اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

http://www.lcd-modules.com.tw
    همه چی داره از برد ARM9 تا GLCD 320*240 monochrome
    ببینید چی میصرفه بیارین

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان خیلی خیلی خوشجال شدم led پیکسل رو وارد کردید من با این ها تابلو های بزرگ میسازم اما بدونه درایور غیر ممکنه led rgb درایور مخصوص داره که می تونید به هر led که یک آدرس مخصوص داره دیتای جدا گانه بفرستید نرم افزارشم اگه بخواهید براتون میزارم با اینا میشه مثل تابلو روان متن نوشت و یا نور پردازی کرد می خواستم بدونم میارید ؟ یا نه ؟ تهران هست اما قیمت ها پرت هست و هر کی هر چقدر زورش برسه میگیره ممنون
      در ضمن می خواستم بدونم هت سینک پاور led rgb رو میارید ؟ ممنون
      قم الکترونیک

دیدگاه

سلام شرمنده آقای بلورچیان سوکت 6P6C رو دیدم وارد کردید میشه نری رو هم وارد کنید اگه تعداد بخواهیم برامون وارد می کنید؟ منتظر قیمت هستم
        قم الکترونیک

دیدگاه

دوستان اسپارک گپ 3 پایه وارد کردم فکر کنم خیلی میتونه جالب باشه .
          البته من برا یک سفارش نیمه نظامی آوردمش و چون تو دستگاه جالبی استفاده داره (شوکر!) گفتم شاید شماهم دلتون بخواد یکم شیطنت کنید
          از دست ندینش !
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام جناب بلورچیان

دو وسیله ی زیر بسیار حیاتی هستن اما توی فروشگاه ندیدم:

1- انواع شیر برقی

2- تگ های برچسبی RFID

در صورت صلاح دید،نسبت ب وارد کردنشون اقدام کنید

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              دوستان اسپارک گپ 3 پایه وارد کردم فکر کنم خیلی میتونه جالب باشه .
              [glow=black,2,300]سلام ، آقا شما که زحمت این رو کشیدین لطفا رنج ولتاژ ( 1000 تا 2000 ولت ) رو هم اضافه کنید ...
              همچنین کمبود خازن های ولتاژ بالا ( 1000 تا 2000 ولت ) MKT و MKP , دیود های ولتاژ بالا ( 2000 تا 6000 ولت ) احساس میشه ...
              لطفا نظری هم به قطعات ولتاژ بالا داشته باشید ...
              ( ترانس های فلای بک چاپگر ها ، اینورتر ها و ... ) [/glow]

[glow=black,2,300]با تشکر[/glow]
              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
              ارتباط با من : ir02x6
              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام
                ممنون از تاپیک قشنگتون
                با کلی تجهیزات که قبلا آشنا نبودم آشنا شدم

یک پیشنهاد داشتم در مورد تجهیزات ی که مصرف داخلی داره
                شما که اینقدر در زمینه پیشبرد علم تلاش میکنید بیاید یک کار دیگه هم بکنید عوض این که اینجا سفارش بگیرید(تا اینجاش خوبه)
                بعد برید از اونبر بیارید شما سفارش بدید واستون تهیه کنن

البته حرف مو خیلی کلی گفتم ها نگین همه چیزو که خودمن نمیتونیم درست کنیم ولی همونای که تو صنعت استفاده میشه و از خارج وارد میشه
                مثلا منبع تغذیه ،اسکوب و .... یکم سخت وسه شروع کردن ولی باید از یک جا شروع کنیم
                میتونیم همینجا طرح شو بریزیم (طراحی . ساخت . تولید . فروش . قاب و ...) همه هم شرکت کنن بعد که نهایی شد با نظر همه دوستان شما زحمت ساخت شو بکشید
                من خودم اول از همه میخرمش

فکر میکنم میشه روش کار کرد(حداقل در حد یک تاپیک) :read:

ممنون
                آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
                آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

جای NTC - ای سی های درایور و سوئیچینگ واقعا خالی هستش
                  قسمت IGBT کی قرار اضافه بشه یا هنوز برنامه ای ندارین

دیدگاه

چرا ترانزیستور ماسفت کم توان ندارید؟ من نیاز دارم و البته خیلی هم عجله.

دیدگاه

خازن fkp بیارید

عمده ترین مزیتشون علاوه بر کیفیت فوق العادشون ، تلرانس کم و عمر فوق العاده زیاد و پایداری شون هست

دیدگاه

با سلام
                        این درخواست من رو قبلا عده ای از دوستان مطرح کرده بودن اما من جوابی ندیدم چون به نظرم دوستان زیادی طالبش هستن دو باره من درخواست می کنم! :sad:
                        نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                        ای کاش ماژولها و لوازم مربوط به تابلو روان ها را نیز وارد کنید.

الآن ماژول قرمز درجه یک 33000 تومان هستش.

اگه 512 تا اوال درجه یک بگیریم تا خودمان تابلو روان طراحی کنیم فقط بالای 50000 تومان هزینه led ها میشه.

نوشته اصلی توسط !Matrix
                        سلام.

در زمینه تابلو ثابت led های با کیفیتی دارین که کیفیت عالی دارن اما:
                        داخل فروشگاه به شدت ماژول های تابلو روان با قیمت و کیفینت مناسب جاشون خالی!!
                        اون هم درخواست برای واردات ماژول های LED هست که برای تابلو روان استفاده میشه ! ممنون میشم اگه اقای بلورچیان نظرشون رو بدن! :mrgreen:
                        دوستانی که درخواست منو دارن و با من موافق هستن اعلام کنن! :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HGH.sistani
                          با سلام
                          این درخواست من رو قبلا عده ای از دوستان مطرح کرده بودن اما من جوابی ندیدم چون به نظرم دوستان زیادی طالبش هستن دو باره من درخواست می کنم! :sad: اون هم درخواست برای واردات ماژول های LED هست که برای تابلو روان استفاده میشه ! ممنون میشم اگه اقای بلورچیان نظرشون رو بدن! :mrgreen:
                          یک بار جواب دادن. وگفتن که وارد میکنن ودارن میفروشن اما تو سایت نمیزارن واگه اشتباه نکنم بصورت تعداد میفروشن
                          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

یک بار جواب دادن. وگفتن که وارد میکنن ودارن میفروشن اما تو سایت نمیزارن واگه اشتباه نکنم بصورت تعداد میفروشن
                            درسته ولی خوب چه اشکالی داره تو سایت اضافه کنند بنظرم چون بقیه جنسو دارن و شاید یه سری آدم که از کیفیت و قیمت اطلاعی ندارند فکر کنند قیمت فروشگاه با اونها متفاوته دلیل مناسبی برای نیاوردنش نیست!

ماژول led تک رنگ جنس خوب
                            کارت کنترل نسل چهارم hd
                            پاور 5 ولت در جریانهای مختلف که فروشگاه چندتاشو داره
                            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              درسته ولی خوب چه اشکالی داره تو سایت اضافه کنند بنظرم چون بقیه جنسو دارن و شاید یه سری آدم که از کیفیت و قیمت اطلاعی ندارند فکر کنند قیمت فروشگاه با اونها متفاوته دلیل مناسبی برای نیاوردنش نیست!
                              ماژول led تک رنگ جنس خوب
                              کارت کنترل نسل چهارم hd
                              پاور 5 ولت در جریانهای مختلف که فروشگاه چندتاشو داره
                              والا من چی بگم،خودشون میان اگه مایل باشن توضیح میدن
                              اما به نظرم شاید چون بصورت یه بار بیاد ومثلا چند ماه نیاد،مایل باشن سریع به چند نفر عمده بفروشن .هم سود میکنن وهم سرمایه شون زود برگرده تا بیان بزارن تو سایت 1و2و10و50 تا دونه بفروشن
                              البته گفتم شاید ،شایدم اینطور نباشه
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

فروش rtos واستک هابا لایسنس رو هم بزارید .حداقل تا 2020
                                راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X