اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

پس مشکل از مقدار قطعات(سیم پیچ و خازن) هست / ترانزیستورت bu407 انداختی / گفتم قبلا از ترانزیستور...... 2SDاستفاده کنید .
    یکی هم اینکه مدارو نباید بزرگ بسازی .

دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم مال همون مقادیر مداره و مخصوصا" سلف نیم هانری ، ولتاژ ورودیت چقدره؟ برای من ولتاژ کم هم ( 32 ولت) همین مشکلی که شما داشتی رو نشون میداد. بردمش روی 48 ولت میزون شد . با سلف نیم هانری که بازی کردم درست شد توی همون 32 ولت.

دیدگاه

سلام

منم وسایلوش گرفتم درست کردم ترانزیستور 2sd313 پیدا نکردم BU406 گذاشتم L2 رو هم نذاشتم L1 39 دور سیم لامپ کم مصرف رو دوره هسته اتوانه ای 7mm پیجیدم (قبلاش 82uH اماده گذاستم که ترکید :mrgreen بازم که این یکی رو پیچیدم این یکی اتیش گرفت :mrgreen:

تغذیم هم یه دونه ترانس دوبل 25 دارم که از دوسرش 50 گرفتم وصل کردم

بیزوی من دورش قاب داره اما بازم توش اب میره دوره قابش اگه چسب بزن شاید از روش اب بره توش ؟

L2 رو حتما باید بزارم ؟

دیدگاه

برای L2 اگه 1.5mH بزاریم چی میشه ؟

توی این L2 سلف 1.5uH هست اگه بخوام 10 دور ازش کم کنم میشه 0.5mH ؟

دیدگاه

L2 رو هم با دولایه کردن سیم 0.3mm 13 دور پیچیدم گذاشتم
            L1 رو هم باز با سیم 0.3mm 42 دور پیچیدم

وقتی دوباره تغذیه رو وصل کردم L1 دوباره سوخت :cry2:

این دفعه که دوباره سوخت پبزو رو نذاشته بودم :cry2: :cry2:

دیدگاه

اصلا ترانزیستورم سوخته هر سه تا پایش اتصال کوتاه شده

دیدگاه

اگر من اینو بسازم باهاش می تونم برد های موبایل رو شست و شو بدم ؟
                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

اشتباه وصل کرده بودم بیس کلکتور امیتر اینا اصلا فرق داشت :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

داداش عرفان دیگه چه خبر؟ :nice:

همون اول هم ترانزیستورو سوزونده بودی بابا :icon_razz: از اول درست ببند هول هم نشو مدار سادس ولی کار میبره راه اندازیش. آببندیشم فقط اینطوری میسر شد :

توضیح: اون قوطی کنسرو لوبیاس - هیچ گونه چسبی استفاده نشده اونی هم که هست مال قبله و کاملا" آببندی شد فقط یه ایراد داره اونم زنگ زدن اون قیمتهای قوطی که آسیب دیده! :NO:

دیدگاه

سلام یه همگی مخصوصا اقای High voltage که این بحث رو راه انداختند و اون مدار ساده رو که ظاهرا خوب کار میده رو گذاشتند. مراتب بالای تشکرو قدر دانی و پاچه خواری ایشون رو داریم . من مدت زیادی است که روی این بحث کار میکنم .بخور سرد یک ایده ال برای ایجاد رطوبت داخل انکوباتور (نگهدارنده ی تخم مرغ و بافت های پزشکی(همون شیشه هایی که داخلش بچه های نارس رو نگه میدارن))می باشد. من مدار رو با bu 406 روی بردبورد بستم ولی به هیچ عنوان جواب نگرفتم برای همین قصد دارم روی pcb وبا ترانزیستور دیگه ای تست بکنم .احتمالا bu406 تقلبی بوده. ولی اینجا می خوام به سوالی که برای همه پیش اومده بود جواب بدم یعنی تنظیم سطح اب. دراین مدار سطح اب نباید خیلی زیاد باشه و مطلوب هم اینه که یه مخرن اب بزرگ برای تامین اب داشته باشیم .تمام دستگاه های بخور سرد ی که دربازار هست مشابه ابخوری قناری و مرغ و غیره کار میکنه . خودتون هم می تونید تست کنید یک بطری نوشابه بردارید (پلاستیکی) ویک سوراخ اندازه لوله خودکارکمی بالاتراز درش ایجادکنید بعد بطری رو از اب پر کنید ودرش رو ببندید حالا بطری رو طوری از سرداخل یک کاسه وارونه کنید که سوراخ بطری از سر کاسه بالا نباشه .اب از بطری به داخ کاسه میاد تا به سوراخ بطری برسه وقتی سطح اب داخل کاسه به سطح سوراخ رسید خروج اب از بطری متوقف میشه تازمانی که سطح اب دوباره پایین بیاد.دلیلش هم اینه که برای خارج شدن اب از بطری باد هوا جای اونو بگیره چون تها یک راه برای ورود هوا به بطری وجود داره وقتی سطح اب داخل کاسه به سوراخ میرسه راه ورود هوارو می بنده اگه یه سوراخ کوچیک در ته بطری بکنید عمکرد این سیستم به کلی ازبین میره. این روش خوبیه ولی اگر مخزن اب بزرگ باشه اب کردن و وارونه کردنش مشقت باره دراین حالت می تونید از ولو شناور استفاده کنید که کوچکترینش شناور کولر هستش بااین ترکیب میتونید حتی دستگاه بخور رو به شبکه ی لوله کشی اب وصل کنیدالبته یه کم سایز دستگاه بالا میره.

دیدگاه

سلام این مدار بامن حال نمی کنه ؟ pcb هم زدم از d313هم استفاده کردم . ابدا جواب نمی ده هیچ جریانی هم نمی کشه؟ :angry: oo:

دیدگاه

مطمئن نیستم همه نکته هاشو که تو همون تاپیک نوشتم خونده باشی / وگرنه میبینی که یه ترانزیستور بیشتر نداره و اروین و ارسال هم به سادگی ساختن .
                          البته احتمالا اگر کسی کپی کنه و بره شاید نتونه درست کنه و این اون قسمتیه که تو مدارای من زیبایی داره :-))
                          شما دوباره مدارتو چک کن و نکته هاشو بخون و اگر نتیجه نگرفتی بگو کجاشو مشکل داری

دیدگاه

با سلام
                            دوباره نمی خوام سوال پیچتون کنم ولی مشکلم حل شد یعنی 2sd313خریدم ودرست کار کرد ولی یک دقیقه بیشتر روشن نمیمونه زیر پیزورو دیدم رطوبت داشت (آب داخل توش رفته بود )ولی نه تا اونجایی که به سیم های پیزو برسه ولی سیم مپبت وقطع ووصلش میکنم کار میکنه بعد دوباره قطع میشه یعنی احتمال اتصالی آب (اتصال سیم پیزو )هست؟

مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                              با سلام
                              دوباره نمی خوام سوال پیچتون کنم ولی مشکلم حل شد یعنی 2sd313خریدم ودرست کار کرد ولی یک دقیقه بیشتر روشن نمیمونه زیر پیزورو دیدم رطوبت داشت (آب داخل توش رفته بود )ولی نه تا اونجایی که به سیم های پیزو برسه ولی سیم مپبت وقطع ووصلش میکنم کار میکنه بعد دوباره قطع میشه یعنی احتمال اتصالی آب (اتصال سیم پیزو )هست؟
                              خوب عزیز مشکلت آببندیه و فقط اونطوری که من بستم باید ببندیش برو تاپیک اصلی رو ببین درستش کردی تبریک میگم

دیدگاه

خوب عزیز مشکلت آببندیه و فقط اونطوری که من بستم باید ببندیش
                                اخر سر مدارو هم گذاشتی تو همون ؟
                                چقدر هم واقعا دقیق عکس گذاشتی قشنگ معلومه که چه کار کردی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X