اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

یه راهنمایی:
    تابلوه که قبلش این 20 نفر یه قرار مداری با هم میزارن.
    به همین دلیل هر کی که میگه آبی یا قرمز با صدای بلند میگه که بقیه هم بشنوند.بعد با توجه به افراد رو به رو یه حساب کتاب می کنن و می فهمن!!
    کلید معما یکی از مفاهیم ابتدایی ریاضیه...که اگه بگم دیگه جواب لو رفته :icon_razz:
    به این هم دقت کنید که 1نفر می تونه اشتباه بگه...

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
    سید، کی فردا میشه ؟
    اگه چند ثانیه دیگه صبر می کردی فردا میشد. :mrgreen:

دیدگاه

آخر شب یه راهنمایی دیگه می کنم!
      معما باز نداریم دیگه؟ فقط حامد جانه؟

دیدگاه

یادم رفت می خواستم چه راهنمایی کنم!!
        اصلا ولش کن ....آقا اگه تعدادشون 21نفر (یا 19 نفر)باشه مسئله حل نمی شه!!
        چرا؟
        خوب اون مفهوم ریاضی تابلو شد دیگه!
        پرتغال فروش کجا رفت؟ :mrgreen:

دیدگاه

فک کنم فهمیدم. ولی نمی دونم چطوری بگم .
          اگه فرض کنیم یه دونه کلاه آبی وجود داره پس اون سربازی که کلاه آبی داره کلاه بقیه رو قرمز می بینه . در نتیجه سریع اعلام می کنه که کلاه من آبیه . ( چون از هر دو رنگ باید وجود داشته باشه ). در این صورت بقیه سربازا می فهمن که کلاهشون قرمز بوده که این بلافاصله اعلام کرده. حتی اگه کسی اشتباهی بگه که آبیه بقیه متوجه میشن که قرمزن و بازی تنها با یه اشتباه تموم میشه.
          اگه دو نفر کلاه آبی داشته باشن ، اونی که کلاه آبی داره تو جمع سربازا یه کلاه آبی می بینه . با خودش میگه اگه کلاه من قرمز بود حتما اون کلاه آبیه سریع اعلام می کرد ( فرض بالا) . پس می فهمه که کلاه خودش آبیه .اگه اشتباه کرده باشه که اون یکی کلاه آبیه اعلام می کنه و باز بازی با یه اشتباه تموم میشه. اگه کلاهش آبی باشه که بازم بقیه می فهمن. اون کلاه آبی دیگه هم همین فکرو می کنه و اعلام می کنه. بقیه هم می فهمن که کلاهشون قرمزه .
          اگه سه نفر کلاه آبی داشته باشن با نگاه کردن به بقیه فقط دو تا کلاه آبی می بینن . پس وقتی می بینه کسی چیزی نگفت می فهمه که یه کلاه آبیه دیگه هم هست که خودشه . پس اعلام میکنه . اون دوتای دیگه هم همین طور...
          ....

سید درست گفتم؟ هنوز مطمئن نیستم. اینی که گفتم حتما ایراد داره چون ربطی به تعداد سربازا نداره .
          بگو دیگه درستشو

دیدگاه

جواب اون یکیو که دادی یه راهنمایی هم برا این بکن .
            دیروز یدونه از این پازلا گرفتم . تا حالا درست نشده :redface: . منطق و روش خاصی داره برای درست کردنش؟

دیدگاه

برا یه نفر اون معمای سرباز و پادشاهو گفتم اونم یه معما برم گفت :

سه تا کلاه قرمز وجود داره دو تا کلاه آبی . سه نفر آدم که یکیشون نابیناست وارد اتاق میشن . اتاق کاملا تاریکه و کسی نمی تونه ببینه چه کلاهیو بر می داره و رو سرش می ذاره .
              از اتاق که میان بیرون نفر اول از دومی می‏پرسه کلاه تو چه رنگیه؟ نفر دوم می‏گه نمی‏دونم، کلاه خودت چه رنگیه؟ نفر دوم می‏گه منم نمی‏دونم. بعدش یهو این آدم نابنا میگه من می دونم کلاه خودم چه رنگیه . حالا به نظر شما این آدم نابینا که کلاه های بقیه رو هم نمی بینه چطور رنگ کلاه خودشو تشخیص داده ؟

دیدگاه

به نظر من هیچ کلاهی سرش نذاشت که بخواد قرمز یا ابی باشه !
                درسته ؟؟

دیدگاه

نه. همه کلاه رو سرشون دارن.
                  جوابشو می دونم. یه کم فکر کنین پیدا می کنین . نتونستین میگم .

دیدگاه

یه معما!!! :
                    اگه گفتید از کجا میشه فهمید که این عکسی که آقا حامد گرفتند با Nokia N73 بوده؟ :biggrin: درسته دیگه؟

نوشته اصلی توسط ﺣآ‌ﺎ ﻣ ﺪ

Goodbye

دیدگاه

آره درسته. از کجا فهمیدی؟ من هم resulation رو کم کردم هم حجمو تغییر دادم. چطوری فهمیدی؟

دیدگاه

یعنی به همین زودی جا زدین؟ یه فکری چیزی ناسلامتی معما بودا!!! :mrgreen:
                        باشه میگم جواب سادست فقط 5 حرفه:
                        OPERA
                        قابلیتای جالبی داره این بروزر. خیلی از مشخصات دیگه رو هم میده مثلا Exposure time: 0.049 فکر کنم یعنی زمانی که عکس گرفته شده 0.049 ثانیه هستش و ...
                        Goodbye

دیدگاه

جواب اون یکیو که دادی یه راهنمایی هم برا این بکن .
                          دیروز یدونه از این پازلا گرفتم . تا حالا درست نشده :redface: . منطق و روش خاصی داره برای درست کردنش؟

من یه روش ساده برای درست کردنش بلدم. کافیه مربع وسط زرد رنگ رو (همونی که در وجه راست توی عکس قرار داره!) برچسب روش رو جدا کنی و با یک پیچ گوشتی 4سو اون پیچ وسطش رو باز کنی. حالا همه مهره ها رو آهسته خارج کن و دوباره هم رنگ ها رو کنار هم بچین! :mrgreen: :nerd:
                          دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
                          یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

دیدگاه

فک کنم فهمیدم. ولی نمی دونم چطوری بگم .
                            اگه فرض کنیم یه دونه کلاه آبی وجود داره پس اون سربازی که کلاه آبی داره کلاه بقیه رو قرمز می بینه . در نتیجه سریع اعلام می کنه که کلاه من آبیه . ( چون از هر دو رنگ باید وجود داشته باشه ). در این صورت بقیه سربازا می فهمن که کلاهشون قرمز بوده که این بلافاصله اعلام کرده. حتی اگه کسی اشتباهی بگه که آبیه بقیه متوجه میشن که قرمزن و بازی تنها با یه اشتباه تموم میشه.
                            اگه دو نفر کلاه آبی داشته باشن ، اونی که کلاه آبی داره تو جمع سربازا یه کلاه آبی می بینه . با خودش میگه اگه کلاه من قرمز بود حتما اون کلاه آبیه سریع اعلام می کرد ( فرض بالا) . پس می فهمه که کلاه خودش آبیه .اگه اشتباه کرده باشه که اون یکی کلاه آبیه اعلام می کنه و باز بازی با یه اشتباه تموم میشه. اگه کلاهش آبی باشه که بازم بقیه می فهمن. اون کلاه آبی دیگه هم همین فکرو می کنه و اعلام می کنه. بقیه هم می فهمن که کلاهشون قرمزه .
                            اگه سه نفر کلاه آبی داشته باشن با نگاه کردن به بقیه فقط دو تا کلاه آبی می بینن . پس وقتی می بینه کسی چیزی نگفت می فهمه که یه کلاه آبیه دیگه هم هست که خودشه . پس اعلام میکنه . اون دوتای دیگه هم همین طور...
                            سید درست گفتم؟ هنوز مطمئن نیستم. اینی که گفتم حتما ایراد داره چون ربطی به تعداد سربازا نداره .
                            بگو دیگه درستشو
                            سلام یه جورایی اشاره کردی ولی به زوج و فرد بودن که گفتم دقت نکردی...
                            خوب حالا جواب:
                            این 20 نفر قبلش با هم قرار می ذارن که نفر آخر اول بیاد تعداد قرمز ها رو بشماره اگه فرضا تعداد قرمز ها فرد بود بگه قرمز....... اگه زوج بود بگه آبی...(این قرار داد فقط برای نفر آخره)خوب این نفر اول شانس درست گفتنش برای کلاه خودش 50 ،50 میشه که طوری نیست.اما ادامه داستان:
                            راه حلش برای تمام حالت ها جواب میده،به عنوان مثال یه حالت رو می گم:
                            فرض کنیم این نفر آخر اومد همه ی قرمزها رو شمرد، مثلا 12 تا قرمز داشتیم(7تا هم آبی که اصلا مهم نیست)
                            خوب قرار بود اگه تعداد قرمز ها زوج بود بگه آبی...داد می زنه آبی.
                            الان دیگه همه ی نفرات جلو فهمیدن تعداد قرمز ها زوجه

پادشاه می ره سراغ نفر بعد خوب ...نفر بعد میاد تعداد قرمز های جلو خودش رو می شماره فرض کنیم 11 بود پس می فهمه که کلاه خودشم قرمزه () و داد میزنه قرمز
                            پادشاه می ره سراغ نفر بعد ،نفر بعد هم میاد قرمز های جلو خودش رو می شماره می بینه 11 تاست.با خودش می گه نفر قبلی گفت قرمز پس تعداد قرمز ها یکی کم شده و الان دیگه نباید زوج باشه و الانم که 11تاست و فرده پس حتما من آبی هستم...می گه آبی و ...
                            همین جوری ادامه پیدا می کنه تا نفر آخر و همگی رنگ کلاه خودشون رو متوجه میشن.

خوب جالب بود نه؟ راحت تره که شکل بکشید و تعداد قرمز و آبی ها رو هر جور خواستید در نظر بگیرید بعد همین روال رو برید :agree:

راستی حامد جان جواب معما رو نگو فعلا...

دیدگاه

☼ایول . منم که دقیقا همینو گفتم ( :mrgreen .
                              ☼جواب معما رو هم نمیگم .
                              ☼اون پازلو هم هر کی بلده بگه چه منطقی رو باید به کار برد تا درست بشه . ( شایدم روشی نداره باید همین طوری چرخوند تا درست شه). سیمرغ جان خودمم همین به ذهنم رسید :mrgreen:
                              ☼powers نگفتی از کجا فهمیدی با N73 عکس گرفتم؟!!

دیدگاه

☼powers نگفتی از کجا فهمیدی با N73 عکس گرفتم؟!!
                                حامد جان گفتم که!!! oo:
                                با بروزر opera
                                این بروزر این قابلیت رو داره که وقتی داری از این بروزر استفاده می کنی و روی عکس رایت کلیک می کنی و گزینه ی properties رو میزنید اطلاعات کامل عکس رو براتون میاره حتی اینکه کی این عکس رو گرفتید (حدود 1 ماه قبل گرفتید درسته؟) یا با چه نرم افزاری ادیت شده، که شما با فتوشاپ این کار رو کردید.
                                این اطلاعات کامل این عکسه:

Orientation of image: 1
                                File change date and time: 2009:04:12 0815
                                Image input equipment manufacturer: Nokia
                                Image input equipment model: N73
                                Software used: Adobe Photoshop CS Windows
                                Exposure time: 0.049
                                F number: 2.8
                                ISO speed rating: 100
                                Shutter speed: 4.351
                                Aperture: 2.97
                                Light source: 4