اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] مدار فلزیاب

نوشته اصلی توسط hamed_458
    word
    توی نت گشتم اکثر گفتن با ویندوز سون نمیشه باز کرد! میشه فایلو بصورت pdf یا یه چیز دیگه دربیاری من هنوز نتونستم نقشه رو ببینم!!!! (چون ویندوزم سونه!)
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=87980
      نقشتو بزار تا ببینم چی میشه
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : مدار فلزیاب

سلام خوبین ؟ میشه مدار gold scan رو به ایمیل gold.jahan@gmail.com

دیدگاه

پاسخ : مدار فلزیاب

من ازین مدارا زیاد ساختم . اگه مدار مونتاژ شده می خوای یا کیتشو می خوای بهم ایمیل بزن gold.jahan@gmail.com

دیدگاه

کاربران عزیز بنده مدار پر قدرتی دارم که حساسیتش به طلا و مس فوق العادست ولی بر عکس به استیل کمتر همین رو فقط بگم مس15*15. در فاصبه 2،5 و دیده شده با کسایی که کار شده تا 3 متر هم زده کسی خواست پیام بده .

دیدگاه

سلام
              اسم مدارش چیه؟یعنی همون فلزیابت اسمش چیه؟کویلش سادس یا از چند تایی هاس؟چندتا ولوم داره ؟و... :agree:

دیدگاه

تمامه مشخصاته دستگاه محرمانست حتی فرکانسه کاریه دستگاه اسمشو چون ساخته خودمونه گذاشتیمTBSM .دوستان دقت کنند از این به بعد از پذیرشه ساخت معذورم چون واقعا ساخت این دستگاه وقت گیره الانم چنتا سفارش جدید دارم.اگه کسی خواست پیام بده تا بهش کده اشتراک بدم تا در اینده نزدیک ساخت سفارش رو شروع کنم.البته ساخته این دستگاها صرفا جنبه اموزشی داره واستفاده سو به عهده خریدار می باشد.من چون به این سایت علاقه دارم نقشه یک فلزیابه خوبو قول میدم که اپلود کنم ولی انتظاره دستگاه بالارو نداشته باشن دوستان.اما در حده خودش خوبه با تشکر.

دیدگاه

سلام
                  با کمال احترام چه ربطی داره به محرمانه بودنش oo: oo:
                  و هر دستگاهی که میسازیم وطراحی می کنیم اگه ماله خودمون نباشه و کپی باشه زشته به اسم خودمون بزنیم(منظورم با شما نیس)
                  ببخشید فرکانس کاریش ،تغذیه اش،برد دستگاه ،تفکیک پذیری و...از مشخصات بارز یک دستگاس ، خودتون باشین بهتون بگن یه چیز سکرت داریم میخرین :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                    سلام
                    با کمال احترام چه ربطی داره به محرمانه بودنش oo: oo:
                    و هر دستگاهی که میسازیم وطراحی می کنیم اگه ماله خودمون نباشه و کپی باشه زشته به اسم خودمون بزنیم(منظورم با شما نیس)
                    ببخشید فرکانس کاریش ،تغذیه اش،برد دستگاه ،تفکیک پذیری و...از مشخصات بارز یک دستگاس ، خودتون باشین بهتون بگن یه چیز سکرت داریم میخرین :nerd:
                    منم زیاد سردرنیاوردم چی به چیه؟ توضیح کاملتری هست oo:

دیدگاه

خوب سلام دوستانه من ببخشید از جواب های ناقصم چون من با موبایل وارد سایت میشم عذر خواهی منو بپذیرین.این دستگاه در فرکانسه کاریه 11.5 کیو کار میکنه.این دستگاه رایم روش کار میکنیم تا سیستم تفکیکو روش قرار بدیم.اما نه الان.خوب وارده مباحث پیچیده نمیشم.اما این دستگاه از نظر خانواده در خانواده دستگاه های tr. هستش که بر اساسه گیرنده و فرستنده کار میکنه اما از این قبیل دستگاه ها که در نت هستش کاربرد انچنانی نداره چون نهایتا بردی برابر 1تا1،5 متر دارن اما با تغییراتی که ما دادیم این برد به اون حدی که گفتم رسیده در این دستگا ها بر خلاف دستگا های پی ای که بر اساسه پالس کار میکنند انچنان اندازه لوپ مهم نیست و بهترین حالتش همین لوپی هیت که ما محاسبه کردیم یعنی لوپ فرستنده وگیرنده اندازش33*27 هستش در پست های بعدی عکسی از مدارو خدمتتون میزارم من میتونم نقشه مدار هم بهتون بدم که خودتون بسازین اما مطمءنا یسری کارای خاص انجام میشه که شما به بردی که ما رسیدیم هرگز نمیرسین!!!چرا چون هر قطعه ای نمیشه گذاشت مثلا همین مقاومت اگر از نوع خوب هم باشد و خطا کمی داشته اما در جایی از مدار ممکنه اشکال ایجاد کنه که اینجا تجربه کاری که هستش کمک میکنه.اینو بدونید ساخت دستگاه فلزیاب کاری پیچیدست و فوق العاده حساس برای همینه شاید چند نفر یک برد از دستگاهو بسازن با یک قطعه اما باز همه بردشون یکی نمیشه و بعضا اصلا چیزی نمیزنه.در ضمن در این دستگاه تماما از ایسی های نظامی که قیمت کمترین ای سی برابر 15هزار تومان هستش حالا فکر کنید این فقط یک دونه ایسیش بود باقیه ایسی ها وقطعات باید همه نظامی باشه وتازه بعد از این که نظامی بود فرکانسه کاریه مورده نظره مارو بده چون بازهم کمی تفاوت بین ایسی ها و باقی قطعات هستش.با تشکر

دیدگاه

سلام
                        من تو نت دستگا های تفکیک کننده خوبی دیدم که بردشونم خوبه.اما در مورد دستگاتون non motionاست یانه؟
                        بعد این 27*33بود فک کنم یعنی چی؟مثلا داریم سیم لاکی 0.5رو 30 دور بپیچونیم با...ولی اینو نفهمیدم.
                        من خودم خواستم برم وسیله بخرم برای پروژم حدود 300هزار با تمام امکاناتش در میاد اگه طراحی پی سی بی و .. رو خوت انجام بدی.
                        اقا شما موفق باشی منم پروژم تموم شد واستون کامل میزارمش بدون هیج چشم داشتی ، فقط همین که تجهیزات نداریم مصیبته.
                        دوسته عزیز میشه بگین اسمه کامل دستگاتونو مثل این که من بگم پروژم عضو خونواده پی آی هس که هم تفکیک کننده داره و هم بدونشو.
                        خوشحال میشم مشخصات بیشتر بدین تا ما هم سر در بیاریم.
                        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starmoml
                          من میتونم نقشه مدار هم بهتون بدم که خودتون بسازین اما مطمءنا یسری کارای خاص انجام میشه که شما به بردی که ما رسیدیم هرگز نمیرسین!!!
                          خیلی بده که آدم خودشو عقل کل فرض کنه و بقیه رو نادون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            خیلی بده که آدم خودشو عقل کل فرض کنه و بقیه رو نادون
                            بله خیلی بده
                            در ضمن کار نشد نداره :read:
                            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                            ارتباط با من : ir02x6
                            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام ببینید دوسته من من اصلا خودمو اینچور که شما میفرمایید فرض نمیکنم.وبرای تمامه کاربرای این سایت احترام ویژهای قاءلم و چیزهای زیادی ازشون یاد گرفتم.اما اینم بگم دور از ادبه که پیامه خصوصیه کسیو در انجمن بازگو کنید.من در اینده یکی از فلزیابهای دارای افکیک که در انجمن های خارجی هستش اپلود میکنم و اگر کسی درست بسازه دو متر برد داره اما دیگه میدونی فلزی که زده چی هست چون واقعا قویه تمامه اطلاعاتشم میزارم با توضیحاتش اما من تو بحث شرکت نمیکنم تا ببینم دوستان چیکار میکنن و کسایی که میگن کاره راحتیه تا چند متر برد میگیرن.واون مداریم که در بالا عرض کردم مداره محرمانیه هستش و فقط به فروش میره موفق باشین.

دیدگاه

آقای starmoml حالا که میخواید خوبی کنید خوب نیست با نارضایتی اینکارو بکنید نقشه ای رو که میگید خوبه رو بذارید و در بحث ها اگه دوست داشتین و تونستین حتی بصورت پاره وقت هم که شده شرکت کنید اسم تاپیکم که معلومه "پروژه فلزیاب" نه "مدار برد بالا و تفکیک دار فلزیاب" !!!! از همکاریتون ممنون دوستان از کلمات میشه خیلی معناها گرفت چرا هی نظرتون به طرف معنی بداش میره یکمم مثبت فکر کنید بجای اینکه به هم .... کنید یکم همیدگرو تشویق کنید تایپیک پیش بره نه مثل الان که 26 صفحه هست بیشتر از نصفش بدرد نمیخوره با تشکر از همه دوستان برقی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X