اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

مهدی جان اون مداره خیلی شلوغ و بزرگ بود من فقط یه تون کنترل باس و تریبل میخوام! بالانس و میکروفون نیاز ندارم چون ولومش رو میکرولب تعبیه نشده
    در مورد گرما هم من تعجب میکنم آخه دیشب 4تا باند 70 وات rms جی وی سی بهش وصل کردم صدا رو بردم تو آسمون حدود 5 دقیقه شیشه ها داشت میومد پایین اما ماسفتا فقط گرم شدن گرم هم نه.. ولرم شدن
    با تغذیه 40ولت dc راهش انداختم یعنی 80ولت برق تو مداره.

دیدگاه

اینم عکس هیت سینکم که باهاش تست کردم حالا میخوام 4تا ماسفت رو رو همین ببندم
      http://amirardalan180.persiangig.com/Pic~1039.jpg

دیدگاه

من که گفتم شلوغه!!!
        Gh.kh حتما باید داشته باشه یه تن کنترل میخوای که 3 تا ولوم برای صدا و باس و تریبل داشته باشه...
        در مورد هیت سینک درسته تو 5 دقیقه که گرم میشه اما تو استفاده مداوم باید ببینی چقدر گرم میشه تازه توی هوای ازاد تست کردی اگه بخوای بزاریش تو اون جعبه دیگه هوا جریان نداره باید مطمئن باشی بیش از حد گرم نمیشه :wink

دیدگاه

سلام من قید تون کنترل رو زدم دیگه
          هرچی تحقیق کردم دیدم بحث نویز و هوا هست توی تون کنترل منم که خیلی حساس هستم رو این موضوع تصمیم گرفتم فقط یه ولوم برای ورودی بزارم
          راستی دیشب یه فکری به ذهنم رسید بعید میدونم تا حالا این فکر به ذهن کسی رسیده باشه!
          اینو نگاه کنید
          http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tpa2012d2.pdf
          امپلی فایر 2.1 وات استریو کلاس D که توی گوشی موبایل استفاده شده(مثلا n82)
          فکرم خیلی خفنه نه؟؟! :mrgreen: :biggrin: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
            سلام من قید تون کنترل رو زدم دیگه
            هرچی تحقیق کردم دیدم بحث نویز و هوا هست توی تون کنترل منم که خیلی حساس هستم رو این موضوع تصمیم گرفتم فقط یه ولوم برای ورودی بزارم
            راستی دیشب یه فکری به ذهنم رسید بعید میدونم تا حالا این فکر به ذهن کسی رسیده باشه!
            اینو نگاه کنید
            http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tpa2012d2.pdf
            امپلی فایر 2.1 وات استریو کلاس D که توی گوشی موبایل استفاده شده(مثلا n82)
            فکرم خیلی خفنه نه؟؟! :mrgreen: :biggrin: :mrgreen:

با سلام : تون کنترل یکی از مهمترین قسمت ها در کیفیت هست .......... قیدشا زدی :eek:

تون کنترل - پری و همه مدارات تقویت تا قبل از ورودی قدرت نویز پذیری زیادی دارن و باید در خط تقویت قبل از مدار قدرت شیلدینگ زیادی انجام بدی و این یه چیز معمول هست

راستی منم دارم روی دستگاهی کار میکنم البته به کندی فعلا ترانس زدم هیت سینگ سوراخ کردم و مدار آزمایشی STK4432 را مونتاژ کردم

اینم یه عکس ازش

http://eca.ir/sharing/uploads/13538547611.jpg

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

جناب گیج مدارم به هیچ وجه نیار به پری نداره گفته بودم که فقط کیفیت برام مهمه و قدرت حدود 60 تا 100 که این آمپ که به کمک شماها ساختم کاملا راضیم میکنه فقط یه تون کنترل ساده باس و تریبل میخوام که اونم gh.k قول داده برام پیدا کنه همین :smile:

دیدگاه

جناب گیج مدارم به هیچ وجه نیار به پری نداره گفته بودم که فقط کیفیت برام مهمه و قدرت حدود 60 تا 100 که این آمپ که به کمک شماها ساختم کاملا راضیم میکنه فقط یه تون کنترل ساده باس و تریبل میخوام که اونم gh.k قول داده برام پیدا کنه همین :smile:
                مدار تن کنترل خودش به شدت سیگنال را ضعیف میکنه و باید حتما بعد از تن کنترل تقویت داشته باشی و بعدش بدی به مدار قدرت

در هر صورت من تا حالا که چندید مدار بستن این منا راضی نگاه داشته

http://s1.picofile.com/file/6291971826/pery_1.jpg

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

اصلا پری لازم ندارم قدرتش از اینم کمتر بشه راضیم اینم که میگم باس و تریبل میخوام اگه ایده آل بود وصل میکنم اگه نبود فقط یه ولوم میزارم سر ورودی و لذت میبرم از صدای صاف و شفافم
                  در ضمن اینو برای لپتاب تبلت و گوشی میخوام که هر 3تای این دیوایس ها اکولایزر دارن اونجوری تنظیم میکنم درسته نرم افزاریه ولی در عوض موهای سرم برای از بین بردن صدای هوم و هوا سفیدرتر از چیزی که الان هست نمیشه :smile:
                  من عادت ندارم هیچ وسیله ای رو پس از استفاده خاموش کنم مثلا ممکنه اینو که ساختم ورودیشو بدم به لپتاب بعدا لپتاب رو 2 روز روشن یا استندبای نگه دارم در هر حال امپلیفایر خاموش نمیشه تو اتاق :evil:
                  من اینو برای این میگم که بدونید برای چی از نویز و هوای آمپلیفایر بیزارم :NO:

دیدگاه

اینم چیزی که قولشو داده بودم .ساده تر خواستی بگو.
                    http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/TON%20C.rar
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اینم یه مدار کنترل ساده تر.
                      http://wdl.persiangig.com/pages/down...20tda2030A.rar
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام ممنونم تون کنترل خوبیه ولی برای این امپ دیگه نمیخوام تون کنترل بسازم میخوام خودش تنها باشه
                        الان 2تا برد ازش ساختم آماده فقط منتظر ماسفتا هستم که برسه دستم
                        راستی بوشهر irfp250M و irfp9240 گیر اومده میشه بجای 240 بزارمش یا بالانسش بهم میخوره؟؟(جواب اینو بدین حتما)
                        6تا هم خازن 4700 دارم 3تا برای هر خط
                        اینم عکس از پیشرفت کارم :smile:
                        http://amirardalan180.persiangig.com/Pic~1052.jpg
                        http://amirardalan180.persiangig.com/Pic~1054.jpg
                        http://amirardalan180.persiangig.com/Pic~1057.jpg
                        اون سیم آبیا سیم میکروفون استریو هست که برای ورودی انتخاب کردم منفیش مثل شیلد دور 2 رشته سیم بافته شده اون 2رشته هم 2تا یکیش کردم وصل کردم رو برد.
                        سیم خروجی باید چه جور سیمی باشه؟(اینم جواب بدین واجبه)
                        در کل نظرتونو بگید

دیدگاه

راستی بوشهر irfp250M و irfp9240 گیر اومده میشه بجای 240 بزارمش یا بالانسش بهم میخوره؟؟(جواب اینو بدین حتما

اون سیم آبیا سیم میکروفون استریو هست که برای ورودی انتخاب کردم منفیش مثل شیلد دور 2 رشته سیم بافته شده اون 2رشته هم 2تا یکیش کردم وصل کردم رو برد.
                          سیم خروجی باید چه جور سیمی باشه؟(اینم جواب بدین واجبه)
                          در کل نظرتونو بگید
                          سلام
                          تبریک میگم.ببینم خیال دارید مدارها رو تو جعبه اون میکرولب بزارید؟؟؟ فکر تهویه و خنک کردن هیت رو کردین؟؟؟
                          در مورد ماسفت بهتر از همون جفت خودش یعنی 240 استفاده کنی.
                          اون سیم میکروفن هم اشکالی نداره خوبه.
                          سیم خروجی هم هر سیمی میتونه باشه مثلا" از این سیم دو رشته ای هایی که به هم وصل اند و رنگ مشکی و قرمز دارند.در کل سیم هایی ک به ورودی مدار آمپ میره حتما" باید شیلد باشه
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                            سلام
                            تبریک میگم.ببینم خیال دارید مدارها رو تو جعبه اون میکرولب بزارید؟؟؟ فکر تهویه و خنک کردن هیت رو کردین؟؟؟
                            بله تو اون جعبه میکرولب قرار میگیره یعنی میفرمایی هیت سینکش کمه براش؟؟
                            اخه من یکی از مدار ها رو با ترانس 40ولت DC روشن کردم 4تا باند 70وات فول رنج خیلی خفن هم بهش وصل کردم صداشم نصف بود و ربع ساعت میخوند در حدی که شیشه های منزل به چالش کشیده میشد اما هیت سینکش فقط یکم گرم شده بود تازه من میخوام هر 4تا ماسفت رو رو این هیتسینک وصل کنم فکر نکنم داغ بشه تازه ماسفت اگه داغ نشه که ماسفت نیست!!!
                            تازه اینو برای تو اتاقم میخوام صدا نهایتا برای فیلم دیدن و موزیک بیشتر از 40 50 نمیره
                            مهم کیفیت و بی نویز بودن بود که به حول قوه الهی و کمک شما دوستان به نتیجه رسید آخه دیگه نیاز نیست تو سکوت مطلق آمپ رو خاموش کنم تا از شر بوووره و ویزز ویزز باند خلاص شم :job: :nice: :applause: :wow: :icon_razz: :evil:

دیدگاه

بله تو اون جعبه میکرولب قرار میگیره یعنی میفرمایی هیت سینکش کمه براش؟؟
                              اگر قول بد صداش رو زیاد نکنی که همسایه ها اذیت نشن مشکلی نیست
                              ولی به نظرم اون هیت سینک برای 4 تا ماسفت کمه . حالا اجازه بده بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن

دیدگاه

سلام به اقا مجید
                                اقا مجید یادته میخواستی او 4 ماسفتی رو درست کنی هی اصرار داشتی.
                                دیدی همین برات کافی هست و چه کیفیتی داره خوب بت تبریک میگم خوب درست کردی فقط یه چیزی فیبر امپلی هات رو بزرگ گرفتی میتونی یکم کوچیکشون کنی که بتونی راحتر تو جعبه جاشون کنی و برای هیت سینک هم اگه در همین حد که میگی مخوای کافیه ولی بشرط اینکه یه فن بزاری براش که حرارته رادیات رو بکشه بیرون
                                حالا از همه اینا که بگذریم برا خروجی امپلیات مدار محافظ هم درست کردی که اگه یه وقت ترانزیستورات زیر بار سوختن بلندگوهات نسوزن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X