اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام بله برای موبایل هم از 5 ولت 1 آمپر و هم از 5 ولت 2 آمپر و حتی 5 ولت و جریان کمتر از یک آمپر میتونید استفاده کنید..اگه پی سی بی رو تو محیط پروتل میخوای من زیاد کار نکردم.جناب آقای امپراتور کدوم مدار؟؟؟؟
    در ضمن برای یک جایی که قراره تقریبا 24 ساعت یک منبع 12 ولت حدود 2 آمپر بده یک مدار زدم که گفتم عکسهاشو اینجا بزارم.الان خیلی وقته داره خوب کار میکنه.

سلام
    فرقی نداره تو چه محیطی باشه فقط میخوام بدم برام بسازن بدم به استاد تا از دست این پروژه خلاص بشم!
    کسی نداره؟
    www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط download2
      سلام
      فرقی نداره تو چه محیطی باشه فقط میخوام بدم برام بسازن بدم به استاد تا از دست این پروژه خلاص بشم!
      کسی نداره؟
      سلام. خب اگه بخوای بدی برات پی سی بیش رو بزنن تا جایی که من میدونم باید تو همون پروتل و اینها باشه که من تخصصی درش ندارم ولی اگه خودت میخوای با روش اتو بزنی میشه مثلا تو محیط های گرافیکی هم باشه و...
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
        من تقریبا اکثر تاپیک ها رو از اول تا ایجا خوندم چندتا سوال برام پیش اومده که از اساتید خواهش می کنم به اون پاسخ بدن.
        1.در مورد ال سی متر گفته شد که بعضی از انواع ال سی متر اندکتانس رو در فرکانس های مختلف اندازه می گیرن می خواستم بدونم این فرکانسی که باید اندوکتانس رو توی اون اندازه بگیریم همون فرکانس سوئیچینگ هست یا چیز دیگه ای هستش؟ و آیا victor 88c این قابلیت رو داره؟
        2.در مورد اندازه گیری اولیه به طور کامل توضیح داده شده ولی در مورد ثانویه از کجا می تونیم مطمئن بشیم که همون ثانویه مورد نظر نرم افزار رو بستیم من تا اونجایی که تو نرم افزار نگاه کردم اندوکتانس ثانویه رو پیدا نکردم !

دیدگاه

پاسخ : 1- طراحی مدار توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط ecar
          طرح مساله:
          با هماهنگی با جناب دایی عزیز قرار شد به عنوان اولین پروژه، یک منبع 5 ولت 1 آمپر طراحی و ساخته شود.
          بنابراین مساله این است:!
          ولتاژ ورودی: برق شهری ایران (220 ولت 50 هرتز)
          ولتاژ خروجی: 5 ولت 1 آمپر -> پس توان خروجی می شود: 5 وات

کسی این مدار را ساخته؟ جواب میده؟قطعاتش به راحتی گیر میاد تو شهرستان؟
          کسی pcb این مدار مدار را نداره؟ با همین نرم افزار میشه pcb گرفت یا با نرم افزار دیگه ای باید کار کرد؟
          www.3ax.in

دیدگاه

این نرم افزار PCB نمیده ی شمای کلی ازش بهت میده که بدونی چجوری باید بکشی
            صفحه های قبلی تاپیک رو ببینی ج بقیه سوالات هست

دیدگاه

راستی کسی میدونه چرا این نرم افزار ولتاژ محاسبه رو 135 حساب میکنه؟ ولتاژ ورودی رو میگم! :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                راستی کسی میدونه چرا این نرم افزار ولتاژ محاسبه رو 135 حساب میکنه؟ ولتاژ ورودی رو میگم! :eek:
                فکر کنم بستگی به این داره که شما در تنظیماتی که به صورت ویزارد قبل طراحی انجام میدی برای ورودی چه گزینه ای رو انتخاب کرده باشی، اگر یونیورسال باشه ولتاژ ورودی رو 265-85 VAC قرار میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  سلام اگه منظورتون ولتاژ ورود به منبعه که همونطور که دوستان گفتن میپرسه ازتون و هر کدوم رو بخواهین انتخاب میکنید ولی فکر کنم منظور شما VOR باشه که اکثرا در این نرم افزار اونو 135 یا 102 میگیره ولی اگه بخواهین میتونید کمش کنید بعد هم اپتیمایز کنید که محاسبات ترانس و ... عوض میشه. موفق باشی.
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

بیینید من ورودی رو 195 تا 230 زدم . ولتاژ خروجی هم 48 ولته . دور اولیه رو جمعا 39 دور و ثانویه رو 14 دور محاسبه کرده! نسبتش میشه 2.8 حالا 48*2.7=133 که به همون VOR نزدیگه! یعنی میاد ولتاژ 133 رو مبنای محاسبات ورودی میگیره؟ :eek: من که 195 تا 230 زدم! تازه AC

دیدگاه

خوب استاد دیوتی سایکل رو هم باید لحاظ کنید دیگه ... فقط که نسبت ترانس نیست ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                        خوب استاد دیوتی سایکل رو هم باید لحاظ کنید دیگه ... فقط که نسبت ترانس نیست ...
                        آخ راست میگی ! فرمولش رو گم کردم داری ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          آخ راست میگی ! فرمولش رو گم کردم داری ؟
                          توی رگولاتور سوئچینگ افزاینده ( boost ) میشه زمان تناوب تقسم بر زمان خاموشی
                          توی رگولاتور سوئچینگ کاهنده ( buck ) میشه زمان روشن بودن تقسیم بر زمان تناوب

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام دوستان
                          ببخشید من وقت نداشتم کل صفحات را بخونم
                          کسی این مدار فلایبک 5 ولت 1آمپر را ساخته ؟ جواب میده یا خودم روی برد بورد تستش کنم؟
                          بگم ترانس EE16 برام بپیچن؟
                          بقیه قطعات توی شهرستان(شیراز)براحتی گیر میاد؟
                          www.3ax.in

دیدگاه

سلام دوستان
                            ببخشید من وقت نداشتم کل صفحات را بخونم
                            کسی این مدار فلایبک 5 ولت 1آمپر را ساخته ؟ جواب میده یا خودم روی برد بورد تستش کنم؟
                            بگم ترانس EE16 برام بپیچن؟
                            بقیه قطعات توی شهرستان(شیراز)براحتی گیر میاد؟
                            من درست کردم. فعلا تا حدودی جواب گرفتم. ولی خروجیم هنوز درست نشده . کار داره هنوز .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                              من درست کردم. فعلا تا حدودی جواب گرفتم. ولی خروجیم هنوز درست نشده . کار داره هنوز .
                              سلام
                              میشه بیشتر و واضح تر توضیح بدید خروجی چه اشکالی داره؟چیکار باید کرد؟
                              www.3ax.in

دیدگاه

سلام
                                میشه بیشتر و واضح تر توضیح بدید خروجی چه اشکالی داره؟چیکار باید کرد؟
                                من توی سیم پیچیم اشتباهاتی داشتم که خروجیم مشکل داشت. تا الانم به خاطر امتحانات وقت نداتشم اصلاحش کنم.
                                انشالا از 2-3 روز آینده شروع میکنم به تکمیل کردنشش :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X