اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

جناب بلور چیان

بسیاری از اوقات پیش آمده که بعلت مشکلات ISP یا ..... موفق به استفاده از لینک "دیدن نامه های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" نمیشوم و تاپیک های جدید را از دست می دهم

آیا امکان این نیست که بشه طبق تاریخ تاپیک ها را سورت کرد ؟ یا مثلا یک چیزی بعنوان " تاپیک های امروز " ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
      جناب بلور چیان

بسیاری از اوقات پیش آمده که بعلت مشکلات ISP یا ..... موفق به استفاده از لینک "دیدن نامه های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" نمیشوم و تاپیک های جدید را از دست می دهم

آیا امکان این نیست که بشه طبق تاریخ تاپیک ها را سورت کرد ؟ یا مثلا یک چیزی بعنوان " تاپیک های امروز " ؟

به صورت پیش فرض تاپیک ها بر اساس زمان سورت میشن .
      اما این امکان وجود داره که اونها رو بر اساس عنوان ، نویسنده ، پاسخ ها ، مشاهده و یا آخرین ارسال مرتب کرد .
      فقط کافیه رو هر کدوم از این کلمات در بالای هر صفحه کلیک کنی .

دیدگاه

سلام بر همه
        میخواستم بگم بیان با هم تصمیم بگیریم هر وقت از یک پست دیدن کردیم یا افرادی به پستهایمان جواب دادند از آنها به وسیله لینک تشکر. تشکر و قدر دانی کنیم.
        ممنون که به این پست توجه میکنید.
        :applause:
        **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همه بچه های سایت من یک پیشنهاد داشتم و آن اینکه از طرف بچه های انجمن یکسری دوره های آموزشی برگزار بشه و افرادی که می تونند و دوست دارند در این دوره ها شرکت کنند البته اینم بگم که برای بچه های شهرستان این دوره ها فشرده برگزار بشه تا مشکلی برای حضور در کلاس ها نداشته نباشند

دیدگاه

با سلام

به چه طریق میشه پست هایی که خودم ارسال کردم رو در تاپک مرتبط ببینم؟

پیش از این در فرومهای دیگه وقتی نام کاربری خودم رو سرچ میکردم مشکلم حل میشد از اونجایی که کلمه جستحو رو باید خالی بذارم سیستم جستجوی فروم این سایت اخطار میده که آیا عبارت جستجوی خود را فراموش کرده اید؟

لطفاً اگه راهی بغیر از این هست راهنمایی کنید تا پست هایی که فراموش کردم تو کدوم تاپیک فرستادم رو پیدا کنم

دیدگاه

سلام

او بالای سایت روی قسمت مشخصات کلیک کن در صفحه ای که باز میشه سمت چپ نوشته شده دیدن ارسال ها با کلیک بر روی این گزینه شما تمام ارسال خودتون رو مشاهده خواهید کردو میتونید از اون جا پست خودتون رو پیدا کنید .

دیدگاه

سلام
                لطفا هدر سایت رو عوض کنید خیلی ضایع هستش :redface: بخصوص اون قطره های مسخره :biggrin:
                البته ببخشید اگه زیادی رک گفتم

دیدگاه

اونا که قطره نیست . صفر ویک منطقیه دیگه .
                  میگم یه مسابقه بذاریم هر کی تونست یه طرح خوب ، فنی و جالب با حجم کم بسازه یه تخفیف ویژه از فروشگاهو بهش بدیم. چطوره؟

دیدگاه

من موافقم اگر کسی از دوستان تونست بنر مناسبی طراحی کنه یک تخفیف مناسب از فروشگاه بهشون هدیه میدیم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

آره به نظر منم خیلی تکراری و بی روح شده!!
                      ایام نوروز خیلی خوب شده بود ...باعث شده بود انجمن یه رنگ و بوی دیگه بگیره :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                        اونا که قطره نیست . صفر ویک منطقیه دیگه .
                        میگم یه مسابقه بذاریم هر کی تونست یه طرح خوب ، فنی و جالب با حجم کم بسازه یه تخفیف ویژه از فروشگاهو بهش بدیم. چطوره؟
                        90tv.ir دیگه!! :nerd:
                        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

راست میگید ، اونا صفر و یکه
                          ولی مسابقه رو پایم :nice:

دیدگاه

سلام به مه دوستان گرامی..

من قبلا توی این سایت با ID : Mr.designer فعالیت میکردم..اما بعد از اینکه کامپیوتر برای مدتی خراب بود..پسوورد یادم رفت و بنابرین نمیتونم وارد بشم با I.D اصلی.. :cry:

خود سایت که فکرمیکنم مشکل فنی داره..چون به ایمیلم چیزی نیومد.. :surprised:

از اقای بلوچیان هم 2 دفعه کمک خواستم ولی ایشون متاسفانه هیچ کمکی به من نکردن.. :sad:

از دست اندرکاران خواهش میکنم که کمک کنن..

دیدگاه

جدی جدی چار کسی اصلا اهمیت نمیده.. :surprised: :surprised:

ببخشید ولی این سایت مدیر نداره ؟

دیدگاه

دوست عزیز شما از قسمت فراموش کردن کلمه عبور آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید تا پسورد جدید به ایمیل شما ارسال شود.
                                با توجه به زیاد بودن ایمیل های ارسالی ممکن هست به قسمت SPAM ایمیل شما فرستاده شده باشه پس حتما اون قسمت رو هم چک کنید.
                                شما 2 بار به من PM زده بودید که جواب ندادم ! دلیلش عمدی نیست بلکه من روزانه بیش از 30 مورد موارد مشابه برام ارسال میشه که انتظار دارم کاربران با خوندن راهنمای انجمن این مسائل رو خودشون حل کنند نه برای هر مورد به مدیر سایت پیغام ارسال کنند (البته این مورد کلی هست نه مربوط به شما)

لطفا این مورد را انجام دهید اگر مشکلتون حل نشد بگید تا من شخصا براتون اقدام کنم.
                                متشکرم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X