اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    سلام به اقا مجید
    اقا مجید یادته میخواستی او 4 ماسفتی رو درست کنی هی اصرار داشتی.
    برا خروجی امپلیات مدار محافظ هم درست کردی که اگه یه وقت ترانزیستورات زیر بار سوختن بلندگوهات نسوزن؟
    سلام به آقا مصطفی!
    اقا مصطفی اینقدر دعا به جونتون کردم :smile:
    کیفیت امپ رو که دیدم باورم نمیشد اینقدر بدون نویز باشه چه با ورودی چه بی ورودی اسپیکر کاملا خاموش به نظر میرسه حتی با نزدیک کردن گوش به دیافراگم به حر حال کارتون درسته
    مدار محافظ؟؟؟!! مگه لازم داره؟ اوه اینی که راجع به بلندگوهام گفتی نمیخوام هیچوقت به واقعیت بپیونده :sad:
    تحت چه شرایطی ماسفتا میسوزن؟
    اتصال کوتاه دخلشونو میاره؟؟

دیدگاه

به به مجید جان :applause:
      حسابی داری میترکونی با امپت هاااا
      داداش من هنوزم میگم این هیت سینک ها برای این امپ کمه چه برسه به این که بخوای بزاریشون توی جعبه ای که جریان هوا هم نداره!!! حتما یه فن کوچیک میخواد

مصطفی جان هم به نکته فوق العاده مهمی اشاره کرد که منم میخواستم بعد از تموم شدن امپ و مطمئن شدنت بهت بگم! این امپ های گسسته فرض کن تحت هر شرایطی مثل بیش از حد بودن زیر بار یا تغذیه نامناسب (زیاد) یا جنس بد ماسفت ها یا بد تر از همه که من هم اینقدر روش اصرار دارم و تو پشت گوش میندازی X-( :mrgreen: حرارت بیش از حد و مداوم ماسفت ها در حال کار بسوزن اونوقت تموم ولتاژ وحشتناک تغذیه تو یه چشم بهم زدن به بلندگوت وصل میشه و تو 3 سوت بلندگوت رتـــتــه خب توی امپ های حرفه ای کار درست حتما میان یه مداری به خروجی امپ وصل میکنن که مدار کاملش باید 3 تا کار زیر رو درست انجام بده:
      1.محافظ اتصال کوتاه خروجی
      2.محافظ ولتاژ DC خروجی (همون سوختن ماسفت ها)
      3.تاخیر برای وصل کردن بلندگو به خروجی بعد روشن شدن امپ یا همون انتی پلاپ
      مدار محافظ میاد خروجی رو دائما چک میکنه و یکی از کار های بسیار مهمش اینه که اگه ولتاژ DC اومد تو خروجی سریع بلندگو رو از خروجی امپ جدا میکنه تا بلندگو ها نسوزن (مورد 2 بالا) اولیش هم که کاملا معلومه از اسمش اینهم یه مورد خیلی مهمه که اگه به هر دلیلی یهو خروجی ها بهم وصل شد محافظ خروجی رو قطع میکنه تا مانع سوختن ترانزیستور های قدرت بشه
      مورد سوم یه مزیت اختیاریه که بودنش به نفع بلندگو هاست کارشم اینه که ممکنه توی لحظه روشن شدن امپ یه صدای پــــــلاپ بلندی از بلند گو ها بیاد و ممکنه به بلندگو ها اسیب برسونه که مدار میاد مثلا بعد 3 ثانیه از روشن شدن امپ بلندگوها رو به خروجی امپ متصل میکنه

حرارت ترانزیستور های خروجی توی کار کردشون و عمرشون خیلی تاثیر داره و برای این که توی نقطه کار تعیین شده کار کنن لازمه که حرارتشون توی یه محدوده حفظ بشه وگرنه از حالت تعیین شده خارج میشن و میسوزن و ولتاژ تغذیه به خروجی وصل میشه پس حتما باید از زیاد نشدن حرارتشون تحت هر شرایطی مطمئن باشی تا با خیال راحت از امپ استفاده کنی...

دیدگاه

حاج مهدی خیلی مخلصیم باز ترسوندینما ولی خوب شد گفتین خب این مدارش کجاست؟ چجوری بسازم؟ میخوام جمع و جور و کوچک باشه
        هیتسینکم یه کاریش میکنم الان دارم خازنهارو سیمکشی میکنم.

دیدگاه

اختیار داری داداش &lt
          من این امپو که ساختم دیگه دنبال محافظش وقت نشد برم و بسازم مصطفی دنبال محافظ بود و ساخته تست کرده یه تایپیک هم هست که برای این مداره اینم لینکش:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59997.0
          برای این مدار باید دوستانی که ساختن و تست کردن نظر بدن منم انشاالله تابستون دوباره میام سراغ امپ ها >

تا یه سیستم خوب و قابل اطمینان که بتونی با خیال راحت سال ها صداشو گوش کنی هنـــــوز راه درازی هست!!

دیدگاه

در مورد مدار محافظ که مهدی جان کامل توضیح داده
            من رفتم تو این تاپیکی که مهدی جان لینکشو گذاشتن نگاه کردم عکسا پاک شدن من دوباره عکس رو برات اپلود میکنم من خودم اینو ازش 6 تا ساختم و خیلی دقیق و خوب عمل میکنه ولی فقط محافظ dc و تاخیر هست مدار محافظ اتصال کوتاه نداره اگر شما بلند گوهات رو با فیش وصل کنی به امپ نیازی به اتصال کوتاه نداری. باشه خوبه ولی چون تو خونه استفاده می کنی و دست خودته نباشه مشکلی نیست ولی محافظ dc رو نمیتونی کاریش کنی وباید حتما باشه
            این مدار خیلی کوچیک هست و با 12 تک کار میکنه

دیدگاه

خیلی ممنونم آقا مصطفی :smile:
              مدار خوبیه ولی باید یدونه بسازم یا 2تا؟
              اگه 2تا باشه نمیسازم چون جعبه ام فضا نداره
              من فقط یه مدار محافظ dc ساده میخوام. باندام برام خیلی بیشتر از آمپها اهمیت داره.
              برای اتصال کوتاه هم باندام رو وصل میکنم آمپرمترو با باندم سری میکنم ولومو زیاد میکنم پیک جریانی که میکشه اگه مثلا 2 آمپر بود من فیوز 2.5امپر تو خروجی میزارم این حد اکثر کاریه که میتونم بکنم ولی در نهایت آدم باید احتیاط کنه که اتصال نکنه.
              مدار تایمر اصلا برام معنی نداره خوب حالا یه صدایی هم یه لحظه بده یا موقع خاموش شدن تر تر کنان خاموش شه اصلا این خودش شادی بخشه :biggrin: یجورایی fun هم هست! من زیاد سخت نمیگیرم مهم اینه اون موقعی که باید درست کار کنه واقعا درست کار کنه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                خیلی ممنونم آقا مصطفی :smile:
                مدار خوبیه ولی باید یدونه بسازم یا 2تا؟
                اگه 2تا باشه نمیسازم چون جعبه ام فضا نداره
                سلام اگر دو تا مدار آمپلی داری مداری رو که مصطفی جان قرار دادند رو باید برای هر مدار آمپ بسازی.
                من این مدار رو پیشنهاد میدم مثل همون مدار مصطفی هست اما یک کمی فرق داره این مدار به تنهایی برای دو تا آمپلی جوابگوست . هم آنتی پلاپ هست و هم محافظ دی سی.
                http://uploadpa.com/beta/12/i6jx0bhkty678zqwpjy.rar

دیدگاه

مجید جان همونطور که محمد جان گفتن برای هر امپلی نیاز به یک مدار محافظ هست نمیشه برا یکی بزاری و برا یکی نه
                  برای اتصال کوتاه کاری که می خوای بکنی درسته یه فیوز بزار منم همینکارو کردم ولی برای dc باید حتما مدار بزاری حالا این مداری که من گفتم هم انتی پلاپ هست و هم مدار محافظ dc یاداور بشم که همین انتی پلاپ هم لازمه چون موقع روشن شدن امپلی یه شوک لحظه ای به باندا وارد میشه که برا بوبین ضرر داره پس اگه میخوای از باندات محافظت کنی حتما باید هر دو محافظ رو بزاری
                  مداری هم که اقا محمد گذاشته هم محافظ dc هست هم انتی پلاپ از رله دوبل استفاده کرده برا هر دو امپلی جموجورتر هست اینم خوبه
                  ولی در کل باید بزاری برا محافظت از باندات

دیدگاه

اقا محمد حرکت بسیار زیبایی زدی برام دستت درد نکنه همونیه که میخواستم
                    اینو رو برد سوراخدار میسازم فردا حتما!
                    فقط میمونه چنتا سوال
                    این مدار که یه وقت نویزی چیزی نمیندازه تو خروجی؟؟!
                    تغذیشو چکار کنم؟رگولاتور 7812 بزارم؟ اگه جواب مثبته از این نگران میشم که 7812 نویز بندازه آخه برای stk یه فن با همین 7812 گذاشتم یه نویز ناجوری انداخت تو صدا دیگه قطعش کردم.
                    یه خواهش دارم :smile: ببخشیدا ولی آیا میشه pcb اینو کوچکتر طراحی کنید برام؟
                    آخه سلیقه ی سوار کردن رو برد سوراخدار رو ندارم برام سخته مگه اینکه از رو یه برد دیگه نگاه کنم(رشته عمران چیش به این چیزا؟!)

دیدگاه

اقا محمد حرکت بسیار زیبایی زدی برام دستت درد نکنه همونیه که میخواستم
                      اینو رو برد سوراخدار میسازم فردا حتما!
                      فقط میمونه چنتا سوال
                      این مدار که یه وقت نویزی چیزی نمیندازه تو خروجی؟؟!
                      تغذیشو چکار کنم؟رگولاتور 7812 بزارم؟ اگه جواب مثبته از این نگران میشم که 7812 نویز بندازه آخه برای stk یه فن با همین 7812 گذاشتم یه نویز ناجوری انداخت تو صدا دیگه قطعش کردم.
                      یه خواهش دارم :smile: ببخشیدا ولی آیا میشه pcb اینو کوچکتر طراحی کنید برام؟
                      آخه سلیقه ی سوار کردن رو برد سوراخدار رو ندارم برام سخته مگه اینکه از رو یه برد دیگه نگاه کنم(رشته عمران چیش به این چیزا؟!)
                      سلام
                      خواهش میکنم.
                      این مدار بین خروجی آمپلی و بلندگو قرار میگیره. در واقع خروجی آمپلی به ورودی مدار میره و خروجی مدار به بلندگو وصل میشه .
                      ولتاژ خروجی ترانس در حالت دی سی چقدر هست ؟؟
                      راستش اون پی سی بی رو منم طراحی نکردم که بتونم برات تغییرش بدم ولی خوب اونم به نظرم کوچیک و جمع و جور هست.
                      یک پیشنهاد : هیت سینک رو بیرون جعبه به پشت جعبه که یک در فلزی داره پیچ کن و از ترانزیستور تا مدار رو سیم بکش . با این کار نیاز به فن هم نخواهی داشت و ترانزیستورها چون بیرون جعبه هستند کمتر داغ می شوند و جا هم درون جعبه برای این مدار باز تر میشه .

دیدگاه

سلام
                        مجید جان حداکثر ولتاژ ورودی سری 78 معمولی 35 ولته اگه دوبل 24 ولت متناوب استفاده کنی بعد یکسو شدن نزدیک 35 ولت میشه که لب مرزه و زیاد قابل اطمینان نیست میتونی از سری hv این رگولاتور ها استفاده کنی که تا 60 ولت میتونی به ورودی بدی از lm2576 که رگولاتور سوییچینگ 3 امپر هست هم میتونی استفاده کنی که اونم باید از سری hv باشه...
                        اگه میخوای از مدارات کنترلی مثل تن کنترل یا همین محافظ استفاده کنی به نظر من بهترین راه میتونه استفاده از یه ترانس دوبل 12 ولت باشه که هم از خط مثبت برای فن و... استفاده کنی هم برای مداراتی که دوبل میخوان اینجوری دیگه چون تغذیه ات با امپ جداس نویز نمیندازه رو امپ البته میتونی رو ترانس اصلی یه دویل 35 هم بپیچی تا نیازی به 2 تا ترانس نداشته باشی

دیدگاه

به نظر من یه ترانس 12 ولت کوچیک بگیر برا تغذیه مدار محافظها و فن و بزار گوشه جعبه بهتره

دیدگاه

سلام دوستان خدمتتون که عارضم مدار خودش کوچیک بود من اشتباه دیده بودم فقط 2تا قطعه رو pcb هست که نمیدونم چیه یکیش نوشته BDX85 یکیشم نوشته *R که نمیدونم چی هستن اینو موشکافی کنید برام فقط میدونم اولی دیوده دومی مقاومت
                            ولتاژ AC ترانس من 35ولت 7 آمپر برای هر خط هست که بعد از DC شدن 45 ولت میشه در ضمن ترانسم یه خروجی 12 ولت AC هم داره که بعد از DC شدن فکر کنم بشه 15 ولت این مشکل ایجاد میکنه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            فن هم که نمیزارم براش میبندمش یکی 2روز بدون فن استفاده میکنم ببینم وضعیت چجوریه اخه تو سوراخش جلوش که انگشت بکنی میتونی هیتسینک رو کاملا لمس کنی امیدوارم سایت فیلتر نشه :twisted:

دیدگاه

سلام دوستان خدمتتون که عارضم مدار خودش کوچیک بود من اشتباه دیده بودم فقط 2تا قطعه رو pcb هست که نمیدونم چیه یکیش نوشته BDX85 یکیشم نوشته *R که نمیدونم چی هستن اینو موشکافی کنید برام فقط میدونم اولی دیوده دومی مقاومت
                              ولتاژ AC ترانس من 35ولت 7 آمپر برای هر خط هست که بعد از DC شدن 45 ولت میشه در ضمن ترانسم یه خروجی 12 ولت AC هم داره که بعد از DC شدن فکر کنم بشه 15 ولت این مشکل ایجاد میکنه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              فن هم که نمیزارم براش میبندمش یکی 2روز بدون فن استفاده میکنم ببینم وضعیت چجوریه اخه تو سوراخش جلوش که انگشت بکنی میتونی هیتسینک رو کاملا لمس کنی امیدوارم سایت فیلتر نشه :twisted:
                              مجید جان کدوم مدار رو میگی که bdx85 داره؟
                              اگه ترانست 12 تک داره که خیلی خوبه از همون استفاده کن هم برا فن و هم برا مدار مخافظ

دیدگاه

مصطفی مدار پروتکتوری که محمد گذاشته فایل rar ‎هست توش 3تا فایل هست جون من یه بررسی کن بگو الان دانشگاهم بعدش میخوام برم قطعه بگیرم.
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X