اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
    درسته که فال تایمه 840 یا 460 زیر 300 نانو ثانیه است . اما اصلا این کارو نکن . اعتمادی بهشون نیست .یه سری پارازیت حلقه ایم خازن گیت درست میکنه. ما که اسکوپ نداریم ببینیم دقیقا چه اتفاقی میفته پس همون 1.5 میکرو ثانیه مطمئنتره. توی بازدهی هم تاثیر زیادی نداره . حالا اگه تونستی با پنکه هم امتحان کن . بدترین بار از هر نظر که بگی این پنکه است. دلر پیشش لنگ میندازه .
    ممنون،پس کلا میذارمش رو همون 1.5 میکرو.اگه اشتباه نکنم پنکه بخاطر خازنی که داره،خیلی برات مشکل درست کرده.اگه اون خازنه نباشه هم موتور پنکه که قدرتی نیست و اصلا راه نمیفته.

دیدگاه

چی بگم! اصلا هدف من از اینکه موجو سینوسی کنم همین پنکه بود.حالا برم خازنشو در بیارم ببینم چی میشه .

دیدگاه

حالا سوال من اینجاست مگه اسپایکا روی خط دی سی هم میره وقتی اون دو تا دیوده لو ساید مثل شمر بالا سرش وایساده
        الان اومدم به ترتیب با همه چت میکنم
        اول در مورد گرسنگی ام16. خوش به حالت که 10 روز میتونی چیزی نخوری چون اخر عاقبت همه دانشمندا فقر و گرسنگی هست ینابراین شما در امانی
        علی بیا اینجوری مدار را تحلیل کنیم . شما کلا مدار را خاموش کن و از خروجی بهش ولتاژ بده و مدار را تحلیل کن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جهت جریان جهشی تولید شده بر روی بار سلفی در فول بریج.
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۹:۱۷ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
          علی بیا اینجوری مدار را تحلیل کنیم . شما کلا مدار را خاموش کن و از خروجی بهش ولتاژ بده و مدار را تحلیل کن دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم جهت جریان جهشی تولید شده بر روی بار سلفی در فول بریج.
          قبول دارم احتمال جهش اسپایکا به سمت hi ساید وجود داره . ولی من به غیر از اون دوتا دیود پایینی چیز دیگه چیزی نزاشتم . اون اسنابرای RC رو هم برداشتم. مشکلی از بابت اسپایک ندارم ولی خوب برای اینکه مطمئن شد باید زیر اسکوپ کنترل کرد . اسکوپم که ... اصلا ولش کن بی خیال . کامی من به این چیپه بد جورشک کردم ! بگو چرا ؟ من اومدم موج سینوسیو با تابع sin توی اکسل شبیه سازی کردم با فرکانس 24400 هرتز . دقیقا مثل همین ماژوله اما یه مشکل حادی وجود داره . بگو چی ؟ برای رسیدن به این فرکانس باید نیم سیکل سینوسی از صفر درجه تا 180 درجه با میکرو به 488 سیکل تقسیم بندی بشه توی 10 میلی ثانیه . تا اینجای کار که درس شیرین هندسه است . اما توی پیک دامنه ولتاژی یعنی همون 310 ولت که توی سیکل 244 اتفاق میفته میکرو باید یه تاخیری رو در حد 10 نانو ثانیه بشماره . حالا چه جوری این میکرو با کلاک 12 مگاهرتز که نهایتا تا 83 نانو ثانیه میتونه کلاک کنه 10 نانو ثانیه رو میشماره فک کنم فقط از عهده این چشم بادومیا بر میاد! حالا اگه بصورت خطی این 488 سیکل شبیه سازی بشه چه اتفاقی میفته ؟ از اینجا به بعد میشه در س شیرین ریاضی ! توی سیکل 244 ام میکرو باید حداقل 90 نانو ثانیه رو بتونه بشماره که خوب با این حساب این چیپ میتونه این کارو کنه . خوب حالا اگه موج ما خطی بشه چی میشه؟ موج سینوسی تبدیل میشه به موج مثلثی ! بعدش چه اتفاقی میفته ؟ شما دیگه نمیتونی با پیک 315 ولت به آر ام اس 220 ولت برسی . این موج مثلثی درسته نویز نداره ولی نهایتا 185 ولت آر ام اس میده. خوب چه ترفندی باید سوار کرد ؟ باید پیک ولتاژ و برد بالا. تا کجا ؟ تا 400 ولت !! دقیقا همین کاری که این چینیا کردن و خط دی سی شون 400 ولته. اسم موج مثلثی شونم گزاشتن pure sine wave!!!!! خندت نمیگیره ؟؟؟
          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۰۰:۵۱ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

کامی دیگه نتونستم بسوزونمشون،حداقل تا الان،راستی راستی مشکل حل شد.جای دیودی که غیر از 4 تا دیودTVS رو ماسفتا باید گذاشت مشخصه ،ولی باز اینجا میذارم شاید بدرد کسی خورد:

دیدگاه

جای اون دیودای موازی با گیت 1N4148 دیود الترا فست بزار . مثل UF4007 . دیود ساده توی این فرکانس کارایی نداره .

دیدگاه

جای اون دیودای موازی با گیت 1N4148 دیود الترا فست بزار . مثل UF4007 . دیود ساده توی این فرکانس کارایی نداره .
                نه این شماتیک ماژول آماده هست،خودم UF گذاشتم.فقط خواستم جای اون دیوده که پایین سمت راسته رو نشون بدم.
                اون مشکله دیگه هم که داشتم یعنی خاموش شدن SPWM ای سی و در واقع هنگ کردنش،بعد از چند بار قطع و وصل شدن یا حتی وصل شدن تو دفعه ی اول با گذاشتن یه فیلتر EMI و یه خازن 100 نانو بعدش ،تا 90 درصد حل شد.غیر از فیلتر LC اصلی فیلتر EMI حتما بذارید.
                جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۱:۰۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

خوب حالا اگه موج ما خطی بشه چی میشه؟ موج سینوسی تبدیل میشه به موج مثلثی ! بعدش چه اتفاقی میفته ؟
                  از شما چه پنهان منم شک کرده بودم و بدین خاطر از ام 16 خواسته بودم که یک شکل موج در حال بی باری و فول بار از پی دبلیو ام ماژول بده.
                  در ضمن باز هم خاطر نشان میکنم این چشم باریکها هیچ گ...ی نیستن یه مشت دزد متقلب گدا گشنه که بزرگترین هنرشون تولید مثل در فقره. در حد ابزار میشه روشون حساب کرد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
                  کامی دیگه نتونستم بسوزونمشون

وری وری گووووود

دیدگاه

بچه ها خداوکیلی موجی که این ای سی میده بیرون از برق شهرم تمیزتره،اولش یکی بخاطر سوختن خودبخودی درایو و ماسفت ها ،و یکی هم بخاطر این که گفتم بعضی وقت ها چند بار که لود رو قطع و وصل میکردم یا حتی دفعه ی اول و دوم،خروجی SPWM ای سی خاموش میشد و میکرو هنگ میکرد،یکم ازش دلسرد شدم ولی الان که این دوتا مشکل رو حل کردم واقعا یه چیز خوب از کار درومده.
                    درسته که عملا تو چین تولید میشه ولی تکنولوژی ساخت این جور ای سی ها چیزی نیست که بگیم کاملا بومی و ساخت چینه و چند نفر نشستن از اول CPU و ALU و فلش و رام و ... طراحی کردن،دادن بیرون.
                    در کل بخوایم بگیم منشا و اصل فن آوری و در واقع نوآوری، کشورهای غربی بخصوص آمریکا هستن و چینی ها بیشتر تو کار مهندسی معکوس هستن.این ای سی هم مطمئن باشد مشابهاتی از قبل داشته و از روی اونها تولید شده.
                    جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۲:۵۰ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
                      چینی ها بیشتر تو کار مهندسی معکوس هستن.این ای سی هم مطمئن باشد مشابهاتی از قبل داشته و از روی اونها تولید شده.
                      گرفتاریم اقا گرفتار.
                      اگر اینجا قانون چین رو داشت همین الان خودم یه ای سی ASiC طراحی میکردم میدادم برام تولید میکرد میدادم برام رو برد مونتاژ کنن برد رو میذاشتم رو ای بی فرت و فرت میفروختم
                      مثل همین ماژول پیزوری . ولی حیف که وظیفه من در جهان اینه که چاه بکنم نفت بفروشم .یکهزارمشو بخورم
                      به همین سوی چراغ به همین شیرین کام قسم اگه بخوام دروغ بگم
                      asic هم میشه application-specific integrated circuit واسه اونا که میخوان سرچ کنن

دیدگاه

چی بگم ...اصلا چی مونده برای گفتن.... من اگه بلایی رو که سر کوره القایی سرم اومد اینجا براتون تعریف کنم کله همه تون سوت میکشه .یه مدت در مورد این کوره های القایی تحقیق میکردم . در مورد توان بالاهاشون .اونم به زبان بلیغ انگلیسی !!! حالا بماند که توی سایتهای خارجی هم مطلب درست و حسابی خیلی کم پیدا میشه. بعد از یه مدت گوگل کرومم از کار افتاد . جوری که دیگه هیچ منویی کار نمیکرد. اولش فک کردم مشکل از ویندوزه . ویندوزو عوض کردم . گوگل کرومو دوباره نصب کردم .اما دیگه کار نمیکرد. بعدش رفتم اپرا نصب کردم و ادامه تحقیقات . بعد از دو هفته اپرا هم از کار افتاد.اون موقع بود که فهمیدم توسط شرکت گوگل و اپرا بن شدم و اینکه دوستان امریکایی و اروپایی اصلا دوست ندارن کسی از ایران در مورد این جور چیزا تحقیق کنه. بعدش مجبور شدم لب تاپو عوض کنم و دیگه قید ادامه تحقیقاتو بزنم. الانم دیگه جرات نمیکنم حتی یه سرچ ساده انگلیسی در مورد تجهیزات و قطعات الکترونیکی بکنم. حالا شما میگی دسترسی به ای بی و بازارهای جهانی و.... اصلا بی خیال بابا ولش کن ....

دیدگاه

بچه ها یه سوال دیگه، در مورد فیلتر EMI،جنس هستَش باید چی باشه،اگه خودم بخوام درست کنم.همون زرد-سفید میشه؟ظرفیت هر لاین چقدر باید باشه؟ تو انجمن یه چیزایی در موردش پیدا کردم.فکرکنم بهتره چند تا پاور کامپیوتر استوک بگیرم،فیلتراشون رو بردارم.
                          جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۴:۴۴ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

بعد از یه مدت گوگل کرومم از کار افتاد . جوری که دیگه هیچ منویی کار نمیکرد
                            عاره یه همچین داستانهایی هست حالا بماند که خیلی از سایت ها علمی از اون ور و نگم برات از سمت خودمون مستقیم فیلتر شدن ! چوب دو سر طلا که میگن همین اینترنت خودمونه

ام16 یه سلف نشون دادی که دو رشته سیم رو با هم تابونده بودی دور هسته حلقوی میتونی اون سلف رو مثل لاین فیلتر بزاری تو مدار یعنی دو سر یه طرف رو بدی به جفت خروجی دو سر اون طرف رو بدی به خارن و مصرف کننده
                            جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۶:۰۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

لاین فیلتره پاور خیلی اور دیزاینه . یه دونه از این سلف بشکه ای ها 1 میلی هانری 100 میلی آمپری یا یه خازن عدسی 1 میکروفاراد کفایت میکنه. البته من نزاشتم ولی بهتره باشه. نا گفته نماند مگا 8 منم چند بار زمانی که پنکه روشن بود شات دان شد.فک کنم دلیلش همین باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                                ام16 یه سلف نشون دادی که دو رشته سیم رو با هم تابونده بودی دور هسته حلقوی میتونی اون سلف رو مثل لاین فیلتر بزاری تو مدار یعنی دو سر یه طرف رو بدی به جفت خروجی دو سر اون طرف رو بدی به خارن و مصرف کننده
                                ممنون.
                                لاین فیلتره پاور خیلی اور دیزاینه . یه دونه از این سلف بشکه ای ها 1 میلی هانری 100 میلی آمپری یا یه خازن عدسی 1 میکروفاراد کفایت میکنه. البته من نزاشتم ولی بهتره باشه. نا گفته نماند مگا 8 منم چند بار زمانی که پنکه روشن بود شات دان شد.فک کنم دلیلش همین باشه .
                                نه فکر کنم حتما دو تا لاین باید رو یه هسته باشن.من که به عینه دیدم چقدر وجود EMI در این مورد لازمه،الان که گذاشتم میکرو اصلا هنگ نمیکنه و اگه صد بار هم در عرض چند ثانیه مصرف کننده رو قطع و وصل کنم،هیچ مشکلی نداره.تو ولتاژ بالا واقعا برا پی بردن به بعضی چیزا باید وقت و هزینه کرد و تلفات داد واِلا تو هیچ مداری خیلی از چیزایی که حتی ضروری هست رو نگفته . در مورد AVR که تازه بیشتر نیازه بهش.راستی از این حرفا گذشته از AVR تونستی موج درست و حسابی بگیری،الان دیگه مشکلایی که تو پروژه سینا59 بود رو دیگه نداری؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X