
    در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
    خواهش میکنم
    ب نظرمن میکرو بهتره اگه نخوای ازمیکرواستفاده کنی بایدبری سراغ مدارات انالوگ.که به خوبی میکرو نمیشه.
    حالا من اطلاعات فلاشرتون رونمیدونم اماحدس میزنم به خاطر استفاده حداکثری ازشون بوده
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

همونطور که دوستمون هم گفتن میکرو بهتره چون هم مینونی برنامه دلخواهت را باش عملی کنی هم میتونی نور ال ایدی ها را باش کم زیاد کنی بهش n تا بر نامه بدی lمدارات انالوگ هم میتونن این کار را کنند اما نه مثل میکرو
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        خواهش میکنم
        ب نظرمن میکرو بهتره اگه نخوای ازمیکرواستفاده کنی بایدبری سراغ مدارات انالوگ.که به خوبی میکرو نمیشه.
        حالا من اطلاعات فلاشرتون رونمیدونم اماحدس میزنم به خاطر استفاده حداکثری ازشون بوده
        ممنون از شما

والا فلاشری که کارفرما تهیه کرده بود یک فلاشر بود که خودشون می گفتند ماله smd های چند رنگ هست یا همچین چیزی . یک کنترل هم داشت .
        اما استفاده از میکرو خوب یه سری تشکیلات دیگه هم داره ، از قبیل ترانزیستور تغذیه و... کجا می تونم چند تا مدار آماده پیدا کنم و یکم روش مطالعه کنم.
        ممنون میشم اگر منبعی هست در سایت یا جای دیگه معرفی بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
          ممنون از شما

والا فلاشری که کارفرما تهیه کرده بود یک فلاشر بود که خودشون می گفتند ماله smd های چند رنگ هست یا همچین چیزی . یک کنترل هم داشت .
          اما استفاده از میکرو خوب یه سری تشکیلات دیگه هم داره ، از قبیل ترانزیستور تغذیه و... کجا می تونم چند تا مدار آماده پیدا کنم و یکم روش مطالعه کنم.
          بابا دیگه اونقدر سختش نگیر.اسون تر ازاین حرفاس.
          اگه میکرو درحد خاموش روشن کردن یه پین بلد باشی حله.فقط انتخاب ترانزیستور مهمه.که مثل منبع تغذیه بیشتر از جریانش درنظر بگیر.همین
          من یه فلاشر دیدم مال ریسه بود که انالوگ بود وکلا بااین کار فرق داشت چون با رله 220 ولت رو قطع ووصل میکرد..خودت برو توکارش!
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
            ممنون از شما

اینم یه مدار فلاشر ترانزیستور هاش را tip 122
            http://uploadboy.com/76238yujsd48.html
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام دوستان

من کمی گیج شدم سر این موضوع . به این روش بخوایم مدار ببندیم روی هر ال ای دی چقدر ولتاژ می افته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                سلام دوستان

من کمی گیج شدم سر این موضوع . به این روش بخوایم مدار ببندیم روی هر ال ای دی چقدر ولتاژ می افته؟

چرا موازی کردی؟خب معلومه روهمشون 3ولت میفته وجریانم بینشون تقسیم میشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  چرا موازی کردی؟خب معلومه روهمشون 3ولت میفته وجریانم بینشون تقسیم میشه!
                  کاری که من توی تابلو انجام دادم این بود که کل مثبت های همه ال ای دی ها رو به هم وصل کردم بعد هر 4 تا 4 تا پایه های منفی رو به یک مقاومت 220 زدم. بعد مقاومت ها رو هم همه به هم وصل کردم که یه 4 تاییش رو براتون نشون دادم.

حالا اگر منبع ما 12 ولت باشه نباید دو تا ولتاژ داشته بشیم؟ یه ولتاژ روی همه ال دی ها می فته یکی هم روی مقاومت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                    کاری که من توی تابلو انجام دادم این بود که کل مثبت های همه ال ای دی ها رو به هم وصل کردم بعد هر 4 تا 4 تا پایه های منفی رو به یک مقاومت 220 زدم. بعد مقاومت ها رو هم همه به هم وصل کردم که یه 4 تاییش رو براتون نشون دادم.

حالا اگر منبع ما 12 ولت باشه نباید دو تا ولتاژ داشته بشیم؟ یه ولتاژ روی همه ال دی ها می فته یکی هم روی مقاومت؟
                    ببین من یکیشو توضیح میدم.با این مفروضات روی هر ال ای دی3 ولت وجریان هرکدوم 20میلی ومثلا 4تا ال ای دی!
                    حالا
                    ببین اولا تواین مداری که گذاشتی روی مقاومت 9ولته وخودشم 220 اهمه پس حدود370میلی وات روی مقاومت افت میکنه پس باید مقاومت نیم وات بزاری نه 0.25وات!
                    اما طراحی درست
                    چهار شاخه 20میلی امپری داریم پس جریانی که از مقاومت میگذره 80 میلی امپر وولتاژدوسر مقاومت هم 9ولت بایک تقسیم کوچولو میشه112.5 اهم مقدار مقاومت
                    از طرفی توان مقاومت میشه 0.72 وات که باید مقادمت 1وات بزاریم
                    تا اینجا خودت کلاتو قاضی کن ببین چقدر روش بدی هست.9ولت افت رو مقاومت!یعنی به ازای هر4 تا ال ای دی شما 0.72وات افت الکی دارید که تبدیل به نور نمیشه وروی مقاومت افت پیدا میکنه.
                    حالا شما ببین اگه 200 دسته 4تایی داشته باشی میشه افت رو مقاومت ها میشه144 وات.افت!(یعنی با منبع 12 ولتی،شما 16 امپر روی مقاومت ها لازم داری!)
                    پس منبع مورد نیاز شما12ولت 16امپر میشه!
                    پس تقوای الهی پیشه کنی واز روش سری سپس موازی استفاده کن! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                      ببین من یکیشو توضیح میدم.با این مفروضات روی هر ال ای دی3 ولت وجریان هرکدوم 20میلی ومثلا 4تا ال ای دی!
                      حالا
                      ببین اولا تواین مداری که گذاشتی روی مقاومت 9ولته وخودشم 220 اهمه پس حدود370میلی وات روی مقاومت افت میکنه پس باید مقاومت نیم وات بزاری نه 0.25وات!
                      اما طراحی درست
                      چهار شاخه 20میلی امپری داریم پس جریانی که از مقاومت میگذره 80 میلی امپر وولتاژدوسر مقاومت هم 9ولت بایک تقسیم کوچولو میشه112.5 اهم مقدار مقاومت
                      از طرفی توان مقاومت میشه 0.72 وات که باید مقادمت 1وات بزاریم
                      تا اینجا خودت کلاتو قاضی کن ببین چقدر روش بدی هست.9ولت افت رو مقاومت!یعنی به ازای هر4 تا ال ای دی شما 0.72وات افت الکی دارید که تبدیل به نور نمیشه وروی مقاومت افت پیدا میکنه.
                      حالا شما ببین اگه 200 دسته 4تایی داشته باشی میشه افت رو مقاومت ها میشه144 وات.افت!(یعنی با منبع 12 ولتی،شما 12 امپر فقط برای مقاومت ها لازم داری!)
                      پس تقوای الهی پیشه کنی واز روش سری سپس موازی استفاده کن! :mrgreen:
                      کلام شما کاملا متین. تشکر می کنم بابت راهنمایی های بی دریغتون.

یک سوال برای من مطرح شد که آمپر کلی را چطور بدست آوردید که شد 12 آمپر ؟ 144 را تقسیم بر ولتاژ کلی می کنیم؟ نباید بر 9 ولت افت ولتاژ روی مقاومت تقسیم کنیم؟

و مسئله دیگر اینکه خوب حال بر اساس گفته های این دوستان ما در مغازه ما به همین روش یک تابلوی 1200 ال ای دی را بستیم. بنظر شما با روشی که بستم نور کمتری نسبت به راه درست یعنی سری موازی خواهیم داشت یا فقط توان زیادی در این روش به هدر می رود؟ ( البته توان مسئله مهمی است و فشار زیادی الان روی مقاومت ها هست و گرمای زیاد هم که خوب تولید میشه )
                      و دیگر اینکه بنظرتون این تابلویی که بستیم عمرش چطور خواهد بود؟ آیا امکان خرابی مقاومت ها طی چند روز وجود دارد؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                        کلام شما کاملا متین. تشکر می کنم بابت راهنمایی های بی دریغتون.

یک سوال برای من مطرح شد که آمپر کلی را چطور بدست آوردید که شد 12 آمپر ؟ 144 را تقسیم بر ولتاژ کلی می کنیم؟ نباید بر 9 ولت افت ولتاژ روی مقاومت تقسیم کنیم؟

و مسئله دیگر اینکه خوب حال بر اساس گفته های این دوستان ما در مغازه ما به همین روش یک تابلوی 1200 ال ای دی را بستیم. بنظر شما با روشی که بستم نور کمتری نسبت به راه درست یعنی سری موازی خواهیم داشت یا فقط توان زیادی در این روش به هدر می رود؟ ( البته توان مسئله مهمی است و فشار زیادی الان روی مقاومت ها هست و گرمای زیاد هم که خوب تولید میشه )
                        و دیگر اینکه بنظرتون این تابلویی که بستیم عمرش چطور خواهد بود؟ آیا امکان خرابی مقاومت ها طی چند روز وجود دارد؟

با تشکر
                        خواهش میکنم وممنونم که بادقت خونید ومشکل نوشتمو گفتید.بله من هواسم نبود فکر کردم توان کل رو دراوردم.بله144روتقسیم بر9میکنیم!اصلاحش میکنم
                        اگه مسئله توان هدر شده رو بزاریم کنار وانتخاب توان مقاومت درست باشه و اور دیزاین نداشته باشیم.مشکلی نداره.البته باز دارم میگن 144 وات توان تلف شده!یعنی چندتا هویه 40وات روشنه؟ :mrgreen:البته شاید مثال خوبی نباشه.اما زیادم مثال بدی نیست.پس امیدوارم کولینگ خوبی باشه که تبادل حرارت داشته باشیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          خواهش میکنم وممنونم که بادقت خونید ومشکل نوشتمو گفتید.بله من هواسم نبود فکر کردم توان کل رو دراوردم.بله144روتقسیم بر9میکنیم!اصلاحش میکنم
                          اگه مسئله توان هدر شده رو بزاریم کنار وانتخاب توان مقاومت درست باشه و اور دیزاین نداشته باشیم.مشکلی نداره.البته باز دارم میگن 144 وات توان تلف شده!یعنی چندتا هویه 40وات روشنه؟ :mrgreen:البته شاید مثال خوبی نباشه.اما زیادم مثال بدی نیست.پس امیدوارم کولینگ خوبی باشه که تبادل حرارت داشته باشیم!
                          ممنون از شما.

فکر کنم به اندازه یک لامپ 300 وات مصرف برق داشته باشه این تابلو.

تنها یک نکته باقی می ماند و آن این هست که 1200 ال ای دی می شود 300 شاخه و با توجه 0.72 وات روی مقاومت هر شاخه می شود 216 وات و اگر بخوایم بر 9 ولت افت ولتاژ روی مقاومت ها تقسیم کنیم جریان عبوری 24 آمپر خواهد بود.
                          منبعی که در حال حاضر نصب هست یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر است که مسلما همان 10 آمپر را نیز نمی تواند جریان دهی کند چه برسد به 24 آمپر ولی داره کار می کنه و گرمای زیادی هم نداره. اما منبع تغذیه اولیه که بعد از 2 ساعت سوخت از مدل های آدابتوری و 7 آمپر بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                            ممنون از شما.

فکر کنم به اندازه یک لامپ 300 وات مصرف برق داشته باشه این تابلو.

تنها یک نکته باقی می ماند و آن این هست که 1200 ال ای دی می شود 300 شاخه و با توجه 0.72 وات روی مقاومت هر شاخه می شود 216 وات و اگر بخوایم بر 9 ولت افت ولتاژ روی مقاومت ها تقسیم کنیم جریان عبوری 24 آمپر خواهد بود.
                            منبعی که در حال حاضر نصب هست یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر است که مسلما همان 10 آمپر را نیز نمی تواند جریان دهی کند چه برسد به 24 آمپر ولی داره کار می کنه و گرمای زیادی هم نداره. اما منبع تغذیه اولیه که بعد از 2 ساعت سوخت از مدل های آدابتوری و 7 آمپر بود.
                            ببین من اونا رو مثال زدم.عدد 3ولت و20میلی امپر .که مطمنا 20میلی امپر ازش نمیگذره.شاید 10 میلی امپر بگذره!بهترین راه به نظرم اینه بعد اینکه تابلو رو درست کردید.یه امپر متر سری کنید وجریان واقعی رو ببینید.بعد یکم بیشترشو بزارید وتمام :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوستان

برای مدار فلاشر ترانزیستوری قوی تر از TIP41C چی می تونم قرار بدم؟ اسما تا 6 آمپر می تونه جریان بده اما رسما 6 آمپر می خوام بزارم تو مدار از چه ترانزیستوری می توانم استفاده کنم؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                                سلام دوستان

برای مدار فلاشر ترانزیستوری قوی تر از TIP41C چی می تونم قرار بدم؟ اسما تا 6 آمپر می تونه جریان بده اما رسما 6 آمپر می خوام بزارم تو مدار از چه ترانزیستوری می توانم استفاده کنم؟

ممنون
                                سلام این اسما ورسما رو من نفهمیدم یعنی چی :mrgreen:
                                اما اگه میخوای 6امپر جریان بکشی من بودم از ماسفت استفاده میکردم.مثلا ماسفتی که 10-20امپری(تو دیتاشیت به Rds-onوقسمت حرارت واینا جور چیزاش توجه کن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X