پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert
بین 0 و 1 چی ؟ اون چیزی که مهمه رو دقیق تر توضیح بده / پیچیدن شما رو که میدونیم . والا از من بپرسی با اینکه خودم فوق حساسم میگم خیلی عالیه و زیادی هم هست اصلا شاید باید یه کم به هم ریخته تر بپیچی :biggrin:
ببین داداش فکر میکنم ثانویه رو اشتباه پیچیدی . یا کم شمردی یا مثلا نیم دور داشته و مجبورا برعکس پیچیدیش یا ....
ثانویه چند دور و اولیه چند دور باید محاسبه شده ؟
حق باشماست . اتفاقا تغذیه دستگاه هایی که فشرده است زودتز خراب میشه و عمرشون کمه . حرارت دیود هاش اکثرا خازن خروجی رو خراب میکنه
ms2000 جان میتونی 2 تا با هم موازی کنی یه کم کمتر داغ میشه ولی گرما نصف نمیشه و محسوس نیست و همچنان داغه
تو جاهای دیگه هم که با این جریان دیدم همینجوری داغ میشه . سعی کن دفعش کن و من بودم از دیودهای دوبل تغذیه کامپیوتر استفاده میکردم
ثانویه رو حالت معمولی بین 0 و 1 هست و وقتی اولیه رو اتصال کوتاه میکنم دقیقا صفر میشه حالا اشکال کجاست نمی دونم
ببین داداش فکر میکنم ثانویه رو اشتباه پیچیدی . یا کم شمردی یا مثلا نیم دور داشته و مجبورا برعکس پیچیدیش یا ....
ثانویه چند دور و اولیه چند دور باید محاسبه شده ؟
سلام. دوست عزیز من هم اوایل نمیدونستم ولی بعدا با نوشته های استاد احمد و تجربه های خودم به این نتیجه رسیدم که اکیدا نباید سوئیچینگ توان بالا رو فشرده زد چون به شدت گرماشون رو به هم انتقال میدن.
من حدود 3 یا چهار آمپر میخواستم در 12 ولت بکشم و از شاتکی خروجی SB540 استفاده کردم که به شدت وقتی که به مدت زیادی این جریان رو در 12 ولت میکشم داغ میشه. :sad:
من حدود 3 یا چهار آمپر میخواستم در 12 ولت بکشم و از شاتکی خروجی SB540 استفاده کردم که به شدت وقتی که به مدت زیادی این جریان رو در 12 ولت میکشم داغ میشه. :sad:
ms2000 جان میتونی 2 تا با هم موازی کنی یه کم کمتر داغ میشه ولی گرما نصف نمیشه و محسوس نیست و همچنان داغه
تو جاهای دیگه هم که با این جریان دیدم همینجوری داغ میشه . سعی کن دفعش کن و من بودم از دیودهای دوبل تغذیه کامپیوتر استفاده میکردم
دیدگاه