اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

جناب بلورچیان شما همیشه لطف داشتید و از این بابت بسیار سپاسگذارم :biggrin:

والا من یه نمونه چند روز پیش گرفتم و ازش چند هزار تا میخوام :biggrin:
    سر قیمتش یه مقدار مشکل پیدا کردم(یهو تغییرش دادید و گرونتر شد oo: ) که اونم فردا خدمتتون تماس میگیرم و یا با فرشاد هماهنگش میکنم :rolleyes:

فقط خواستم یه تشکر ویژه کنم . انصافا فروشگاه نسبت به سالهای قبل بهتر شده و اصلا قابل مقایسه با قبل نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
      فقط خواستم یه تشکر ویژه کنم . انصافا فروشگاه نسبت به سالهای قبل بهتر شده و اصلا قابل مقایسه با قبل نیست
      سلام
      همین شنبه بیشتر از سه میلیون خرید دادشتم هیچ کدوم از قطعاتم مربوط به این فروشگاه نشد!
      فروشگاه سایت همونطور که قبلا هم گفتم در یک راستا داره حرکت میکنه و به قطعات ریز کاربردی توجهی نشون نداده
      از رنج ناقط مقاومت خازن سلف و سوکت و... بگیر تا درایور و ماژول ها و موتورها در عوضش یک سری وسایلی میاره که من شاخ درمیارم اینارو واسه چی میاره!!!!
      آقای بلورچیان میدونم که ناراحت نمیشید که اینو گفتم ولی واقعا فروشگاه برای مشتری هایی مثل من نتونسته نیازهارو رفع کنه
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        سلام
        همین شنبه بیشتر از سه میلیون خرید دادشتم هیچ کدوم از قطعاتم مربوط به این فروشگاه نشد!
        فروشگاه سایت همونطور که قبلا هم گفتم در یک راستا داره حرکت میکنه و به قطعات ریز کاربردی توجهی نشون نداده
        از رنج ناقط مقاومت خازن سلف و سوکت و... بگیر تا درایور و ماژول ها و موتورها در عوضش یک سری وسایلی میاره که من شاخ درمیارم اینارو واسه چی میاره!!!!
        آقای بلورچیان میدونم که ناراحت نمیشید که اینو گفتم ولی واقعا فروشگاه برای مشتری هایی مثل من نتونسته نیازهارو رفع کنه
        گفته های شما کاملا درسته جناب سامی و این یه نقطه ضعف هستش متاسفانه
        اما شاید شما یادتون نیاد چهار پنج سال پیش اوضاع فروشگاه چطور بود! نسبت به اون موقع میشه گفت معجزه رخ داده!(خدمت دلواپسانی که الان بدو بدو میرن اکانت منو نگاه کنن ببینن تاریخ عضویتم کی هست باید عرض کنم اکانت قبلی رو به دلیل توهین و بی احترامی بستم و این اکانت جدید هست )
        منم خریدم بالا هستش و 2 روز پیش نصف خرید رو داشتم از تهران انجام میدادم در حالی که نصفش رو منتظر بودم پست برام بیاره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          [size=11pt]
          عوضش یک سری وسایلی میاره که من شاخ درمیارم اینارو واسه چی میاره!!!!
          آره حرفتون تایید میشه . مثلا من یک بار آمار گرفتم 7-8 مارک متفاوت از هر مارک هم دو سه سایز سیم چین تو فروشگاه بود . نهایتا دومدل خوب بیارن . فقط کافی همین بوجه رو بزارن رو قطعات کم یابی که فروش گاه های دیگه ندارن .

http://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88?controller=search&a mp;orderby=position&orderway=desc&search_q uery=%D8%B3%DB%8C%D9%85+%DA%86%DB%8C%D9%86&sub mit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88

یا مثلا الان فروشگاه هیچ یک قطعات الکترونیک صنعتی رو نداره . عوضش میکروسکوپ 800 هزار تومنی داره . این قطعات صنعتی خوراک تعمیر کار های تو شهرستانهای کوچیک است . که براشون صرف نمی کنه برن مرکز استان و بیشتر خرید اینترنتی انجام میدن . الان مثلا باید فروشگاه بیاد برسی کنه ببینه چند نوع موتور جوش سوئیچینگ تو بازار است قطعاتشون رو بیاره . مسلما اعضا ها هم کمکشون میکنه .
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

حق با شماست دوستان.
            من منکر نواقص نیستم ولی به لطف خدا و یاری شما همیشه در حال پیشرفتیم.
            امیدوارم روز به روز بهتر بشیم و شما راضیتر.

موفق باشید
            I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان تنوع را کم نکنید. نواقص را بر طرف کنید. مثلا با اضافه کردن یک مقاومت و کم کردن یک سیم چین مشکل یکی حل میشه و مشکل برای یکی پیش میاد.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                آقای بلورچیان تنوع را کم نکنید. نواقص را بر طرف کنید. مثلا با اضافه کردن یک مقاومت و کم کردن یک سیم چین مشکل یکی حل میشه و مشکل برای یکی پیش میاد.
                اگر پولش باشه چشم
                در ضمن جمع کردن و انبار کردن اینهمه قطعات واقعا سخته ! هی یاد آدم میره و هی تو خریدشون به مشکل میخوریم ولی به هر حال قابل حل هست.
                یک مشکل دیگه داشتیم که خیلی موارد رو خیلی تکی گذاشتیم ! مثلا کریستال ها1 دونه 1دو نه .... بعد هرکی میاد از هر کدوم 1 دونه میخره و جمع کردنش کلی طول میکشه اینارو بسته های 5 تایی مکنیم
                یک با بهینه سازی کارها و از طرفی تکمیل کردن نواقص میتونیم بازده کار رو بالاتر ببریم.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

یک سوال
                  من میبینم که اکثر فروشگاه های دیگه (اونایی که قطعات هم دارند و خورده فروشی هم میکنند ....هزینه بسته بندی هم میگیرند که معمولا 2 تا 5 هزارتومن بسته به تعداد اقلام داره.
                  ما اگر توهر سفارش 1500 تومن هزینه بسته بندی به سفارشات اضافه کنیم میتونیمهم کیفیت بسته بندی ها و هم سرعت بسته بندی هارو خیلی بیشتر بکنیم. البته دلیل گرفتن این مبلغ هم این هست که سفارشات ریز که مثلا 100 قلم از هر کدوم یک بسته میخره خیلی زیاد شده و سخت میکنه کاررو میتونیم تو سفارشات مثلا بالای 300 تومن دیگه این هزینه گرفته نشه.
                  فکر میکنید این 1500 تومن برای خریدار واقعا اذیت کننده میشه یا بالارفتن کیفیت بسته ها میتونه خوب باشه براشون؟
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

فکر نکنم 1000 یا 1500 تومان خیلی زیاد باشه ولی مثلا کسی میاد یک ماژول 5000 تومانی می خره. خوب این ماژول جمع کردنش ساده است چون یک قلم هست و بسته بندی خاصی هم نمی خواد. حالا هزینه این خرید با ارسالش میشه مثلا 15000 تومان که خیلی بالا هست.
                    شاید باید این مشکل را جور دیگه ای حل کرد.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                      فکر نکنم 1000 یا 1500 تومان خیلی زیاد باشه ولی مثلا کسی میاد یک ماژول 5000 تومانی می خره. خوب این ماژول جمع کردنش ساده است چون یک قلم هست و بسته بندی خاصی هم نمی خواد. حالا هزینه این خرید با ارسالش میشه مثلا 15000 تومان که خیلی بالا هست.
                      شاید باید این مشکل را جور دیگه ای حل کرد.
                      دسته برای زیر 20-30 تومن زیاده .... باید کاری کنیم روی تعداد اقلام این مبلغ اضافه بشه مثلا بالای 10 قلم تا 30 قلم 1000 تومن و به بالا 2000 تومن
                      چون همه انتظار دارند هرچی میخرند همون روز ارسال بشه و واقعا کارها سخت میشن
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

میشه قفل رمز دیجیتال خوب هم بیارید من حداقل هفته ای 10 تا مصرف دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                          میشه قفل رمز دیجیتال خوب هم بیارید من حداقل هفته ای 10 تا مصرف دارم
                          امیر جان شما که تعداد نیاز دارید بخش سفارش خارج سایت فعال شده دقیقا همون چیزی را که می خواهید انتخاب کنید لینکو بفرستید برای قسمت سفارش خارج بعد از خرید نمونه ماهی 40-50تا سفارش بدهید البته این فقط یک پیشنهاد بود برای سریعتر به نتیجه رسیدن شما اگر نه ممکنه آقای بلورچیان علاقه مند به وارد کردن و اضافه کردنش به فروشگاه باشه
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            یک سوال
                            من میبینم که اکثر فروشگاه های دیگه (اونایی که قطعات هم دارند و خورده فروشی هم میکنند ....هزینه بسته بندی هم میگیرند که معمولا 2 تا 5 هزارتومن بسته به تعداد اقلام داره.
                            ما اگر توهر سفارش 1500 تومن هزینه بسته بندی به سفارشات اضافه کنیم میتونیمهم کیفیت بسته بندی ها و هم سرعت بسته بندی هارو خیلی بیشتر بکنیم. البته دلیل گرفتن این مبلغ هم این هست که سفارشات ریز که مثلا 100 قلم از هر کدوم یک بسته میخره خیلی زیاد شده و سخت میکنه کاررو میتونیم تو سفارشات مثلا بالای 300 تومن دیگه این هزینه گرفته نشه.
                            فکر میکنید این 1500 تومن برای خریدار واقعا اذیت کننده میشه یا بالارفتن کیفیت بسته ها میتونه خوب باشه براشون؟
                            تو این چند سالی که در بازار رفت و امد دارم
                            بطور خلاصه هر جایی که فکر کرد، بخاطر اینکه کارش سخت تر هست یا برای خودش کسی شده
                            رفتار خوبی با مشتری نداشت
                            یا هزینه زیادتری گرفت

خیلی زود از بازار رقابت کنار زده شد.

نمونه حاضرش جوان الکترونیک هست که بنحو عجیبی بازار سابق اش رو از دست داده...
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              دسته برای زیر 20-30 تومن زیاده .... باید کاری کنیم روی تعداد اقلام این مبلغ اضافه بشه مثلا بالای 10 قلم تا 30 قلم 1000 تومن و به بالا 2000 تومن
                              چون همه انتظار دارند هرچی میخرند همون روز ارسال بشه و واقعا کارها سخت میشن
                              پیشنهاد خیلی خوبیه جناب بلورچیان. اگه کیفیت و سرعت بسته بندی زیاد بشه عالیه... :applause:
                              در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                              اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                                امیر جان شما که تعداد نیاز دارید بخش سفارش خارج سایت فعال شده دقیقا همون چیزی را که می خواهید انتخاب کنید لینکو بفرستید برای قسمت سفارش خارج بعد از خرید نمونه ماهی 40-50تا سفارش بدهید البته این فقط یک پیشنهاد بود برای سریعتر به نتیجه رسیدن شما اگر نه ممکنه آقای بلورچیان علاقه مند به وارد کردن و اضافه کردنش به فروشگاه باشه
                                ممنون عزیز
                                این لینک سفارش خارج سایت رو لطف میکنید بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X