اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط erfan_messi
    من توی سیم پیچیم اشتباهاتی داشتم که خروجیم مشکل داشت. تا الانم به خاطر امتحانات وقت نداتشم اصلاحش کنم.
    انشالا از 2-3 روز آینده شروع میکنم به تکمیل کردنشش :biggrin:
    میدادی بیرون برات میپیچیدن!
    میخوام بدم بیرون برام بپیچن بگم ترانس EE16 برام بپیچن؟
    کسی دیگه ای نبود تست کرده باشه؟
    پس یعنی من دیگه روی برد برد تست نکنم؟
    www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط download2
      میدادی بیرون برات میپیچیدن!
      میخوام بدم بیرون برام بپیچن بگم ترانس EE16 برام بپیچن؟
      کسی دیگه ای نبود تست کرده باشه؟
      پس یعنی من دیگه روی برد برد تست نکنم؟
      شهرستان خدا تومن میگیرن میپیچن هسته 150 تومنی رو میداد 20000 تومن - :biggrin: بعد من میخوام ادامه بدم سوئیچینگ رو . برای همین خودم پیچیدم که یاد بگیرم :biggrin:

آره هسته EE16/14 هست ماله من .

اضافه شده در تاریخ :
      امروز نمره درس منابع تغذیه اومد درسیو که 18 میشدم داده 14
      کلا از تغذیه سوئیچینگ زده شدم رفت :sad: :sad:
      دیگه حس تکمیلشو ندارم :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
        امروز نمره درس منابع تغذیه اومد درسیو که 18 میشدم داده 14
        کلا از تغذیه سوئیچینگ زده شدم رفت :sad: :sad:
        دیگه حس تکمیلشو ندارم :sad:
        یونی همینه دیگه! شما که برا اون درس این منبع رو درست نمیکردی؟
        من اصلا این واحدو نداشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraday
          یونی همینه دیگه! شما که برا اون درس این منبع رو درست نمیکردی؟
          من اصلا این واحدو نداشتم
          چرا اتفاقا پروژه همینم بود .
          جو گیر شدم یهو . الان دیدم نمیشه ولش کرد :biggrin:

فقط من مشکل اساسی دارم تو تهیه سیم لاکی
          اینجا اصلا نمیفروشن مقدار کم.
          حداقل 1 کیلو :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان جهت پیچیدن سیم ثانویه به سیم پیچ اولیه چطوری میشه؟؟؟؟ روش ساندویج پیچ چیه؟ چطوریه به چه دردی میخوره؟؟؟؟ پروژ دارم وقتم در حد یکی دوروژه لطفا" همکاری کنید .
            کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
            اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
            فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

امروز 4تا مغازه توی شیراز رفتم هیچکدوم tinyswitch tny274pn را نداشتند :sad:
              www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                سلام دوستان جهت پیچیدن سیم ثانویه به سیم پیچ اولیه چطوری میشه؟؟؟؟ روش ساندویج پیچ چیه؟ چطوریه به چه دردی میخوره؟؟؟؟ پروژ دارم وقتم در حد یکی دوروژه لطفا" همکاری کنید .
                سلام دوست عزیز.خب این تاپیک ها رو میخوندی به جوابت میرسیدی.بارها تکرار شده. از پایه نقطه دار شروع میکنی و اولیه و ثانویه و بایاس همه در یک جهت میپیچی.روش ساندویچی برای اینکه اندوکتانس نشتی کمتر بشه و اینطوریه که اولیه به دو نصف تقسیم میشه و ثانویه و بایاس بینش قرار میگره و بین هر قسمت هم چسب مخصوص باید بپیچی.تاپیک ها رو خوب اول بخون خیلی چیزها دستگیرت میشه.موفق باشی.

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط download2
                امروز 4تا مغازه توی شیراز رفتم هیچکدوم tinyswitch tny274pn را نداشتند :sad:
                سلام.تهران تو قطعات الکترونیک ضعیفه شهرستانها که خیلی خیلی ضعیفه تازه بعضی ها دارن و قیمت پرتکی میدن. tnyمتاسفانه یکم گرون شده الان 268 حدود هزارتومانه به نظر من الان بهترین گزینه تو این رنج viper12a حدود 500 تومان و viper22a حدود 700 تومانه.موفق باشین.
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام دوست عزیز.خب این تاپیک ها رو میخوندی به جوابت میرسیدی.بارها تکرار شده. از پایه نقطه دار شروع میکنی و اولیه و ثانویه و بایاس همه در یک جهت میپیچی.روش ساندویچی برای اینکه اندوکتانس نشتی کمتر بشه و اینطوریه که اولیه به دو نصف تقسیم میشه و ثانویه و بایاس بینش قرار میگره و بین هر قسمت هم چسب مخصوص باید بپیچی.تاپیک ها رو خوب اول بخون خیلی چیزها دستگیرت میشه.موفق باشی.
                  قرقره من EE25 از اون مدلی که وقتی قرقره رو برد نصبه هسته از جلو و عقب جامیره
                  فرض کنید قرقره ار سمت اولیه از جلو(جایی که هسته جا میره) جلو صورتم باشه ساعت گرد بپیچم ثانویه رو جلو صورتم بگیرم پاد ساعت بپیچم هم جهت پیچیدم؟؟؟؟درست فهمیدم؟ گپ هوایی رو کم زیاد کنیم چی میشه؟آخه سلف متر ندارم کارمم برا 1 باره فقط ارزش خریدن نداره. گفته بودن ا لایه چسب کاغذی کفایت میکنه برای fly backعمل میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                    قرقره من EE25 از اون مدلی که وقتی قرقره رو برد نصبه هسته از جلو و عقب جامیره
                    فرض کنید قرقره ار سمت اولیه از جلو(جایی که هسته جا میره) جلو صورتم باشه ساعت گرد بپیچم ثانویه رو جلو صورتم بگیرم پاد ساعت بپیچم هم جهت پیچیدم؟؟؟؟درست فهمیدم؟ گپ هوایی رو کم زیاد کنیم چی میشه؟آخه سلف متر ندارم کارمم برا 1 باره فقط ارزش خریدن نداره. گفته بودن ا لایه چسب کاغذی کفایت میکنه برای fly backعمل میکنه؟
                    سلام شما به هر جهت که میخوای بپیچ یا عقربه های ساعت یا خلافش ولی همه رو در یک جهت بپیچ یعنی اگه جهت عقربه ها اولیه رو پیچیدی بایاس و ثانویه رو هم جهت عقربه ها بپچ و سر نقطه دار هم سر شروع پیچشه.
                    نکته دوم اینه که شما به تعدادی دوری که گفته شده بپیچ بعد با تغییر فاصله هوایی به اندوکتانس گفته شده میرسی و هر چه فاصله هوایی بیشتر کنی اندوکتانس کمتر میشه و برعکس. برای سلف متر هم مثلا برین از یکی امانت بگیرین یا یک جایی ببرین براتون تست کنن یا اینکه باید اینقدر تجربه داشته باشی که مثلا حدس بزنی چقدر فاصله هوایی میخواد تازه اونم دقیق درنمیاد. میخوای اعدادت رو بگو تا بهت بگم چقدر فاصله هوایی بزاری البته بگم که دقیق دقیق نیست. برای تعداد لایه چسب به نظر من که یک لایه کمه ولی شایدهم کفایت کنه.موفق باشی.

دیدگاه

سلام مقادیر
                      کمترین اندوکتانس اولیه 1075UH
                      تلرانس 12%
                      نومینال 1221uH
                      قرقره افقی روی برد میشینهEE25
                      عکس چطوری پلود کنم یا pdf؟ که منضورمو برسونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                        سلام مقادیر
                        کمترین اندوکتانس اولیه 1075UH
                        تلرانس 12%
                        نومینال 1221uH
                        قرقره افقی روی برد میشینهEE25
                        عکس چطوری پلود کنم یا pdf؟ که منضورمو برسونم.
                        فاصله هوایی نوشته چند دهم میلیمتر؟اولیه چند دوره؟ میتونی عکس رو تو پلود سنترهای رایگان پلود کنی بعد لینکشو اینجا بزاری

دیدگاه

سلام از راهنماییات ممنونم مدار من فید یکو از 5 ولت میگیره 12 ولتم ادامه 5 ولت سیم پیچی شده گپ رو 3 لایه چسب کاغذی زدم 5 ولتم 5.2 میده . جریات میکشم 4.8 میشه اما 12 ولتم 14 ولت میده و جریات میکشم تا 8 کم میشه کم تر نمیره هرچی بار میکشم علت فکر کنم همون فید یک باشه اما pcbزدم میشه کاری کرد 12 ولتم درست شه؟ این پروژه تا 1 شنبه باید تحویل شه به استاد emai: abin66@yahoo.com
                          میشه میل بزنید با عنوان سابجکت پروژه تا مستقیم با هاتون مشورت کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                            سلام از راهنماییات ممنونم مدار من فید یکو از 5 ولت میگیره 12 ولتم ادامه 5 ولت سیم پیچی شده گپ رو 3 لایه چسب کاغذی زدم 5 ولتم 5.2 میده . جریات میکشم 4.8 میشه اما 12 ولتم 14 ولت میده و جریات میکشم تا 8 کم میشه کم تر نمیره هرچی بار میکشم علت فکر کنم همون فید یک باشه اما pcbزدم میشه کاری کرد 12 ولتم درست شه؟ این پروژه تا 1 شنبه باید تحویل شه به استاد emai: abin66@yahoo.com
                            میشه میل بزنید با عنوان سابجکت پروژه تا مستقیم با هاتون مشورت کنم؟
                            سلام. به طور عادی وقتی دو سر از ترانس سوئیچینگ میگیریم مثلا یکی 5 ولت و یکی 12 ولت و فیدبک رو روی یکی میگیریم با جریان کشی از سری که فیدبک روشه ولتاژ سر دیگه بالا میره. مگه با تمهیدات خاص (مثل پاور کامپیوتر و...) اگه شما به دو یاچند ولتاژ نیاز داری میتونی یک منبع بسازی با یک ولتاژ ثابت بعد با آی سی های سوئیچنگ تبدیلش کنی به ولتاژهای مورد نیازت فیکس و دقیق مثل اون تاپیکی که من زدم و سوئیچینگی ساختم که همین دو سر رو داشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام.تهران تو قطعات الکترونیک ضعیفه شهرستانها که خیلی خیلی ضعیفه تازه بعضی ها دارن و قیمت پرتکی میدن. tnyمتاسفانه یکم گرون شده الان 268 حدود هزارتومانه به نظر من الان بهترین گزینه تو این رنج viper12a حدود 500 تومان و viper22a حدود 700 تومانه.موفق باشین.
                              سلام
                              فقط 22aگیرم اومد اونم با قیمت 1500 تومن
                              tny تا 176 گیر میاد اینجا
                              باید مدار جدا طراحی بشه برای آی سی وایپر؟/ کیست مرا یاری کند؟
                              www.3ax.in

دیدگاه

سلام
                                لطفا عکسهای این تاپیک را مجددا اپلود کنید
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X