پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert
نه قائدتا مشکلی نداره . انالوگ رو که تا 600 ولت وصل کردم / حالا شک داری یه مقاومت بزن جریان محدود بشه در حالی که میگم نیاز نیست و خودش مدار محدود کننده و مدار محافظ داره و وقتی رو AC هست از خازن رد میشه
اگر تعمیری بود اون خازن یادت نره / احتمال داره IC معیوب باشه ها یا معیوب شده باشه . اگر داری با یکی دیگه تست کن
ببینم دوباره قطع و وصل میشد ؟ خروجی 8 بود دیگه بایاس چند بود ؟ اگر از پشت خازن قطع کردی یه خازن بذار بعد ولت بگیر
راستی اون 2 تا مقاومت 2.4 رو مقدارشو کم کن ببین نتیجه رو / ( لامپ سری + موازی کردن مقاومت 10 کیلو با یه کدومشون )
اگر نتیجه نداد عکس از زیر و روی مدار بذار
راستی میخاستم اسیلسکپ رو به 2 سر ترانس بزنم ببینم شکل موج چطوریه ولی یه جای خونده بودم نمیشه این کارو با برق شهر کرد! میشه یا نه؟ اسیلسکپم نترکه!
تا اونجایی که من فهمیدم هی مدار خاموش میشه! تغریبا" هر 1 ثانیه ( نمیدونم جدیدا" چرا همش مدارای سویچینگی که میبندم یا برای تعمیر میارن همشون همین مشکلو دارن!)
ببینم دوباره قطع و وصل میشد ؟ خروجی 8 بود دیگه بایاس چند بود ؟ اگر از پشت خازن قطع کردی یه خازن بذار بعد ولت بگیر
راستی اون 2 تا مقاومت 2.4 رو مقدارشو کم کن ببین نتیجه رو / ( لامپ سری + موازی کردن مقاومت 10 کیلو با یه کدومشون )
اگر نتیجه نداد عکس از زیر و روی مدار بذار
دیدگاه