اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

با سلام از این جعبه های کشویی قطعات هم بیارید .50 خونه و 35 خونه .بنظرم جاشون خیلی خالیه تو فروشگاه و بسیار هم مورد نیازند .با اینها دیگه قطعاتی مثل مقاومت و خازن راحت در دسترس ادمند.با تشکر
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
      ممنون، ایکاش معمولیش رو هم میاوردین. :redface:
      آقا خریدار نیستی که معمولیشم بیارم میگی ایکاش خط کش پلاستیکی میاوردی : ))))
      شوخی بود البته

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط phoenix2000
      با سلام از این جعبه های کشویی قطعات هم بیارید .50 خونه و 35 خونه .بنظرم جاشون خیلی خالیه تو فروشگاه و بسیار هم مورد نیازند .با اینها دیگه قطعاتی مثل مقاومت و خازن راحت در دسترس ادمند.با تشکر
      هنگام ارسال با پست یا حتی باربری مشکنن برا همین نمیاریم.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با کولیس غیر از قطر درونی و بیرونی ، عمق (ارتفاع) رو هم میشه بدست آورد؟

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          هنگام ارسال با پست یا حتی باربری مشکنن برا همین نمیاریم.
          یعتی هیچ روش پستی مطمئن نیست مثلا با تیپاکس .اخه اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم خیلی وسایل دیگه هم هستند که شکستنی اند.
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
            یعتی هیچ روش پستی مطمئن نیست مثلا با تیپاکس .اخه اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم خیلی وسایل دیگه هم هستند که شکستنی اند.
            یک lcd رو با یک کف دست ضربه گیر میشه محافظت کرد ولی جعبه به این گندگی بیشتر از سودش نیلز به بسته بندی داره
            I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
              با کولیس غیر از قطر درونی و بیرونی ، عمق (ارتفاع) رو هم میشه بدست آورد؟
              بله. یه چیزی مث میله ته کولی هست که میتونید فرو بکنید تو سوراخ و اون میله که به صورت کشویی حرکت میکنه رو تا ته سوراخ فرو بکنید داخل میتونید عمق وراخ رو ببینید.
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام MAX4712 جاش توی فروشگاه خالیه .

دیدگاه

در صورت امکان وارنیش ۱۵ و ۲۰ میلی متری هم بیارید :biggrin:
                  همچنین یه نوع چسب قوی برای اب بندی :nerd:

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                    یک مونیتور خوشگل ارزون وارد کردم که واقعا به درد خیلی از دوستایی که با ARM کار میکنند میخوره.

ایمدوارم مفید باشه
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                      [glow=red,2,300]این سنسور های جریان رو هم بیارید[/glow]

به خاطر این که سنسور تویه فروشگاه ندارید مجبور میشیم از فروشگاه ای را ن میکرو خرید کنیم
                      خودتون هم میدونید که این فروشگاه پدر آدم و در میاره تا یه چیزی رو بفرسته
                      یه ماه پیش مجبوری ازشون خرید کردم (دوتا سنسور جریان) 12روز طول کشید تا بسته برسه به دست پست ، دوروز هم توو راه بود(پست پیشتاژ) جمعا یه خرید من 14روز طول کشید دستم برسه
                      سلام
                      تازه هزینه پست و بسته بندی و ارسالش تا دفتر پستی رو هم دوللا پهنا حساب میکنه. من به ناچار یه بسته خریدم، ازم 9800 پول پست گرفت، بسته اومد روش نوشته بود 6000 تومن!!!
                      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

آقای بلورچیان ماسفت لاجیک رو پیگیری کردید؟ چی شد؟
                        اگر مانیتور های کوچک در حد زیر 7 اینج که فقط ورودی s-video دارند هم بیارید خیلی جاها کاربرد داره قیمتشم مناسبه
                        ممنون
                        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          آقای بلورچیان ماسفت لاجیک رو پیگیری کردید؟ چی شد؟
                          اگر مانیتور های کوچک در حد زیر 7 اینج که فقط ورودی s-video دارند هم بیارید خیلی جاها کاربرد داره قیمتشم مناسبه
                          ممنون
                          اونارو میتونین از اسپورت فروش های ماشین پیگیر شی. تو الکترونیک کاربرد زیادی ندارند.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

امکانش هست ازین جذب کننده های دود لحیمکاری وارد کنید؟
                            http://www.banggood.com/220V-Hakko-493-Solder-Smoke-Absorber-ESD-Fume-Extractor-p-929533.html

دیدگاه

سلام
                              اینها قیمتی نداره اما می تونه کاربردی و فید باشه
                              http://cfnewsads.thomasnet.com/images/large/819/819105.jpg
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

ببخشید کاربردش چیه؟
                                شرمنده :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X