اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام

جای FR257 میتونی از FR307 یا MUR4100 استفاده کنی که بهترم هست.
    فرقی نمیکنه قرقره خوابیده باشه یا ایستاده.
    برای شما قرقره خوابیده بهتره که سیم هارو در انتها بتونی به یکی از پایه ها لحیم کنی. برای حالت ایستاده هم بعد از اتمام سیم پیچی ، محکم نوار چسب عایق بپیچ و اون سیم بیرون اومده از بالای قرقره رو وارنیش بنداز و به محل مورد نظر لحیم کن. ( مثل سیم زمین ترانس بعضی از پاورهای کامپیوتر )

دیدگاه

قسمت اول مدار 2تا مقاومت 1.1 مگا هست، اگه از سری شده دوتا 1مگا و دوتا 100کیلو استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون ولتاژ زیادی دو سر مقاومت ها میفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraday
        قسمت اول مدار 2تا مقاومت 1.1 مگا هست، اگه از سری شده دوتا 1مگا و دوتا 100کیلو استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون ولتاژ زیادی دو سر مقاومت ها میفته

امکانش هست
        میتونی از 2.2M هم استفاده کنی که تو بازار هم موجوده.

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

از شما کسی تونسته این ترانسرو بپیچه (مدار صفحه ی اول (5V 1A )) اگه پیچیدینو ، دارین ازش که ما خریداریم :mrgreen:
          اگه می دونید جایی هست که این ترانسو برای ما بپیچه خیلی ممنون می شم اگر معرفی کنید

راستیتش من این کارو برای پروژه درسیم می خوام وقتیم ندارم واسش هرچقدر تلاش می کنم سیم بقدری نازک هستش که پاره می شه یا اونایی هم که بستم اصلا جواب نمیدن :cry2:
          یک سوال هم داشتم در مورد اینکه وقتی قطر سیممونو تغییر می دیم نباید هسته که EE16 هستش رو بزرگ تر کنیم؟؟ (سیم اولیه : 0.16 و سیم پیچ ثانویه 0.6 .)
          حالا خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی کنید تا ما یکی از درسامونو پاس کنیم.

دیدگاه

سلام، تو سیم پیچی ترانس من copper foil در اومده که یکی از بچه ها گفت فویل مسیه که احتمالا پامنار داشته باشن، این توضیحات بقیش رو کسی میدونه چیه؟
            covered with..?

http://www.4shared.com/photo/milGlXV8/1e508d36e6753229122ed72143c265.html

دیدگاه

تو همین تاپیک نحوه پیچیدن فویل مس رو با شکل توضیح دادم!( تو صفحات قبل )
              توضیحاتش راجع عایقکاری و شروع و پایان فویل پیچی هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                مسعود جان مدار رو تست کردم خروجی 0 ولت .
                ترانس گرم میشه :cry:
                سلام خروجی صفر میتونه دلیل های متفاوتی داشته باشه.مثلا ترانست قطع باشه یا مثلا دیود خروجی سوخته باشه و ... دقیق همه مدار و قطعات رو چک کنم.ترانس چی شد ؟بلاخره اندوکتانس واقعی و اندوکتانس نشتی رو درست بدست آوردی؟راستی یک تجربه: داشتم چند روز پیش بعد از پیچیدن ترانس و چک کردن اندوکتانسش بعد اومدم اندوکتانس نشتیشو کنترل کنم دیدم که خیلی بالایی داد (مثل اونی که شما گفته بودین) خلاصه فهمیدم که این عدد اشتباهه و خوب چک کردم دیدم اتصال کوتاه پایه های ثانویه و بایاس خوب رعایت نشده ... آخرش سیم یک سر بایاس و ثانویه رو در آوردم به دور سر دیگش پیچیدم و درست شد و اندوکتانس نشتی واقعی رو نشون داد و باز دوباره سر های رو به جای واقعیش برگردوندم. اگه هنوز مشکل ترانس داری بگو برات بپیچم با عکس توضیح بدم. هنوز نمیدونم چرا اینقدر ترانستون خالی داره؟؟؟؟؟؟اگه خودت بخوای بزودی اینقدر وارد میشی که هر ولتاژ و آمپری رو بسازی.موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط علم فردا
                سلام

...
                فرقی نمیکنه قرقره خوابیده باشه یا ایستاده.
                برای شما قرقره خوابیده بهتره که سیم هارو در انتها بتونی به یکی از پایه ها لحیم کنی. برای حالت ایستاده هم بعد از اتمام سیم پیچی ، محکم نوار چسب عایق بپیچ و اون سیم بیرون اومده از بالای قرقره رو وارنیش بنداز و به محل مورد نظر لحیم کن. ( مثل سیم زمین ترانس بعضی از پاورهای کامپیوتر )
                سلام اگه از قرقره خوابیده استفاده میکنی و یک سر اولیه در یک طرف قرقره است و یک سر دیگه اولیه در طرف دیگه قرقره هست اون سر رو از پشت فیبر بیرون نیار یا از حالت دوم که جناب علم فردا گفتن استفاده کن چون عموما اینطوره که یک طرف پایه های ترانس ایزوله نیست و یک طرف هست.

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط mr.emperatur
                از شما کسی تونسته این ترانسرو بپیچه (مدار صفحه ی اول (5V 1A )) اگه پیچیدینو ، دارین ازش که ما خریداریم :mrgreen:
                اگه می دونید جایی هست که این ترانسو برای ما بپیچه خیلی ممنون می شم اگر معرفی کنید

راستیتش من این کارو برای پروژه درسیم می خوام وقتیم ندارم واسش هرچقدر تلاش می کنم سیم بقدری نازک هستش که پاره می شه یا اونایی هم که بستم اصلا جواب نمیدن :cry2:
                یک سوال هم داشتم در مورد اینکه وقتی قطر سیممونو تغییر می دیم نباید هسته که EE16 هستش رو بزرگ تر کنیم؟؟ (سیم اولیه : 0.16 و سیم پیچ ثانویه 0.6 .)
                حالا خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی کنید تا ما یکی از درسامونو پاس کنیم.
                سلام کدوم ترانس؟ وقتی شما ترانسی رو انتخاب میکنی از محدوده ترانسی که داده بعد اپتیمایز رو میزنی برات اپتیمایز میکنه و قطر سیم رو هم بهت میده.
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام خروجی صفر میتونه دلیل های متفاوتی داشته باشه.مثلا ترانست قطع باشه یا مثلا دیود خروجی سوخته باشه و ... دقیق همه مدار و قطعات رو چک کنم.ترانس چی شد ؟بلاخره اندوکتانس واقعی و اندوکتانس نشتی رو درست بدست آوردی؟راستی یک تجربه: داشتم چند روز پیش بعد از پیچیدن ترانس و چک کردن اندوکتانسش بعد اومدم اندوکتانس نشتیشو کنترل کنم دیدم که خیلی بالایی داد (مثل اونی که شما گفته بودین) خلاصه فهمیدم که این عدد اشتباهه و خوب چک کردم دیدم اتصال کوتاه پایه های ثانویه و بایاس خوب رعایت نشده ... آخرش سیم یک سر بایاس و ثانویه رو در آوردم به دور سر دیگش پیچیدم و درست شد و اندوکتانس نشتی واقعی رو نشون داد و باز دوباره سر های رو به جای واقعیش برگردوندم. اگه هنوز مشکل ترانس داری بگو برات بپیچم با عکس توضیح بدم. هنوز نمیدونم چرا اینقدر ترانستون خالی داره؟؟؟؟؟؟اگه خودت بخوای بزودی اینقدر وارد میشی که هر ولتاژ و آمپری رو بسازی.موفق باشی
                  سلام مسعود جان
                  باشه داداش همرو چک میکنم . ببینم چی میشه .
                  :biggrin:

دیدگاه

این سر وسط برای چیه؟ به جایی وصل نیست که!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      این سر وسط برای چیه؟ به جایی وصل نیست که!

سلام این همون جریان ساندویچی پیچیدنه. شما اولیه رو از پایه شماره 3 شروع میکنید و نصفش رو میپیچید و به پایه 2 وصل میکنید بعد بایاس و ثانویه (یا ثانویه و بایاس) رو میپیچید و بعد باز از پایه 2 نصفه دیگه اولیه رو میپیچید و به پایه 1 ختم میشه.اینجا پایه 2 ربط دهنده دو قسمت اولیه میباشد.موفق باشی.
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

آقای ms2000 من نمی تونم عکس بذارم چون تازه واردم که منظورمو خوب برسونم.من ترانسه EE16 که برای منبع سوییچینگ 5 ولت 1 آمپر طراحی شده و عکساشو روی سایتم گذاشتید که توی صفحه ی اول همین بخشم هست .من اون ترانسو میگم :sad:
                        حالا می خواستم بدونم اگر سیمه به اون قطر گیرمون نیومد می تونم به جای 0.13 از 0.16 برای اولیه و از 0.6 برای ثانویه به جای 0.35 بدون تغییر اندازه هسته استفاده کنم یا باید اندازه ی هستمو بزگ تر کنم و یا تعداد دورو تغییر بدم تا خروجی درست در بیاد؟؟؟؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام این همون جریان ساندویچی پیچیدنه. شما اولیه رو از پایه شماره 3 شروع میکنید و نصفش رو میپیچید و به پایه 2 وصل میکنید بعد بایاس و ثانویه (یا ثانویه و بایاس) رو میپیچید و بعد باز از پایه 2 نصفه دیگه اولیه رو میپیچید و به پایه 1 ختم میشه.اینجا پایه 2 ربط دهنده دو قسمت اولیه میباشد.موفق باشی.
                          چه خنگم راست میگی! شما از کجا فهمیدی؟! :icon_razz:

باز یه چیز عجیب دیگه: توی این عکس قسمت بالا اون نقطه ها یعنی چی؟

واینکه پایین گفته همه سیم ها رو جهت عقربه های ساعت بپیچید! درسته؟

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

استاد اروین امروز رو فرم نیستیا؟
                            تو فلایبک فقط مهمه سیم پیچ ها هم جهت باشند
                            اون نقطه ها محل شروع سیم پیچی هستن
                            با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              استاد اروین امروز رو فرم نیستیا؟
                              تو فلایبک فقط مهمه سیم پیچ ها هم جهت باشند
                              اون نقطه ها محل شروع سیم پیچی هستن
                              با سپاس
                              شاید راست میگی :redface: آدمیزاده دیگه!

یعنی چی محل شروع سیم پیچیه؟ از نظر فیزیکی درکش نمیکنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                اون سیم هایی که برای اولیه به کار میره باید یک تکاه باشه؟ مثلا من 12 دور سیم پیچی اولیه دارم بعد بایاس و ثانویه و قسمت دوم سیم پیچی اولیه(دوباره 12 دور)، سیم اولیه رو باید اونقدر بلند بگیرم که بعد از بایاس و ثانویه ادامه ی سیم رو از اولیه بپیچم یا اگه دو تکه باشه مهم نیست؟

کسی میدونه منظور اون نقطه های رنگی تو شکل سیم پیچی بوبین چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X