اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

ثانویه رو حالت معمولی بین 0 و 1 هست و وقتی اولیه رو اتصال کوتاه میکنم دقیقا صفر میشه حالا اشکال کجاست نمی دونم
    بین 0 و 1 چی ؟ اون چیزی که مهمه رو دقیق تر توضیح بده / پیچیدن شما رو که میدونیم . والا از من بپرسی با اینکه خودم فوق حساسم میگم خیلی عالیه و زیادی هم هست اصلا شاید باید یه کم به هم ریخته تر بپیچی :biggrin:
    ببین داداش فکر میکنم ثانویه رو اشتباه پیچیدی . یا کم شمردی یا مثلا نیم دور داشته و مجبورا برعکس پیچیدیش یا ....
    ثانویه چند دور و اولیه چند دور باید محاسبه شده ؟

سلام. دوست عزیز من هم اوایل نمیدونستم ولی بعدا با نوشته های استاد احمد و تجربه های خودم به این نتیجه رسیدم که اکیدا نباید سوئیچینگ توان بالا رو فشرده زد چون به شدت گرماشون رو به هم انتقال میدن.
    من حدود 3 یا چهار آمپر میخواستم در 12 ولت بکشم و از شاتکی خروجی SB540 استفاده کردم که به شدت وقتی که به مدت زیادی این جریان رو در 12 ولت میکشم داغ میشه. :sad:
    حق باشماست . اتفاقا تغذیه دستگاه هایی که فشرده است زودتز خراب میشه و عمرشون کمه . حرارت دیود هاش اکثرا خازن خروجی رو خراب میکنه
    ms2000 جان میتونی 2 تا با هم موازی کنی یه کم کمتر داغ میشه ولی گرما نصف نمیشه و محسوس نیست و همچنان داغه
    تو جاهای دیگه هم که با این جریان دیدم همینجوری داغ میشه . سعی کن دفعش کن و من بودم از دیودهای دوبل تغذیه کامپیوتر استفاده میکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      بین 0 و 1 چی ؟ اون چیزی که مهمه رو دقیق تر توضیح بده / پیچیدن شما رو که میدونیم . والا از من بپرسی با اینکه خودم فوق حساسم میگم خیلی عالیه و زیادی هم هست اصلا شاید باید یه کم به هم ریخته تر بپیچی :biggrin:
      ببین داداش فکر میکنم ثانویه رو اشتباه پیچیدی . یا کم شمردی یا مثلا نیم دور داشته و مجبورا برعکس پیچیدیش یا ....
      ثانویه چند دور و اولیه چند دور باید محاسبه شده ؟
      منظورم اینه که گاهی 0 نشون میده گاهی 1 میکرو ازاین دقیق تر نشون نمیده که بگم :biggrin: ترانسو چند بار با چند مدار مختلف پیچیدم فکر نمی کنم اشتباه داشته باشه.
      اولیه 73 دور سیم 0.28هست و ثانویه 3 دور سیم 4 فیلار 0.45 البته چون سیم 0.28 گیرم نیومد با 0.27 پیچیدم.
      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

راستی سلف سنج شما فقط تا رنج 2 میلی هانری داره و نهایت تا دهم میلی هانری دقت داره و فکر نمیکنم رو صدم میل هم بتونی روش حساب کنی . میکرو هانری ضرفیت کوچیکی هست و حتی امکان داره کلا سر کارت گذاشته باشه و یا در اینده سر کارت بذاره
        حتما بعدا بشین جدا از کار های محاسبه ای همینجوری با سلف سنجت ور برو ؛مثلا 20 دور سیم دور هوا بپیچ و دورشو تغییر بده یا یه فریت داخل سیم پیچ کن و ....و تغییرات اندوکتانس رو ببین تا دستت بیاد که چقدر میتونی روش حساب کنی .
        یه بررسی دقیق تر و عملی میکنم و بعد جوابت رو میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
          من فکر میکنم شما داری توی اندازه گیری نشتی ترانست اشتباه میکنی . سلف سنج رو بذار روی پایه های سیم پیچ اولیه و اون دو سیم پیچ دیگه رو با یه تیکه سیم به کمک هویه اتصال کوتاه کن یه وقت از این گیره سوسماری ها استفاده نکنی که به اشتباه می ندازدت. اگه شماتیک مدار رو بذاری خیلی بهتره . اگه ولتاژ ورودیت بیشتر از اون چیزیه که محاسبه کردی مشخصه که مربوط به قسمت فیدبکت هست. من بهت توصیه میکنم فعلا از بار سلفی استفاده نکن و از بارهای مقاومتی استفاده کنی تا جواب کامل بگیری بعد بار سلفی بذار .
          سلام جناب وروجک این مدارو بستم البته سلف EMI و Y cap رو حذف کردم. با بار مقاومتی هم همونه.
          دوستان یک نکته هم براتون بگم که هیچ وقت دمای ای سی و زنر قسمت اسنابر رو هم زمان با انگشتتون نگیرید چون برق میگیردتون :cry:
          راستی یه سوال دارم بچه ها میگفتند اگه این خازن Y رو نذاری ثانویه نسبت به اولیه ممکنه تا چند کیلو ولت اختلاف پتانسیل داشته باشه حالا سوالم اینه، اگه دستم رو ترانس باشه ممکنه برق بگیردم؟ این که 220 بود این شد وای به چند کیلو ولت X_X

مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
          یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

دیدگاه

قبل از هر چیزی مسئله این اندوکتانس نشتی رو حل کن چون واقعا یه جای کار ایراد داره .
            ببینم نکنه مدارتو روی برد بورد بسته باشی ؟؟؟
            اگه پی سی بی زدی از زیر رو روی پی سی بی عکس بگیر و بذار .
            محل اون خازن 0.1 خیلی مهمه . جاشو از پشت پی سی بی تغییر بده و در نزدیکترین جا به پایه آی سی قرار بده .
            اگه تونستی با اسکوپ شکل موج درین سورس رو بگیر و خودت تحلیلش کن و عکس هم بذار. اندوکتانس نشتی رو با اسکوپ هم می تونی محاسبه کنی .
            در حالتی که بیشترین بار رو از مدارت میکشی و خاموش نمیشه راندمان بگیر و بگو

دیدگاه

ms2000 جان میتونی 2 تا با هم موازی کنی یه کم کمتر داغ میشه ولی گرما نصف نمیشه و محسوس نیست و همچنان داغه
              تو جاهای دیگه هم که با این جریان دیدم همینجوری داغ میشه . سعی کن دفعش کن و من بودم از دیودهای دوبل تغذیه کامپیوتر استفاده میکردم
              سلام مهندس جان مسعود هستم. کوچک شما.دوتا با هم موازی کردم خیلی بهتر شد. :biggrin: از همه ممنونم. ولی به نظر من (البته به نظر من) وایپر خیلی آی سی بهتریه نسبت به tny جدیدا چند تا منبع 12 ولت 2 آمپر با وایپر و همچنین با tny درست کردم ولی به نظرم وایپر دوست داشتنی تره به نظر من که اینطوره.
              مهندس جریان این دیود های تغذیه کامپیوتر چیه؟ من دیودهایی دیدم تو پاور کامپیوتر که شکلش مثل رگولاتوره چرا سه تا پایه دارن؟ مگه یک آند نیست یک کاتد پس پایه سوم برای چیه و باید کجا وصل بشه؟ در ضمن تو همین پاور کامپیوتر دیدم که تو تا دیود بزرگ رو کاتدشون رو مشترک کرده و از قسمت مشترک باز یک پایه آورده به برد اون پایه سوم برای چیه؟ :eek: موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط mohele
              منظورم اینه که گاهی 0 نشون میده گاهی 1 میکرو ازاین دقیق تر نشون نمیده که بگم :biggrin: ترانسو چند بار با چند مدار مختلف پیچیدم فکر نمی کنم اشتباه داشته باشه.
              اولیه 73 دور سیم 0.28هست و ثانویه 3 دور سیم 4 فیلار 0.45 البته چون سیم 0.28 گیرم نیومد با 0.27 پیچیدم.
              سلام دوست عزیز. سیم 0.27 که نداریم :surprised: همون 0.28 هم بسیار کم گیر میاد و اکثرا من بجاش 0.3 استفاده میکنم احتمالا شما داری اشتباه میکنی.

اضافه شده در تاریخ :
              راستی سلف سنج شما فقط تا رنج 2 میلی هانری داره و نهایت تا دهم میلی هانری دقت داره و فکر نمیکنم رو صدم میل هم بتونی روش حساب کنی . میکرو هانری ضرفیت کوچیکی هست و حتی امکان داره کلا سر کارت گذاشته باشه و یا در اینده سر کارت بذاره
              حتما بعدا بشین جدا از کار های محاسبه ای همینجوری با سلف سنجت ور برو ؛مثلا 20 دور سیم دور هوا بپیچ و دورشو تغییر بده یا یه فریت داخل سیم پیچ کن و ....و تغییرات اندوکتانس رو ببین تا دستت بیاد که چقدر میتونی روش حساب کنی .
              یه بررسی دقیق تر و عملی میکنم و بعد جوابت رو میدم
              سلام جناب های ولتاژ.من هم دارم با اندوکتانس سنجی شبیه همین دستگاه دوستمون استفاده میکنم البته من چند سال پیش رفتم چند تا اندوکتانس سنج مثل دستگاه دوستمون بخرم ویکتور 6243 ولی دیدم مولتی متر ویکتور v88 هست که هم قسمت سنجش اندوکتانسش شبیه به اون دستگاه است و هم کلی امکانات دیگه داره از جمله دماسنج و ولت متر و آمپرمتر و ... و حدود4 یا 5 هزارتومان از این دستگاه گرونتره پس منم از این مولتی متر خریدم. و چند ساله دارم باهش کار میکنم و مشکلی نداشتم میکرو هانری رو هم بهم میده (حالا چقدر درست میده نمیدونم) ولی باهش مشکلی نداشتم اعداد نشتیه من زیر مقدار نرم افزار یا نهایتا همون عدد در میاد.فقط وقتی پراب ها رو به هم میزنم حدود عدد -7 بهم نشون میده که من وقت اندازه گیری اون مقدار رو بهش اضافه میکنم.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط mohele
              سلام جناب وروجک این مدارو بستم البته سلف EMI و Y cap رو حذف کردم. با بار مقاومتی هم همونه.
              دوستان یک نکته هم براتون بگم که هیچ وقت دمای ای سی و زنر قسمت اسنابر رو هم زمان با انگشتتون نگیرید چون برق میگیردتون :cry:
              راستی یه سوال دارم بچه ها میگفتند اگه این خازن Y رو نذاری ثانویه نسبت به اولیه ممکنه تا چند کیلو ولت اختلاف پتانسیل داشته باشه حالا سوالم اینه، اگه دستم رو ترانس باشه ممکنه برق بگیردم؟ این که 220 بود این شد وای به چند کیلو ولت X_X

سلام.کلا شما هیچوقت دما رو با دستتون و انگشتاتون نگیرین دست شما که دماسنج نیست هم میسوزه دستتون وهم ممکنه برق بگیردتون :rolleyes: شما از دما سنج های مخصوص این کار استفاده کنید. من خودم هم از دماسنج مولتی متر ویکتور 88 سی استفاده میکنم (قبلش دور اون قسمت سنسورشو با یک چیز نازکی عایق کنید که اتصال ایجاد نکنه) و همچنین من رفتم چند وقت پیش یک پنلهایی بود که برای کیس کامپیوتر ساخته شده بود و میرفت قسمت جای سی دی درایور جا میگرفت و چند سنسور روش داره سنسور هایی که خودش روش پلاستیکی و عایق شده و یک پیچ چند حالته هم داره که روی هر قسمت بذاری دمای محل یک سنسور رو بهتون میده من یکی از اونها خریدم و برای تست حرارت هر قسمت منبع تغذیه یکی از اون سنسور ها رو بهش وصل میکنم و با اون پیچ روی قسمت هر سنسور که بری دمای اون سنسور رو بهتون میده.
              در ضمن در جواب سوالتون. اون خازن Y و یا سلف emi و یا سلفی که در خروجی تغذیه بین دو تا خازن هست رو برای تست میتونی نذاری ولی بعد از تست بذار و باز یک بار دیگه هم تست کن که مشکلی پیش نیومده باشه ولی مشکل شما از نگذاشتن اونها نیست.
              همچینین شما (نمیگم حتما) ولی خیلی خیلی بهتره که در این توان خروجی تیک بایاس رو در نرم افزار بزنی و بایاس هم بپیچی البته بازم مشکل شما از این نیست ولی وقتی که منبعتون درست شد و مشکلش حل شد احتمالا حرارت بالایی داشته باشی پس بایاس رو بپیچ.
              برای سوال دیگتون هم شما مگه ترانس رو عایق نمیکنی ؟؟؟ هم دور قسمت فریته ترانس و هم دور سیمها عایقه و چند دور چسب پیچوندی پس چرا دستت رو برق بگیره؟
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                به جای خازن میتونی زمین ثانویه رو به ارت وصل کنی

دیدگاه

قبل از هر چیزی مسئله این اندوکتانس نشتی رو حل کن چون واقعا یه جای کار ایراد داره .
                  ببینم نکنه مدارتو روی برد بورد بسته باشی ؟؟؟
                  اگه پی سی بی زدی از زیر رو روی پی سی بی عکس بگیر و بذار .
                  محل اون خازن 0.1 خیلی مهمه . جاشو از پشت پی سی بی تغییر بده و در نزدیکترین جا به پایه آی سی قرار بده .
                  اگه تونستی با اسکوپ شکل موج درین سورس رو بگیر و خودت تحلیلش کن و عکس هم بذار. اندوکتانس نشتی رو با اسکوپ هم می تونی محاسبه کنی .
                  در حالتی که بیشترین بار رو از مدارت میکشی و خاموش نمیشه راندمان بگیر و بگو
                  سلام منم کاملا موافقم ولی هرکاری میکنم کم نمیشه. راستش از ور رفتن به ترانس بخاطر نشتی دیگه خسته شده بودم براهمین با برد برد درست کردم اما حالا یه PCB طراحی کردم که اگه شما و دیگر دوستان تایید کنند فردا یکی بزنم و با اون تست کنم. :agree:
                  اسکوپ هم ندارم :cry:

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام جناب های ولتاژ.من هم دارم با اندوکتانس سنجی شبیه همین دستگاه دوستمون استفاده میکنم البته من چند سال پیش رفتم چند تا اندوکتانس سنج مثل دستگاه دوستمون بخرم ویکتور 6243 ولی دیدم مولتی متر ویکتور v88 هست که هم قسمت سنجش اندوکتانسش شبیه به اون دستگاه است و هم کلی امکانات دیگه داره از جمله دماسنج و ولت متر و آمپرمتر و ... و حدود4 یا 5 هزارتومان از این دستگاه گرونتره پس منم از این مولتی متر خریدم. و چند ساله دارم باهش کار میکنم و مشکلی نداشتم میکرو هانری رو هم بهم میده (حالا چقدر درست میده نمیدونم) ولی باهش مشکلی نداشتم اعداد نشتیه من زیر مقدار نرم افزار یا نهایتا همون عدد در میاد.فقط وقتی پراب ها رو به هم میزنم حدود عدد -7 بهم نشون میده که من وقت اندازه گیری اون مقدار رو بهش اضافه میکنم.
                  اینم من اضافه میکنم که دایی ویکتورv88 داشت و ازش راضی بود ولی یه دوستی به نام اقا عرفان که اونم ویکتور 6243 داشت دقیقا مشکل منو داشت.
                  راستی وقتی فروشنده به من گفت 0.28 ندارم میخای 0.27 بگیر دقیقا مثل شما شدم. :surprised: ولی چون با ریز سنج گرفته بود قبول کردم. :agree:

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام.کلا شما هیچوقت دما رو با دستتون و انگشتاتون نگیرین دست شما که دماسنج نیست هم میسوزه دستتون وهم ممکنه برق بگیردتون :rolleyes: شما از دما سنج های مخصوص این کار استفاده کنید. من خودم هم از دماسنج مولتی متر ویکتور 88 سی استفاده میکنم (قبلش دور اون قسمت سنسورشو با یک چیز نازکی عایق کنید که اتصال ایجاد نکنه) و همچنین من رفتم چند وقت پیش یک پنلهایی بود که برای کیس کامپیوتر ساخته شده بود و میرفت قسمت جای سی دی درایور جا میگرفت و چند سنسور روش داره سنسور هایی که خودش روش پلاستیکی و عایق شده و یک پیچ چند حالته هم داره که روی هر قسمت بذاری دمای محل یک سنسور رو بهتون میده من یکی از اونها خریدم و برای تست حرارت هر قسمت منبع تغذیه یکی از اون سنسور ها رو بهش وصل میکنم و با اون پیچ روی قسمت هر سنسور که بری دمای اون سنسور رو بهتون میده.
                  در ضمن در جواب سوالتون. اون خازن Y و یا سلف emi و یا سلفی که در خروجی تغذیه بین دو تا خازن هست رو برای تست میتونی نذاری ولی بعد از تست بذار و باز یک بار دیگه هم تست کن که مشکلی پیش نیومده باشه ولی مشکل شما از نگذاشتن اونها نیست.
                  همچینین شما (نمیگم حتما) ولی خیلی خیلی بهتره که در این توان خروجی تیک بایاس رو در نرم افزار بزنی و بایاس هم بپیچی البته بازم مشکل شما از این نیست ولی وقتی که منبعتون درست شد و مشکلش حل شد احتمالا حرارت بالایی داشته باشی پس بایاس رو بپیچ.
                  برای سوال دیگتون هم شما مگه ترانس رو عایق نمیکنی ؟؟؟ هم دور قسمت فریته ترانس و هم دور سیمها عایقه و چند دور چسب پیچوندی پس چرا دستت رو برق بگیره؟
                  سلام و ممنون از پاسختون.
                  دور ترانس عایقه ولی چون این جوری شده بودم هر موقع به ترانس دست میزدم یاد خازن Y و کیلو ولت و اینا می افتادم البته بعضی از سیم ها رو از بالای ترانس اورده و لحیم کردم و خوب عایق روش یه لاک جزعی هست بعید میدونم چند کیلو ولت رو تحمل کنه. :-? :-/

دیدگاه

چند ساله دارم باهش کار میکنم و مشکلی نداشتم میکرو هانری رو هم بهم میده (حالا چقدر درست میده نمیدونم) ولی باهش مشکلی نداشتم اعداد نشتیه من زیر مقدار نرم افزار یا نهایتا همون عدد در میاد.فقط وقتی پراب ها رو به هم میزنم حدود عدد -7 بهم نشون میده که من وقت اندازه گیری اون مقدار رو بهش اضافه میکنم.
                    بله واس رسیدن به همون عدد منفی یا مورد احتمالی دیگه به دوستمون گفتم . مثلا برای اینده و بدونه که میتونه بین 10 و 20 میکرو هانری رو تشخیص بده یا نه . الان سلف سنج من 200 میکرو هانری هم داره و وقتی پروب رو اتصال میکنم -5 نشون میده و منم جمع میکنم
                    یعنی اگر سلف رو 2 میکرو نشون میده میفهمم که 7 میکرو هست و اگر 0 نشون بده یعنی 5 میکرو :biggrin:
                    دور ترانس عایقه ولی چون این جوری شده بودم
                    راستی بین اولیه و ثانویه چه ضخامتی عایق زدی به نظر خیلی کلفته
                    ولی فکر میکنم بهتره همین 4 دور رو لابلای اولیه و ساندویچی بپیچی که البته دوستان که بیشتر ترانس میپیچن بهتر میتونن راهنمایی کنن . از اقای ms2000 عزیز راه دقیقشو بپرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                      اینم من اضافه میکنم که دایی ویکتورv88 داشت و ازش راضی بود ولی یه دوستی به نام اقا عرفان که اونم ویکتور 6243 داشت دقیقا مشکل منو داشت.
                      راستی وقتی فروشنده به من گفت 0.28 ندارم میخای 0.27 بگیر دقیقا مثل شما شدم. :surprised: ولی چون با ریز سنج گرفته بود قبول کردم. :agree:
                      من ویکتور 88 دارم که کلافم کرده! تازگیا یا خازن سنج و سف سنجش عددش قفل میشه یا ولتاژ اگر ولتاژ فقط قفل بشه خازن سنج و سلف سنجش مثل بنز کار میکنه اگر خازن سنج و سلف سنج قفل کنه عددش ولت متره عین بنز کار میکنه!! این چیه هنوز نفهمیدم!

دیدگاه

آقا مسعود باز یه حرفایی میزنی ها!!! اون دیودهای پاور کامپیوتر از نوع کاتد مشترکه دیگه . یعنی دو عدد دیود که کاتودهاشون به هم وصل شده و آندهاشون جداست . یعنی یک کاتد مشترک به علاوه دو آند جدا که میشه سه عدد پایه . حالا اگه آندها رو به هم وصل کنی که خیلی از جاها هم همین کارو میکنند دقیقا میشه دو عدد دیود موازی که داخل یک پکیج هستند .
                        اما دوست عزیزم mohele جان از اینکه اسکوپ نداری اینقدر ناراحت نباش دل ما رو هم به رحم اوردی تو :cry2:
                        خوشحالم که تصمیم گرفتی پی سی بی بزنی ای کاش همون اول میزدی
                        اما چند موردی که در مورد پی سی بی می تونم بگم :
                        یک اشتباه اساسی و بسیار بسیار بزرگ اینکه آی سی رو نسبت به محور Y اینورت کردی و جای پایه ها اشتباه شده متاسفانه ،دقت کن متوجه منظورم میشی
                        پدهای مقاومت رو خیلی کوچیک گرفتی
                        به عنوان اولین پی سی بی خوب قطعات رو کنار هم چیدی
                        بهتره فیدبک ولتاژت رو از قبل از سلف بگیری یعنی بین خازنها و سلف اما فعلا لزومی نداره
                        اون قسمت ترانزیستور خروجی هم حسش نیست بررسی کنم خودت زحمتشو بکش

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

یک اشتباه اساسی و بسیار بسیار بزرگ اینکه آی سی رو نسبت به محور Y اینورت کردی و جای پایه ها اشتباه شده متاسفانه ،دقت کن
                          کجاشو اشتباه کرده ؟ اگر این زیر پی سی بی فرض بشه درست میشه و قطعات رو پشتش بچینه
                          شاید فقط باید اسمشو برعکس کنه
                          ولی بله پایه قطعات رو بزرگتر بگیر تا مسش کنده نشه

اضافه شده در تاریخ :
                          جان مسعود هستم. کوچک شما.دوتا با هم موازی کردم خیلی بهتر شد. :biggrin: از همه ممنونم
                          جدی خیلی تاثیر داشت ! یه کم واسم عجیبه
                          جریان این دیود های تغذیه کامپیوتر چیه؟ من دیودهایی دیدم تو پاور کامپیوتر که شکلش مثل رگولاتوره چرا سه تا پایه دارن؟ مگه یک آند نیست یک کاتد پس پایه سوم برای چیه و باید کجا وصل بشه؟ در ضمن تو همین پاور کامپیوتر دیدم که تو تا دیود بزرگ رو کاتدشون رو مشترک کرده و از قسمت مشترک باز یک پایه آورده به برد اون پایه سوم برای چیه؟ :eek: موفق باشی
                          دوتا دیود دوبل F12C20c و S16C40c معمولا دارن که واس 12 ولت و 5 ولت هست / که اولی 12 امپر و دومی 16 امپر هستن
                          همونطور که جناب وزیری گفت کاتد مشترک (که اون c اخرش مشخص میکنه) هستن . و اند ها جدا از هم برای ترانس دوبل و تمام موج استفاده میکنن . البته میتونی موازی کنی و جریان بیشتری هم ازش بگیری . حالا در اینده روشون حساب کن
                          دیود های دوبل A یا اند مشترک یه کم کمیاب تر هستن
                          اونی که دو تا دیود عمودی میذارن هم مثل همین دوبل ها اند ها به دو سر ترانس وصل شدن و کاتد ها هم که بهم وصل هستن نسبت به سر وسط ترانس مثبت میشه .
                          یه ماسفت هم کنار دیود ها هست که واس 3.3 ولت هست که دقیق نمیدونم چجوری 3.3 ولت رو میسازه
                          --------------
                          دوستان در رابطه با نداشتن اسکوپ هم اگر خواستید یه نرم افزار توپ برای اسکوپ با کارت صدای کامپیوتر سراغ دارم بگید تا اپ کنم

دیدگاه

بله واس رسیدن به همون عدد منفی یا مورد احتمالی دیگه به دوستمون گفتم . مثلا برای اینده و بدونه که میتونه بین 10 و 20 میکرو هانری رو تشخیص بده یا نه . الان سلف سنج من 200 میکرو هانری هم داره و وقتی پروب رو اتصال میکنم -5 نشون میده و منم جمع میکنم
                            یعنی اگر سلف رو 2 میکرو نشون میده میفهمم که 7 میکرو هست و اگر 0 نشون بده یعنی 5 میکرو :biggrin: راستی بین اولیه و ثانویه چه ضخامتی عایق زدی به نظر خیلی کلفته
                            ولی فکر میکنم بهتره همین 4 دور رو لابلای اولیه و ساندویچی بپیچی که البته دوستان که بیشتر ترانس میپیچن بهتر میتونن راهنمایی کنن . از اقای ms2000 عزیز راه دقیقشو بپرس
                            نرم افزار سه لایه عایق زده ولی من دو دور چسب کاغذی میزنم چون تجربه کرده بودم نشتی کم میشه ولی دیگه خیلی هم کمش نکردم.ساندویچی پیچیدن رو هم با پیشنهاد اقا مسعود انجام داده بودم بهتر شد ولی نه خیلی بازم نشتی زیاد بود. :sad:

اضافه شده در تاریخ :
                            آقا مسعود باز یه حرفایی میزنی ها!!! اون دیودهای پاور کامپیوتر از نوع کاتد مشترکه دیگه . یعنی دو عدد دیود که کاتودهاشون به هم وصل شده و آندهاشون جداست . یعنی یک کاتد مشترک به علاوه دو آند جدا که میشه سه عدد پایه . حالا اگه آندها رو به هم وصل کنی که خیلی از جاها هم همین کارو میکنند دقیقا میشه دو عدد دیود موازی که داخل یک پکیج هستند .
                            اما دوست عزیزم mohele جان از اینکه اسکوپ نداری اینقدر ناراحت نباش دل ما رو هم به رحم اوردی تو :cry2:
                            خوشحالم که تصمیم گرفتی پی سی بی بزنی ای کاش همون اول میزدی
                            اما چند موردی که در مورد پی سی بی می تونم بگم :
                            یک اشتباه اساسی و بسیار بسیار بزرگ اینکه آی سی رو نسبت به محور Y اینورت کردی و جای پایه ها اشتباه شده متاسفانه ،دقت کن متوجه منظورم میشی
                            پدهای مقاومت رو خیلی کوچیک گرفتی
                            به عنوان اولین پی سی بی خوب قطعات رو کنار هم چیدی
                            بهتره فیدبک ولتاژت رو از قبل از سلف بگیری یعنی بین خازنها و سلف اما فعلا لزومی نداره
                            اون قسمت ترانزیستور خروجی هم حسش نیست بررسی کنم خودت زحمتشو بکش
                            سلام وروجک جان از احساس همدردیت ممنون، ناراحت نباش من تازه اول راهم(اگه به کسی نگی من تازه امسال کنکور دادم. :redface: خدا کنه برق بیارم -O&lt
                            درمورد TNY همون طور که های ولتاژ گفته خودم آیینه کردم تا از زیر برد بزنم و از مسهای برد به عنوان هیت سینگ استفاده کنم این جوری خازن رو پایه BP/M رو میشه دقیقا رو سر TNY گذاشت :agree:.برا دیود خروجی هم همین کارو میکنم البته ایینه نیست.
                            مدار که دقیقا مدار PI هست و فیدبک از بعد سلف راستی اون ترانزیستور نیست TL431 هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                              (اگه به کسی نگی من تازه امسال کنکور دادم. :redface: خدا کنه برق بیارم -O&lt
                              واقعا خوش به حالتون که مثل ما همینجوری تو فضا نمیخاین انتخاب رشته کنید و این همه اطلاعات دارید و کار کردید :job:

دوستان در رابطه با نداشتن اسکوپ هم اگر خواستید یه نرم افزار توپ برای اسکوپ با کارت صدای کامپیوتر سراغ دارم بگید تا اپ کنم
                              نیکی و پرسش :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraday
                                واقعا خوش به حالتون که مثل ما همینجوری تو فضا نمیخاین انتخاب رشته کنید و این همه اطلاعات دارید و کار کردید :job:

نیکی و پرسش :agree:
                                سلام شما لطف دارید.
                                ممنون میشم بذارید داشتنش میتونه مفید باشه. :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X