اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط erfan_messi
    کمـــــــــــــــــــــــک

دوستان مدارو کامل کردم . ترانس رو هم بستم . ولی وقتی تست کردم مدارو .3-4 ثانیه کار کرد . بعد آی سی سوئیچ پوکید :cry:

مشکل از کجاست
    راهنمایی کنید :cry:

دوستان الان آی سی جدید گذاشتم ولی دیگه نترکید :biggrin: ولی پل دیودی خروجی نداره :cry:

مشکل از کجاست ؟
    آیا برای ترانس هست ؟
    سلام. پس هسته ها رسید مبارکه. :agree:
    خب یکی از مهمترین چیزها در منبع تغذیه همون ترانس و پیچیدنشه و اندوکتانس اولیه و نشتی و غیره.
    اسنابر هم مهمه. اول بگو اندوکتانس اولیه باید چند باشه؟ شما چند درآوردی؟ اندوکتانس نشتی ترانست چنده؟ مدار اسنابر رو هم بگو چی گذاشتی. دوباره مدار رو به برق نزن تا یکسری چیزها رو چک کنی. ولی باز آی سیت ممکنه بترکه.موفق باشی.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام. پس هسته ها رسید مبارکه. :agree:
      خب یکی از مهمترین چیزها در منبع تغذیه همون ترانس و پیچیدنشه و اندوکتانس اولیه و نشتی و غیره.
      اسنابر هم مهمه. اول بگو اندوکتانس اولیه باید چند باشه؟ شما چند درآوردی؟ اندوکتانس نشتی ترانست چنده؟ مدار اسنابر رو هم بگو چی گذاشتی. دوباره مدار رو به برق نزن تا یکسری چیزها رو چک کنی. ولی باز آی سیت ممکنه بترکه.موفق باشی.
      سلام مسعود جان

ممنون بابت هسته ها :biggrin:

اندوکتانس اولیه ترانس رو توی نرم افزار میده ؟
      بعد چجوری بفهمم که اندوکتانس ترانسم چنده :biggrin: :question:
      بعد این نشتی رو از کجا دربیارم :biggrin: :question:

مدار اسنابر چیه ؟ :biggrin: :question:

اضافه شده در تاریخ :
      الان تو نرم افزار دیدم :biggrin:
      اندوکتانس اولیه : 1515 میکرو هانری

اندوکتانس نامی : 1722 میکرو هانری :biggrin:

اندوکتانس نشتی : 68.9 میکرو هانری :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
      الان یه تست زدم. قبل پل دیودی ولتاز دارم ولی بعد از پل دیودی هیچ ولتاژی نیست :eek: :question:

دیدگاه

سلام مسعود جان

ممنون بابت هسته ها :biggrin:

اندوکتانس اولیه ترانس رو توی نرم افزار میده ؟
        بعد چجوری بفهمم که اندوکتانس ترانسم چنده :biggrin: :question:
        بعد این نشتی رو از کجا دربیارم :biggrin: :question:

مدار اسنابر چیه ؟ :biggrin: :question:
        سلام. وقتی روی ترانس کلیک کنی اندوکتانس اولیه رو میده همچنین برای اندوکتانس نامی و نشتی میتونی به قسمت design results مراجعه کنی. اندوکتانس اولیه ترانس رو با اتصال اندوکتانس سنج به دو سر اولیه ترانس اندازه میگرن (در حالتی که اندوکتانس سنج روی فرکانس مورد نظر باشه) و اندوکتانس نشتی رو هم دی همین حالت میگیرند فقط باید پایهای دیگه ترانس اتصال کوتاه بشه (با یک سیم) مثلا پایه های ثانویه و بایاس باید اتصال کوتاه بشه بعد اندوکتانسی که دو پایه اولیه نشون میده میشه اندوکتانس نشتی. فاصله هوایی رو هم باید رعایت کنی و اینقدر تغییر بدی که اندوکتانس اولیه مطابق با اندوکتانسی اولیه ای بشه که در نرم افزار گفته. البته خود نرم افزار هم مقدار فاصله هوایی رو گفته که اگه روی ترانس کلیک کنی بهت میده.(Gap).اگه از هسته EE استفاده میکنی فاصله هوایی فاصله بین دو تا فریت E است. کلا قسمت منابع تغذیه سوئیچینگ رو خوب بخون.
        اسنابر مداریه که بین مثبت خازن ورودی (400 ولتی) و پایه درین آی سی یا بهتره بگم بین دو سر اولیه هست.
        اگه تازه کاری تو سوئیچینگ بیشتر دقت کن که برق نگیردت و یکدفعه هم برق 220 رو بهش نده اگه دیدی مدارت درسته بعد بده. موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام. وقتی روی ترانس کلیک کنی اندوکتانس اولیه رو میده همچنین برای اندوکتانس نامی و نشتی میتونی به قسمت design results مراجعه کنی. اندوکتانس اولیه ترانس رو با اتصال اندوکتانس سنج به دو سر اولیه ترانس اندازه میگرن (در حالتی که اندوکتانس سنج روی فرکانس مورد نظر باشه) و اندوکتانس نشتی رو هم دی همین حالت میگیرند فقط باید پایهای دیگه ترانس اتصال کوتاه بشه (با یک سیم) مثلا پایه های ثانویه و بایاس باید اتصال کوتاه بشه بعد اندوکتانسی که دو پایه اولیه نشون میده میشه اندوکتانس نشتی. فاصله هوایی رو هم باید رعایت کنی و اینقدر تغییر بدی که اندوکتانس اولیه مطابق با اندوکتانسی اولیه ای بشه که در نرم افزار گفته. البته خود نرم افزار هم مقدار فاصله هوایی رو گفته که اگه روی ترانس کلیک کنی بهت میده.(Gap).اگه از هسته EE استفاده میکنی فاصله هوایی فاصله بین دو تا فریت E است. کلا قسمت منابع تغذیه سوئیچینگ رو خوب بخون.
          اسنابر مداریه که بین مثبت خازن ورودی (400 ولتی) و پایه درین آی سی یا بهتره بگم بین دو سر اولیه هست.
          اگه تازه کاری تو سوئیچینگ بیشتر دقت کن که برق نگیردت و یکدفعه هم برق 220 رو بهش نده اگه دیدی مدارت درسته بعد بده. موفق باشی.
          ممنون مسعود جان
          در مورد فاصله ی هوایی نوشته 0.210 میلی متر
          چجوری ایجاد کنم اینو ؟
          بعد من که ال سی متر ندارم چی

بعد در مورد این اسنابر :question: من همون قطعاتی رو که خود نرم افزار داده بستم دیگه. مگه به جز اونا هم باید چیزه دیگه باشه :question:

دیدگاه

سلام کسی اینجا میتونه یه مدار سوئیچینگ با یک خروجی 12ولت 1.8 امپرو یک خروجی 5ولت 2امپر طراحی و pcb رو با پروتل برام درست کنه؟ لطفا"؟؟؟؟؟؟ :redface: :redface:

email: abin66@yahoo.com
            کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
            اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
            فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

ممنون مسعود جان
              در مورد فاصله ی هوایی نوشته 0.210 میلی متر
              چجوری ایجاد کنم اینو ؟
              بعد من که ال سی متر ندارم چی

بعد در مورد این اسنابر :question: من همون قطعاتی رو که خود نرم افزار داده بستم دیگه. مگه به جز اونا هم باید چیزه دیگه باشه :question:
              سلام.شاید برای این هسته استفاده از یک طرف چسب داروخونه ای و یک طرف چسب نواری نستبا خوب باشه البته دقیق نمیتونم بگم باید با ال سی متر چک کنی. شاید بشه گقت قسمت مهم منابع تغذیه سوئیچینگ همین پیچیدن ترانسشه.من میخواستم یکی برات بپیچم همراه با هسته ها بفرستم برای همین هم فایل رو از خواستم ولی کار عجله ای شد وقت نشد.برای اسنابر نه دیگه به جز اونها چیزی لازم نیست.موفق باشی.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط abin66
              سلام کسی اینجا میتونه یه مدار سوئیچینگ با یک خروجی 12ولت 1.8 امپرو یک خروجی 5ولت 2امپر طراحی و pcb رو با پروتل برام درست کنه؟ لطفا"؟؟؟؟؟؟ :redface: :redface:

email: abin66@yahoo.com
              سلام من توصیه میکنم که یک 12 ولت 3 آمپر ببند بعد با یکی از آی سی های سوئیچینگ تبدیلش کن به 5 ولت.یا 5 ولت هفت آمپر ببند تبدیل کن به 12 ولت.هر کدوم که بیشتر نیاز داری همونو ببند تبدیل کن به اونی که کمتر نیاز داری. البته میشه سوئیچنگ دو سر هم بست ولی من که بستم اینطوری بوده که با جریان کشیدن از سر اول اون یکی دیگه مقداری ولتاژش تغییرمیکنه.البته در نمونه های خاصی دیدم که این اتفاق نمیافته مثلا منبع تغذیه کامپیوترکه دقیق نمیدونم تکنولوژیشون چطوریه.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام.شاید برای این هسته استفاده از یک طرف چسب داروخونه ای و یک طرف چسب نواری نستبا خوب باشه البته دقیق نمیتونم بگم باید با ال سی متر چک کنی. شاید بشه گقت قسمت مهم منابع تغذیه سوئیچینگ همین پیچیدن ترانسشه.من میخواستم یکی برات بپیچم همراه با هسته ها بفرستم برای همین هم فایل رو از خواستم ولی کار عجله ای شد وقت نشد.برای اسنابر نه دیگه به جز اونها چیزی لازم نیست.موفق باشی.
                پس باید برم ال سی متر بخرم

دیدگاه

پس باید برم ال سی متر بخرم
                  سلام اگه میخوای این کار رو دنبال کنی بله احتیاج داری ولی اگه فقط همین یکی دوتاست میتونی یک کاریش بکنی مثلا من بهت میگم که برای هسته 16/14 که مورد نظر شماست و اون اندوکتانس و اون فاصله هوایی باید برای فاصله هوایی چه چسبی رو و چقدر بزاری. یا میتونی بری یک جا برات تست کنن و یا ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام اگه میخوای این کار رو دنبال کنی بله احتیاج داری ولی اگه فقط همین یکی دوتاست میتونی یک کاریش بکنی مثلا من بهت میگم که برای هسته 16/14 که مورد نظر شماست و اون اندوکتانس و اون فاصله هوایی باید برای فاصله هوایی چه چسبی رو و چقدر بزاری. یا میتونی بری یک جا برات تست کنن و یا ...
                    والا من علاقه دارم به سوئیچینگ

این پروژه هم عجله ای شد . وگرنه اصلا قصد ساخت نداتشم.

دیگه وقتی استاد گیر میده باید یه کاری کرد. اول دوست داشتم اط نظر نئوری غنی بشم بعد بیام تو عمل پیاده سازی کنم

اضافه شده در تاریخ :
                    یه سوال
                    این ثانویه که گفته 2 فیلار . منظورش اینه که 2 رشته سیم موازی با هم یا تابیده شده به هم ؟ :question:

دیدگاه

سلام نمیتوم باید دوتا خروجی مجزا 5 و 12 داشته باشم با مقدار حدود 2 آمپر توپواوژی فلای بک :question: :question: :sad: :sad: اگه کسی میتونه طراحی و pcb پروتل بزنه ممنون میشم؟؟؟؟
                      کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                      اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                      فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

والا من علاقه دارم به سوئیچینگ

این پروژه هم عجله ای شد . وگرنه اصلا قصد ساخت نداتشم.

دیگه وقتی استاد گیر میده باید یه کاری کرد. اول دوست داشتم اط نظر نئوری غنی بشم بعد بیام تو عمل پیاده سازی کنم
                        سلام اگه علاقه داری زود یاد میگیری مخصوصا اگه مورد مصرفشو داشته باشی مثل من. شاید لازم هم نباشه خیلی از لحاظ تئوری قوی بشی بعد بیای تو عمل یک مقداری که یاد گرفتی کار عملی رو شروع کن.

اضافه شده در تاریخ :
                        یه سوال
                        این ثانویه که گفته 2 فیلار . منظورش اینه که 2 رشته سیم موازی با هم یا تابیده شده به هم ؟ :question:
                        سلام دو رشته موازی هم.

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط abin66
                        سلام نمیتوم باید دوتا خروجی مجزا 5 و 12 داشته باشم با مقدار حدود 2 آمپر توپواوژی فلای بک :question: :question: :sad: :sad: اگه کسی میتونه طراحی و pcb پروتل بزنه ممنون میشم؟؟؟؟
                        سلام منم گفتم که دو تا خروجی مجزا داشته باشین 12 و 5 ولت.ولی یکی رو از ترانس و دیگری رو با تبدیل توسط آی سی سوئیچینگ ایجاد کنید.پروتل تسلط ندارم.من یک نقشه شبیه اینکه شما میخوای 12 و 5 ولت در یکی از تاپیکها گذاشتم.منتها کسی که اون نقشه رو ازم خواسته بود گفته بود که کل نقشه از هزار و پانصد تومان بیشتر نشه برای همین منم با آی سی وایپر 12 آ براش گذاشتم که 13 وات کلا میتونه خروجی بده.

دیدگاه

سلام واسه ی طراحی ترانس مدار فول بریج با ولتاژ خروجی بالا اگه محاسبات و نکات عملی بلدید لطفا بگید.
                          بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ میخواهد..

دیدگاه

سلام مسعود جان

داداش امروز رفتم کارگاه دانشگاه . یه وقت گرفتم برای 5 شنبه .
                            فقط مشکل اینه که دانشگاه هم ال سی متر نداره .
                            راه دیگه ای برای اندازی گیری اندوکتانس هست ؟ قبلا شنیده بودم با اسیلوسکوپ هم میشه . ولی من نمیدونم چجوریه :cry:

اگه میدونی یا جایی هست تویح داده بهم بگی ممنون میشم :biggrin:

دیدگاه

سلام مسعود جان

داداش امروز رفتم کارگاه دانشگاه . یه وقت گرفتم برای 5 شنبه .
                              فقط مشکل اینه که دانشگاه هم ال سی متر نداره .
                              راه دیگه ای برای اندازی گیری اندوکتانس هست ؟ قبلا شنیده بودم با اسیلوسکوپ هم میشه . ولی من نمیدونم چجوریه :cry:

اگه میدونی یا جایی هست تویح داده بهم بگی ممنون میشم :biggrin:
                              سلام من نمیدونم با اسیلوسکوپ میشه یا نمیشه. خودمم اسیلوسکوپ ندارم. به نظر من همونطور که قبلا هم گفتم شما چند تا راه داری.(البته به نظر من):
                              راه اول اینه که شما فقط همین مدار که 5 ولت و یک آمپره رو میخوای ببندی حالا چه یکی و چه تعدادی از روی همین و دیگه نمیخوای بری سراغ سوئیچینگ در این صورت اعداد و اندوکتانس ها و نوع هسته ات رو بده من بهت میگم چند دور باید بپیچی و فاصله هوایی چطوری بزاری تا به اون اندوکتانس برسی.(مثلا بهت میگم چند لایه چسب مثلا فلان مارک بزنی)
                              راه دوم اینه که شما میخوای این رشته رو دنبال کنی و هی حرفه ای و حرفه ای تر بشی در این صورت خرید یک اندوکتانس متر برات لازمه.چون وسیله کارته. موفق باشی.
                              راه سوم اینه که از کسی اجازه بگیری که از دستگاه بعضی مواقع استفاده کنی.
                              موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام من نمیدونم با اسیلوسکوپ میشه یا نمیشه. خودمم اسیلوسکوپ ندارم. به نظر من همونطور که قبلا هم گفتم شما چند تا راه داری.(البته به نظر من):
                                راه اول اینه که شما فقط همین مدار که 5 ولت و یک آمپره رو میخوای ببندی حالا چه یکی و چه تعدادی از روی همین و دیگه نمیخوای بری سراغ سوئیچینگ در این صورت اعداد و اندوکتانس ها و نوع هسته ات رو بده من بهت میگم چند دور باید بپیچی و فاصله هوایی چطوری بزاری تا به اون اندوکتانس برسی.(مثلا بهت میگم چند لایه چسب مثلا فلان مارک بزنی)
                                راه دوم اینه که شما میخوای این رشته رو دنبال کنی و هی حرفه ای و حرفه ای تر بشی در این صورت خرید یک اندوکتانس متر برات لازمه.چون وسیله کارته. موفق باشی.
                                راه سوم اینه که از کسی اجازه بگیری که از دستگاه بعضی مواقع استفاده کنی.
                                موفق باشی.
                                ممنون مسعود جان
                                من میخوام ادامه بدم سوئیچینگ رو :biggrin:
                                از هرکی پرسیدم نداشت ال سی متر
                                باید یکی بخرم
                                اراک من فقط مارک ویکتور پیدا کردم 50000 تومان
                                مدل :
                                Victor LC meter 6243

نظرتون چیه راجع به این ؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X