اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    اگه امکان داره led درایور 100 وات هم به فروشگاه اضافه کنید

دیدگاه

مقاومت های یک درصدی رو بیارید لطفا .
      خیلی نیاز دارم بهش.
      اگه بیارید کلی فروش میره!!!
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

دوستان یک بار خیلی بزرگ از بازر و بلندگوهای صنعتی برام رسیده.
        فکر میکنید میتونیم فروش داشته باشیم داخل سایت یا یکجا ردشون کنم برن ؟
        حدود 80 کارتون بازر و اسپیکر و بلندگو و آژیر و .....
        همشون تایوانی و مال کارخونه www.hitpoint-buzzer.com هستند.

نظرتون چی هست ؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

نظرتون چی هست ؟
          به نظر من که فروش میره، تایوانی هم که هست، ردشون نکنید.
          =============
          امیدوارم که پیزو بلندگو های مخصوص دور کردن حشرات هم توش باشه، چون خیلی فروش میره! خودم هم میخوام!
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام
            مهندس جان بهتره اول قطعاتی رو که تو فروشگاه میزارین تست کنین تا مثل اون سنسور های lm35 که من از فروشگاهتون خریدم و خراب از کار دراومد نشه که نه شما و نه پشتیبانی فروشگاه جوابگو نبودین . واقعا از فروشگاه شما انتظار بیشتر از این داشتم . متاسفم

دیدگاه

نظرتون چی هست ؟
              قبلا یک بار هم گفتم . یک قانون در اقتصاد است به نام 20-80 درصد. این قانون میگه که 80 درصد دآمد یک واحد انتفاعی از 20 درصد فعالیت یا محصولاتش است .حالا سوال اساسی ای است که پس این شرکتها چرا اون 80 درصد بقیه رو بقول شما یکجا رد نمی کنن بره ؟چون اگر این کار رو بکنن باز مشمول قانون 20-80 درصد میشن . یعنی باز 80 درصد فعالیتوشن باز از 20 درصد محصولاتشون خواهد بود . یعنی به شدت کسب شون کوچیک میشه .
              من عملا این ها رو بچشم خودم دیدم .
              ایران خودرو - سایپا - بنز - فورد - کادیلاک و .....
              سامسونگ - سونی - پاناسونیک - شارپ
              اتمل - اینتل - فلیپس- st و ti و one
              همه شرکت های بالا 80 درصد درآمدشون از 20 درصد فعالیتشون است .

این عمل تو اصطلاح کوچه بازاری بهش میگن جوریت جنس . یعنی سبد کالای شما باید جور باشه .
              القصصه چند روز قبل از پایا حدود 160 هزار جنس خریدم . چندتا میکرو رو جوان 3-4 هزار زیر قیمت پایا میداد با اینکه خودم هم تهران بودم و حضوری خریدم و پایا با جوان فقط 300 متر فاصله داره ولی از خیر 20 هزار ت.من گذشتم . و خودمو راحت کردم .

ولی اینها رو که گفتم راضی به زرر شما نیستم . حالا شما میتونید از هر جنس یک تعداد حداقلی رو نگه دارید مثلا از هر جنس 40-50 تا بقیه رو رد کنید بره
              تا ببنید چی پیش میاد .

اضافه شده در تاریخ :
              این رو هم اضافه کنم که 80 درصد اقتصاد جهان دست 20 کشور صنعتی . جالبه اسمشون هم گروه 20 است . G20
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

مهندس اگه بازر دی سی دسی بل بالا توش باشه من به تعداد بالا مشتریشم . قیمت بزارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasser2000
                  سلام
                  مهندس جان بهتره اول قطعاتی رو که تو فروشگاه میزارین تست کنین تا مثل اون سنسور های lm35 که من از فروشگاهتون خریدم و خراب از کار دراومد نشه که نه شما و نه پشتیبانی فروشگاه جوابگو نبودین . واقعا از فروشگاه شما انتظار بیشتر از این داشتم . متاسفم
                  قربان نمیشه هر قطعه ای رو بشینیم تست کنیم که ! از هر کارخونه معتبری هم بگیری امکان داره جنسش معیوب باشه.
                  شما بجای تاسف خوردن تو خرید بعدیتون یاد آوری کنید که 4 تا سنسور جدید براتون ارسال بشه.
                  شما باید اطلاع بدید که ما اون قطعه معیوب رو حذف کنیم این که دیگه ناراحتی نداره.

در مورد بازر ها هم والا همه چی هست واقعا ... قطعا تفکیکشون و اضافه کردنشون به فروشگاه خیلی زمان میبره و خورد خورد انجام میدیم.
                  ببینید اینجا اصلا بحث ضرر نیست چون تک فروش سودش بیشتر از رد کردن یکجا هست ولی زمان آمارگیری جا برای فروش و .... اونقدر دردسر میشه که بعضا از خیرش میگذریم.
                  در هر صورت چشم این بار از فردا تفکیک میشه و به فروشگاه اضافه میشه خورد خورد.

یک بار LED هم رسیده که بیشتر LED های خاص هستند از جمله همین قابدارها که به فروشگاه اضافه شدند. کیفیتشون هم فوق العاده خوب هست. امیدوارم دوستان بتونند خوب خرید کنند چون تموم بشه دیگه بعیده باز پشتبندش بیاد به این راحتی ها
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

مهندس اگه داخل بارتون بازر دی سی 5 یا 12 با دسی بل 90 به بالا هست بهم قیمتشو لطف کنین دیگه از جای دیگه خرید نکنم منظور از قیمت قیمت عمده هستشا 10 20 تا نه 5000 به بالا

دیدگاه

قربان نمیشه هر قطعه ای رو بشینیم تست کنیم که ! از هر کارخونه معتبری هم بگیری امکان داره جنسش معیوب باشه.
                      شما بجای تاسف خوردن تو خرید بعدیتون یاد آوری کنید که 4 تا سنسور جدید براتون ارسال بشه.
                      شما باید اطلاع بدید که ما اون قطعه معیوب رو حذف کنیم این که دیگه ناراحتی نداره.

در مورد بازر ها هم والا همه چی هست واقعا ... قطعا تفکیکشون و اضافه کردنشون به فروشگاه خیلی زمان میبره و خورد خورد انجام میدیم.
                      ببینید اینجا اصلا بحث ضرر نیست چون تک فروش سودش بیشتر از رد کردن یکجا هست ولی زمان آمارگیری جا برای فروش و .... اونقدر دردسر میشه که بعضا از خیرش میگذریم.
                      در هر صورت چشم این بار از فردا تفکیک میشه و به فروشگاه اضافه میشه خورد خورد.
                      آقای بلورچیان
                      قبول دارم نمیتونید همه سنسور ها رو امتحان کنید لااقل به صورت تصادفی چندتا رو تست کنید . تو 10 عدد سنسور باید لااقل یکی سالم باشه یا نه ؟ بنده هم اطلاع دادم که حذفش کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasser2000
                        آقای بلورچیان
                        قبول دارم نمیتونید همه سنسور ها رو امتحان کنید لااقل به صورت تصادفی چندتا رو تست کنید . تو 10 عدد سنسور باید لااقل یکی سالم باشه یا نه ؟ بنده هم اطلاع دادم که حذفش کنید .
                        قربال من قبول کردم جنس مشکل داره و شما اطلاع بدید تا مجدد ارسال بشه. وقتی خراب هست یعنی خرابه دیگه چه یکی چه 10 تا !
                        حتی نمیشه 1 دونش رو هم تست کرد اینهمه قطعه هرروز میاد و میره ....
                        بجای اینجا و پیغام زدن به من لطفا با ایمیل فروشگاه در تماس باشید.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          رزبری پای 2 اومده . چند تا فروشگاه آوردن شما هم بیارید. قیمتش حدود 200 تومنه
                          http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                          پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

درود
                            لطفا دیوید لیزر 300 میلی وات بیارید من چنتا میخوام...اکثر فروشگاها ندارن.
                            نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند

دیدگاه

سلام مدیریت محترم فروشگاه من از شما یک د رخاست دارم :mrgreen:اگر می شودICstk
                              به فروشگاه اضافه کنید >- :-)) >:/

دیدگاه

با سلام، جناب بلورچیان نگاهی به لینک زیر بیندازید به نظر گزینه مناسبی هست:
                                TTL to USB Serial Converter Range of Cables

توضیح مختصر اینکه آی سی درایور USB در داخل کابل و نزدیک پورت USB قرار داده شده و سمت دیگر کابل به شکلهای مختلفی در دسترس هست.
                                گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X