اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط saeidhp
    آیا با استفاده از این نرم افزار میشه یه کانورتر 12 به 24 dc طراحی کرد ؟
    نه ، نمیشه!
    کمترین ولتاژ کار آیسی این نرم افزار ، دوروبر 50 ولت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      چند آمپر میخای؟ من دستی بلدم بسازم تا 4A شو ساختم خوبم کار میکنهالبته ایزوله نیست
      من 300 آمپر میخوام البته

با سری و موازی کردن چند باتری 12 ولت و 300 آمپر رو برای ورودی دارم که میخوام خروجی 24 ولت بده ( طرحی آفتامات یا همون رگولاتور ولتاژ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidhp
        من 300 آمپر میخوام البته

با سری و موازی کردن چند باتری 12 ولت و 300 آمپر رو برای ورودی دارم که میخوام خروجی 24 ولت بده ( طرحی آفتامات یا همون رگولاتور ولتاژ)
        ببخشید ! !!

برای طراحی این آیتم ها رو باید بدونیم
        1.ولتاژ ورودی
        2. جریان ورودی ( یا اگر باطریه AH )
        3. ولتاژ خروجی
        4. جریان خروجی

دیدگاه

سلام. یک آی سی کوچک اس ام دی هست روی یک برد منبع تغذیه سوئیچینگ که برای درایور LED ساخته شده که بسیار کوچکه و من نتونستم با عکس نوشته های روشو بگیرم که اینجا بذارم ولی روش نوشته:
          11309A
          RAB24
          کسی میدونه این آی سی چی هست و ایران گیر میاد؟ با تشکر.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام. یک آی سی کوچک اس ام دی هست روی یک برد منبع تغذیه سوئیچینگ که برای درایور LED ساخته شده که بسیار کوچکه و من نتونستم با عکس نوشته های روشو بگیرم که اینجا بذارم ولی روش نوشته:
            11309A
            RAB24
            کسی میدونه این آی سی چی هست و ایران گیر میاد؟ با تشکر.
            سلام
            هر ای سی که تو درایور های ال ای دی که از چین می یاد تو ایران نیست یعنی من که پیدا نکردم
            پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
              سلام
              هر ای سی که تو درایور های ال ای دی که از چین می یاد تو ایران نیست یعنی من که پیدا نکردم
              سلام.خب تا حدودی همینطوره. مثلا بعضی از LNK ها و اون آی سی ap که دنبالش بودیم نیستن یا من پیدا نکردم ولی خب گفتم شاید این یکی پیدا بشه. :icon_razz:اصلا این آی سی اسمش چیه؟ آخه اصلا من دیتاشیتی هم ازش پیدا نکردم پس احتمالا اسم دیگه ای داره یا پسوند یا پیشوندی داره. کسی میدونه چیه؟
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام به همه
                ایا با این نرم افزار میشه تبدیل 12 ولت به 90 ولت با جریان خروجی حدود 2 امپر رو طراحی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
                  سلام به همه
                  ایا با این نرم افزار میشه تبدیل 12 ولت به 90 ولت با جریان خروجی حدود 2 امپر رو طراحی کرد؟
                  نه نمیتونی
                  ولی با توپولوژی پوش-پول میتونی من 10 به 75 ولت ساختم لینکشم اینه:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53982.0

یه وقت 2 ماهه لازم داری و کلی وسایل اندازه گیری. البته بدون آزمایشگاه کامل هم میتونی ولی خیلی مطمعن نیستم راحت به جواب برسی

در ضمن باید توی ورودی 20A بتونی داشته باشی البته اگر خروجی 2A هستش

دیدگاه

ممنون
                    منظور از پوش پول همون روش سوئیچینگ هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      ببخشید ! !!

برای طراحی این آیتم ها رو باید بدونیم
                      1.ولتاژ ورودی
                      2. جریان ورودی ( یا اگر باطریه AH )
                      3. ولتاژ خروجی
                      4. جریان خروجی
                      بله ممنون
                      این جریان و ولتاژ ازطریق سری و موازی کردن چند باتری 12 ولت ایجاد میشه

ولتاژ ورودی 28 ولت
                      جریان ورودی 300 آمپر
                      ولتاز خروجی 24 ولت
                      جریان خروجی 300 آمپر

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidhp
                        بله ممنون
                        این جریان و ولتاژ ازطریق سری و موازی کردن چند باتری 12 ولت ایجاد میشه

ولتاژ ورودی 28 ولت
                        جریان ورودی 300 آمپر
                        ولتاز خروجی 24 ولت
                        جریان خروجی 300 آمپر

با تشکر
                        باید باطری های زیادی باشه!
                        پس ورودی بیشتر از خروجیه!
                        بنظرم شما میخاین ولتاژ ثابت داشته باشین و به طبع توان ثابت! ولی این بازده یه کمی بهم نزدیکن! من بودم با همون باطری 24 ولتا رو میساختم! اینطوری 20% تا 25% تلفاط رو حذف میکردم! ولی اگر موضوع پیچیده تر از اینا هست توضیح بیشتر بدین شاید راه های عملی تری هم باشه هر چند که من با این جریان ها هیچوقت کار نکردم ولی میدونم هر چی جریان بالا تر میره مدار گرونتر میشه

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

سلام اساتید گرامی
                          نرم افزار واسه بعضی مدارات جریان بالا فویل مسی رو واسه ثانویه ترانس پیشنهاد میده
                          ایا فویل مس به راحتی گیر میاد؟ کجا؟
                          در ضمن ایا اگه به جای هسته EE از EI استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
                          یه توضیحی هم در مورد گپ چیه و اینکه از کجا بفهمم چقدره و چجوری ایجادش کنم تو ترانس بدید لطفا
                          با تشکر

دیدگاه

برای من تا بحال پیش نیومده از فویل استفاده کنم
                            اما فکر کنم بتونید بجاش از فوبیل آلومینیومی استفاده کنید(مس کجا و آلومینیوم کجا!!! )
                            دایی یه جایی دیدم که میگفت بجای فویل از چندین لایه سیم استفاده میکنه و تا حالا مشکلی نداشته :biggrin:

برا هسته هم اگر سایز ها دقیقا یکی باشند میشه استفاده کرد. برای اینکه بدونی گپ چیه بهتره سرچ کنی، چون با توضیح چند خطی تو تاپیک به جواب نمیرسی. من برای ایجاد گپ یه لایه نوار چسب کاغذی به سرهای کناری هسته میزنم(وقتی هسته ها رو روی هم قرار بدی باید یا فاصله بین سر وسط دیده بشه)

موفق باشید
                            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                            بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

یعنی دو تا قسمت وسط E ها از هم فاصله داشته باشند؟
                              فرقی نمیکنه واسه مدارات مختلف؟ 1 میلیمتر کافیه؟
                              -----------------
                              راستی یه سوال دیگه
                              این لایه چسبی که بین اولیه و ثانویه میگذارن اسمش چیه و برای چیه؟
                              با تشکر

دیدگاه

بسته به توان و مقدار گپ گفته شده اون مقدار فاصله متغیره.
                                من خودم برا کارای زیر 20 وات از دو لایه چسب کاغذی استفاده میکنم(شاید بشه گفت 0.2 میلیمتره)
                                اون چسبی هم که بین اولیه و ثانویه میبندن برا عایق بندی هستش. اسمش رو نمیدونم چون خودم از چسب پانسمان استفاده میکنم و مشکلی هم نداره
                                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                                بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X