اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام من تشکر زدم ولی آموزششو باز نکرد خواهشن بگو چیکار کنم

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام آقای چمنی عرض ادب
      اولا ممنون از وقتی که گذاشتینو دارین میذارین اجرکم و اینا :biggrin:
      دوسه تا سوال داشتم: :surprised:
      اول اینکه نمیشه به جای 2sd1047 از یه مشابه دیگه استفاده کرد؟ والا من دیروز رفتم بازار گیرم نیومد
      دوم اینکه سلفای مقاومتی رو میشه گذاشت داخل مدار؟
      سوم هم اینکه من خازن پولیستر خریدم مشکلی که نیستش؟؟
      چهارم هم اینکه پیزوایی که بنده خریدم فروشنده گفت 24 ولته یعنی باید 24 بهش داد یا همون 50-60 ولتی که شما گفتین؟؟

دیدگاه

سلام
        به نظر شما کدوم مدار بهتره ؟ مدار اقای چمنی یا مدار اقای منتظری ؟
        من مدار اقای منتظری را بستم. اما با مقاومت 18 کیلو جواب نداد حدود 3 کیلو کار میکنه ولی شدیدا داغ میشه !
        نظری ندارید ؟
        و سوال دیگه اینکه فرقی میکنه چه مقدار اب روی پیزو باشه ؟ مثلا اگه توی یک لیوان پر از اب باشه و پیزو کف لیوان باشه بازم کار میکنه ؟
        ممنون
        مشاوره و طراحی و پیاده سازی انواع مدارهای الکترونیکی و مبتنی بر میکروکنترلر
        طراحی و شبیه سازی انواع مدارهای مجتمع انالوگ و دیجیتال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
          سلام آقای چمنی عرض ادب
          اولا ممنون از وقتی که گذاشتینو دارین میذارین اجرکم و اینا :biggrin:
          دوسه تا سوال داشتم: :surprised:
          اول اینکه نمیشه به جای 2sd1047 از یه مشابه دیگه استفاده کرد؟ والا من دیروز رفتم بازار گیرم نیومد
          دوم اینکه سلفای مقاومتی رو میشه گذاشت داخل مدار؟
          سوم هم اینکه من خازن پولیستر خریدم مشکلی که نیستش؟؟
          چهارم هم اینکه پیزوایی که بنده خریدم فروشنده گفت 24 ولته یعنی باید 24 بهش داد یا همون 50-60 ولتی که شما گفتین؟؟
          سلام و خسته نباشید
          لطف دارید
          اولا - حتما میشه....ولی نمیدونم چه ترانزیستوری توان و بتا و مشخصات مشابهی با این 1047 داره.باید از سایت alldatasheet پیدا کنید.
          دوما- سلف های مقاومتی مدار ما نداره که ! معمولا هم جریان پایینی دارند..سلف یک آمپری نیاز هست
          سوما - خازن پلی استر اتفاقا باید استفاده میکردی دیگه...درسته...مشگلی نیست
          چهارما-پیزوهایی که شما خریدی اگه گفته 24 ولت...که خب معلومه که با این مدار کار نمیکنه و این مدار هم واسه کار کردن با 24ولت شامل کلی تغییرات میشه ...حتی تغییر خود ترانزیستور....بهتره ولتاژ بالاتر پیدا کنید

نوشته اصلی توسط BHP
          سلام
          نکه فرقی میکنه چه مقدار اب روی پیزو باشه ؟ مثلا اگه توی یک لیوان پر از اب باشه و پیزو کف لیوان باشه بازم کار میکنه ؟
          ممنون
          سلام
          7سانت باید روی پیزو آب باشه و پیزو با زاویه 70 درجهدر کف ظرف قرار بگیره تا بیشترین خروجی بخار داشته باشه
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

چهارما-پیزوهایی که شما خریدی اگه گفته 24 ولت...که خب معلومه که با این مدار کار نمیکنه و این مدار هم واسه کار کردن با 24ولت شامل کلی تغییرات میشه ...حتی تغییر خود ترانزیستور....بهتره ولتاژ بالاتر پیدا کنید
            خب دو تا پیزو رو باهم سری میکنم بشه حدود 48 ولت به نظرتون شدنیه؟ از لحاظ جریان کشی و اینا همون مدار میشه دیگه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
              خب دو تا پیزو رو باهم سری میکنم بشه حدود 48 ولت به نظرتون شدنیه؟ از لحاظ جریان کشی و اینا همون مدار میشه دیگه؟؟
              من قبلا این کارو کردم....اما نتیجش رو یادم نیست
              فکر کنم میشه
              راجب فرکانس یادم نیست تو حالت سری چه اتفاقی واسش می افته...مثل جریان میمونه یا ولتاژ...نمیدونم
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                فک نکنم بشه چون فرکانس پیزو ها دقیقا عین هم نیست
                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ
                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                ---------------------BMCELEC@-------------------
                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

دوتایی تست میکنم نشد یه پیزو میخرم
                  آخه مشکل دیگمم اینه که دقیقا نمیدونم چه ولتاژی باید داشته باشه پیزو و مدار
                  یه جا گفتین بین 40 -60 الان میگید باید حتما ولتاژ کاری پیزو رو بهش اعمال کنیم
                  فرض کنید دوتا پیزو جواب داد من چه ولتاژ دی سی بدم به ورودی مدار؟؟ یا اصلا ترانسم چند ولت چند آمپر باشه؟ همون 60 ولت دی سی کافیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                    دوتایی تست میکنم نشد یه پیزو میخرم
                    آخه مشکل دیگمم اینه که دقیقا نمیدونم چه ولتاژی باید داشته باشه پیزو و مدار
                    یه جا گفتین بین 40 -60 الان میگید باید حتما ولتاژ کاری پیزو رو بهش اعمال کنیم
                    فرض کنید دوتا پیزو جواب داد من چه ولتاژ دی سی بدم به ورودی مدار؟؟ یا اصلا ترانسم چند ولت چند آمپر باشه؟ همون 60 ولت دی سی کافیشه؟
                    بهترین پاسخ با 45 ولت دی سی به دست میاد
                    ترانس بهم باید 32 ولت باشه یعنی دوبل 16 که ای سی هم هست دیگه :mrgreen:
                    جریان دهی ترانس هم بالای یک آمپر جواب میده
                    البته چند تا نکته رو بگم اینکه جریان برخی اوقات از 1 آمپر کمتره و چون جریان تابع باره بهتره ترانس بتونه جریان ما رو تامین کنه
                    مثلا من از ترانس های شرکت نیوترانس استفاده کردم اما فکر می کردم ترانس 500 میلی آمپرش هم جواب میده اما جواب نداد و بالاخره از ترانس 4 آمپر این شرکت استفاده کردم
                    ترانس دوبل 16 و 4 آمپر شرکت نیوترانس !!!
                    البته وقتی از این شرکت خرید کنی باید بدونی که جریانش کاملا دروغ نوشته و اصلا اون جریان رو نمیده بلکه اینا اومدن برای ولتاژ دوازده ولت توان رو در نظر گرفتن و اصلا نمی فهمن جریان و ولتاژ که بالا بره توان بالا میره و هسته بزرگ میشه
                    الان شما بری یه ترانس 12 ولت 1 آمپر نیوترانس بخری با ترانس 24 ولت اندازه اش یکیه در صورتی که توانش باید دوبرابر باشه و اندازه اش هم همین طور اما نیست :angry:

sigpic

دیدگاه

ممنون از جوابت
                      پس شد ترانس دوبل 16 و 4 آمپر شرکت نیوترانس :read:
                      خب الان پیزوم باید چند ولت باشه؟؟ یه پیزو 24 ولتی دارم کافیه یا برم یکی دیگه بخرم باهاش سری کنم بشه حدود 48 ولت؟؟
                      اصلا اندازه گرفتی که چه ولتاژی دو سر پیزو میفته؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                        ممنون از جوابت
                        پس شد ترانس دوبل 16 و 4 آمپر شرکت نیوترانس :read:
                        خب الان پیزوم باید چند ولت باشه؟؟ یه پیزو 24 ولتی دارم کافیه یا برم یکی دیگه بخرم باهاش سری کنم بشه حدود 48 ولت؟؟
                        اصلا اندازه گرفتی که چه ولتاژی دو سر پیزو میفته؟؟
                        چی شده oo:
                        چی میگه :eek:
                        پیزو 24 واتی دیگه چیه مگه پیزو تبخیر آب سرد ولتاژ داره ؟؟
                        در این مدار ولتاژی که به پیزو اعملا میشه حدود 150 ولت پیک تا پیک هست که فرکانسش هم 1.7 مگاهرتزه با اسیلوسکوپ گرفتم
                        این پیزو 24 ولت که شما میگید من نمیدونم چیه عکس بزار لطفا . می خوای پیزو هم بخری میگی پیزو تبخیر آب سرد می خوام پیزوش مخصوصه

sigpic

دیدگاه

با سلام
                          من می خوام دستگاه جوجه کشی بسازم برنامشو هم دارم البته برای تامین رطوبت به رله ی رطوبتش باید این مدار رو اضافه کنم
                          لطفا بگید کدوم مدار بازدهش بیشتره درصد رطوبت داخل دستگاه باید بین 65% تا 75%بسته به روز جوجه کشی نیازه یعنی هر روز میانگین 30 الی 45 دقیقه کار کنه حالا بگید کدوم مدار :agree:

یا

بعدشم لطف کنید انواع قطعات رو مقطوع با مشخصات کامل بگید برای مثال:سلف 100 میکروهانری2 امپر بشگه ای-----سیم لاکی سایز فلان فلان دور بپیچ دور فلان چیز
                          بهدشم لطف کن فارسی بنویس بفهمیم چیه :biggrin:
                          برای دما المنت هویه هست برای چرخش تخم مرغا موتور، برای تهویه هم فن و ریچه ای که توسط قفل مرکزی در ماشین باز و بسته میشه درنظر گرفتم فقط پام پیش این گیر بود :angry:

دیدگاه

با سلام

مدار بالا رو چون خودم ساختم تمام اطلاعاتش رو میگم.
                            سلف 100 میکرو هانری باید یک آمپر باشه
                            و سلف 18 دور هم باید سیم لاکی دور یک مداد پیچیده بشه قطر سیم هم سیم یک خوبه اگر هم قطر سیم کمتر باشه هم باز مهم نیست

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                              با سلام

مدار بالا رو چون خودم ساختم تمام اطلاعاتش رو میگم.
                              سلف 100 میکرو هانری باید یک آمپر باشه
                              و سلف 18 دور هم باید سیم لاکی دور یک مداد پیچیده بشه قطر سیم هم سیم یک خوبه اگر هم قطر سیم کمتر باشه هم باز مهم نیست
                              سلام
                              من این مدارو بستم اما هرکاری کردم هم بخار زیاد نبود هم باید مقاومتو کم کنم (حدود 3.3 کیلو) که در این صورت خیلی خیلی داغ میشه. البته طبیعیه چون حدود 2 امپر میکشه !!!
                              سلف رو هم خیلی کم و زیاد کردم اما راه نمیفته با مقاومت بالا !
                              کمک کنید لطفا
                              ممنون
                              مشاوره و طراحی و پیاده سازی انواع مدارهای الکترونیکی و مبتنی بر میکروکنترلر
                              طراحی و شبیه سازی انواع مدارهای مجتمع انالوگ و دیجیتال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BHP
                                سلام
                                من این مدارو بستم اما هرکاری کردم هم بخار زیاد نبود هم باید مقاومتو کم کنم (حدود 3.3 کیلو) که در این صورت خیلی خیلی داغ میشه. البته طبیعیه چون حدود 2 امپر میکشه !!!
                                سلف رو هم خیلی کم و زیاد کردم اما راه نمیفته با مقاومت بالا !
                                کمک کنید لطفا
                                ممنون
                                سلام
                                این مدار خیلی مظلوم هست منم تا به حال از این مدار زیاد ساختم اما یه کم که با مقادیر سلف و خازن بازی کنید خودتون بهترین مقدار رو پیدا می کنید ولتاژ رو هم حتما 45 ولت دی سی وصل کنید. تغییرات کوچک در سلف ال دو باعث میشه مدار خوب کار کنه یا برخی اوقات ترانزیستور خوب باید به کار برده بشه

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X