اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام
    2 تا سوال دارم
    1- معمولا در طراحی های نرم افزار، یک سلف در آخر مدار (بعد از ثانویه ترانس و خازن های خروجی) هست. این کارش چیه؟ و حذفش چه اشکالی داره ؟
    2- برای 60 وات اگه ترانس EMI رو حذف کنیم اشکالی پیش میاد؟
    خدایا شکرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
      سلام
      منظور از این نقط های پر رنگ که توی سیم پیچ هست چیه ؟

سلام
      نقاط شروع سیم پیچی هستش!
      مثلا برای سیم پیچ قرمز رنگ :
      باید از نقطه شماره 2 شروع کنی و تا آخره قرقره بپیچی. بعد، از آخر قرقره لایه دوم رو شروع کنی ( ادامه همون لایه اول ) و به نقطه شماره 1 برسی.

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط hashemys
      سلام
      2 تا سوال دارم
      1- معمولا در طراحی های نرم افزار، یک سلف در آخر مدار (بعد از ثانویه ترانس و خازن های خروجی) هست. این کارش چیه؟ و حذفش چه اشکالی داره ؟
      2- برای 60 وات اگه ترانس EMI رو حذف کنیم اشکالی پیش میاد؟
      سلام

1- برای کاهش ریپل ولتاژ خروجی هستش. اگه مصرف کننده حساس به ریپل تغذیه نیست، حذفش کن.

2- حذف EMI باعث ایجاد نویز رو برق اصلی میشه و تو مصرف کننده های حساس مثل TV ، این نویز به وضوح دیده میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
        سلام
        نقاط شروع سیم پیچی هستش!
        مثلا برای سیم پیچ قرمز رنگ :
        باید از نقطه شماره 2 شروع کنی و تا آخره قرقره بپیچی. بعد، از آخر قرقره لایه دوم رو شروع کنی ( ادامه همون لایه اول ) و به نقطه شماره 1 برسی.
        ممنون دوست عزیز @};-

بعد اون دایره های تو خالی چیه ؟

اون سیم پیچ آبی رنگ چرا 2تا رایره پررنگ داره ؟

دیدگاه

دایره خالی ادامه سیم پیچی هستن. ابتدا رو با دایره رنگی نشون میده که بدونی از کجا باید شروع کنی!

احتمالا برای ایجاد تفاوت بین خودش و سیم پیچ زیریشه! مهم اینه که دایره رنگی ، ابتدای سیم پیچی رو بیان میکنه.

دیدگاه

سلام
            شکل موج در خروجی ثانویه ی ترانس سویچینگ چه شکلیه ؟
            میخام بدونم چرا در خروجی ثانویه از 4 دیود بصورت پل استفاده نمیشه؟ (برای یکسو سازی جریان)
            خدایا شکرت

دیدگاه

دوستان من این آی سی TNY274 رو پیدا نکردم تو بازار . مشابهی داره ؟

من 278 رو پیدا کردم . ولی قبول نمیکنه نرم افزار و اخطار میده . برای فیکس کردنشم این جمله ی زیر رو میگه.

Decrease transformer size, decrease secondary turns (NS), decrease KP.

منظورش چیه ؟

اضافه شده در تاریخ :
              این ترانس پالس همون چوکهای دیفرانسیلی هستن ؟ :question:

دیدگاه

دوستان من این آی سی TNY274 رو پیدا نکردم تو بازار . مشابهی داره ؟

من 278 رو پیدا کردم . ولی قبول نمیکنه نرم افزار و اخطار میده . برای فیکس کردنشم این جمله ی زیر رو میگه.

Decrease transformer size, decrease secondary turns (NS), decrease KP.

منظورش چیه ؟
                سلام نمیدونم شما کجایی ولی در تهران راحت پیدا میشه. با 278 هم میشه ولی به نظرم یکم حیفه. لطفا مقادیری که دادین به نرم افزار رو بگین تا منم امتحان کنم. این پیغام میگه ترانستون رو کوچک تر کنید و ... منظورتون از ترانس پالس چیه؟
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

این ترانس پالس همون چوکهای دیفرانسیلی هستن ؟ :question:
                  چوک دیفرانسیلی!؟ منظورت چیه؟
                  ترانس پالس ، اسمی هستش که بازاریا اصطلاحا به ترانس EMI میگن. همون ترانسی که برای حذف نویز تو ورودی برق منابع سوییچینگ قرار میگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                    چوک دیفرانسیلی!؟ منظورت چیه؟
                    ترانس پالس ، اسمی هستش که بازاریا اصطلاحا به ترانس EMI میگن. همون ترانسی که برای حذف نویز تو ورودی برق منابع سوییچینگ قرار میگیره.
                    آخه تو خود نرم افزار توی لیست قطعات نوشته ترانس دیفرانسیل . توی گوگل هم به نام ترانس پالس سرچ کردن چیزی نیاورد . ولی ترانس دیفرانسیل آورد .

اضافه شده در تاریخ :
                    دوستان این خازن y که دو سر ترانس هست . اسمه دقیقش چیه ؟

این قطعه فروشیا که نمیدونن چیه :sad:

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

اسمش همون خازن Y هست! :biggrin:
                      Y capacitors
                      یه خازن ولتاژ بالاست که اگه اشتباه نکنم در اثر اسپایک های ولتاژ یه قوس الکتریکی بین دو صفحش ایجاد میشه و نمیزاره به ترانس یا مصرف کننده اسیب برسه .....
                      و خصیصه مهمش اینه که در اثر این قوس الکتریکی اسیب نمیبینه ....

دیدگاه

دوستان این خازن y که دو سر ترانس هست . اسمه دقیقش چیه ؟

این قطعه فروشیا که نمیدونن چیه :sad:
                        سلام اگه اشتباه نکنم بهش خازن مایلار هم میگن در هر صورت اگه خازن مایلار گرفتی ببین روش نوشته Y یا نه و ولتاژ هم باید بالا باشه. خواستی برات عکسشم بذارم.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام اگه اشتباه نکنم بهش خازن مایلار هم میگن در هر صورت اگه خازن مایلار گرفتی ببین روش نوشته Y یا نه و ولتاژ هم باید بالا باشه. خواستی برات عکسشم بذارم.موفق باشی.
                          ممنون دوست من @};- @};- @};-

اینو صبح گرفتم . آیا همینه حازن مایلار یا همون خازن y هست ؟

دیدگاه

ممنون دوست من @};- @};- @};-

اینو صبح گرفتم . آیا همینه حازن مایلار یا همون خازن y هست ؟
                            سلام نه نه این نیست این خازن اسمش متال فیلمه یا پلی استره ولی خازن Y که اکثرا هم رنگش آبیه و کوچکه و روش هم نوشته Y همونیه که عکسش رو برات میگیرم میذارم چند دقیقه دیگه.

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام اینم عکس خازن های Y دقت کن که در بعضی از خازن ها مینویسه X1Y1 و بعضی X2Y2 و بعضی X1Y2 و بعضی X2Y1 که توضیح و فرقش رو استاد احمد در یکی از تاپیکها دادن بگردی پیدا میشه پیدا نکردی بگو من برات پیدا کنم.موفق باشی.

عکس ها در پست بعدی که علی آقا نقول قول کردن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام اینم عکس خازن های Y دقت کن که در بعضی از خازن ها مینویسه X1Y1 و بعضی X2Y2 و بعضی X1Y2 و بعضی X2Y1 که توضیح و فرقش رو استاد احمد در یکی از تاپیکها دادن بگردی پیدا میشه پیدا نکردی بگو من برات پیدا کنم.موفق باشی.

اگه لینک اون پست رو بدید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                                از خانواده MBR هرچی پیدا کردی خوبه!
                                MBR1560
                                MBR20100
                                یا امسال اینا!
                                فروشگاهی سراغ دارین که MBR1060 یا MBR1560 رو داشته باشه؟
                                خدایا شکرت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X