اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام محمد جان مثل اینکه حرف منو متوجه نشدی منظور من اینه که یه ولتاژ 5 ولت به خازن میدیم و سپس ولتاژ قطع و با adc میکرو اختلاف پتانسیل دو سر خازن اندازه میگیریم تا برابر بشه و زمان این برابر شدن رو از لحظه قطع خازن اندازه میگیریم و در اون فرمول جا گذاری میکنیم و مقدار خازن به دست میاد من تست کردم و جواب داد حالا باید مقدار خازن به مقدار رطوبت تبدیل کنم حالا نمیدونم این مقدار سنسور به ازای هر 1 درصد رطوبت چند پیکو تغییر میکنه

دیجت جان سلام با نظر شما موافقم سنسور sht خوبه اما برا ما فقیر فقرا همون hs1101 هم تهیش سخته :biggrin:

راستی به یه چیز جالب برخوردم نوه داییم یه دستگاه جوجه کشی 250 عددی گرفته دیروز برسیش کردم یه سنسور دما lm35 و یه سنسور رطوبت عجیب غریب داره فقط یه دونه داره یعنی lm35 انقدر قدرت داره(اقا سنسور ds بندازم دور خخخخ ) اونم با سه تا راک تخم مرغ سه بارم ازش جوجه کشی کرده
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
      سلام محمد جان مثل اینکه حرف منو متوجه نشدی منظور من اینه که یه ولتاژ 5 ولت به خازن میدیم و سپس ولتاژ قطع و با adc میکرو اختلاف پتانسیل دو سر خازن اندازه میگیریم تا برابر بشه و زمان این برابر شدن رو از لحظه قطع خازن اندازه میگیریم و در اون فرمول جا گذاری میکنیم و مقدار خازن به دست میاد من تست کردم و جواب داد حالا باید مقدار خازن به مقدار رطوبت تبدیل کنم حالا نمیدونم این مقدار سنسور به ازای هر 1 درصد رطوبت چند پیکو تغییر میکنه

دیجت جان سلام با نظر شما موافقم سنسور sht خوبه اما برا ما فقیر فقرا همون hs1101 هم تهیش سخته :biggrin:

راستی به یه چیز جالب برخوردم نوه داییم یه دستگاه جوجه کشی 250 عددی گرفته دیروز برسیش کردم یه سنسور دما lm35 و یه سنسور رطوبت عجیب غریب داره فقط یه دونه داره یعنی lm35 انقدر قدرت داره(اقا سنسور ds بندازم دور خخخخ ) اونم با سه تا راک تخم مرغ سه بارم ازش جوجه کشی کرده
      سلام علیکم
      راستش من نفهمیدم شما چی رو اندازه گرفتین
      مدت زمان شارژ خازن رو اندازه گرفتین
      من کلا این مبحث فیلتر ها یادم رفته لطفا یاد اوری کن حوصله کتاب پیدا کردن ندارم :rolleyes:

بله سنسور رو اینجوری ازش استفاده می کنن ما که چشمون رو باز کردیم از این lm35 بد گفتن و باور کردیم و الان تو خونمون رسوب کرده
      lm35 اگر درست کالیبره بشه واقعا عالیه و مثل بقیه سنسورا کار می کنه
      فقط مشکل پرشی که داشت هر کی اینو می دید می گفت سنسور بدرد نخوریه این سنسور
      سنسور رطوبتش چی بود شماره ای چیزی نداشت
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

.
        دوست عزیز : من وقتی اون کامنت رو دادم خیلی چیز ها رو در نظر گرفته بودم .. منم پولدار نیستم و کاملا درک میکنم
        اتفاقا من پیشنهاد خوبی دادم .. به وقت و هزینه اشاره کردم
        خیلی ببخش دوستم .. تو مو میبینی و من پیچش مو ... فعلا اینو داشته باش

و ماژول یا سنسور sht 11 نهایتش 35 تومنه .. مگه چقدر اختلاف قیمتی با این سنسور داره که کلی هم هزینه مونتاژ و دیگر قطعات رو بدی و در اخر هم کالیبره نیست

و دوست عزیزم من قبلا اشاره کردم که الان هزار جور شرکت تولید کننده دستگاه جوجه کشی بوجود اومده
        باور کن نصف اون شرکت ها بچه های همین تاپیک ها هستن
        واقعا قصد توهین ندارم .. ولی من میدونم خیلی ها دارن این دستگاه رو تولید میکنن که برای اولین بار یک میکرو رو پروگرم کردن ..
        و اون سنسور lm35 سنسوری مناسب جهت این کار نیست
        هر کسی این کارو کرده یا وارد نبوده و یا خواسته هزینه رو پایین بیاره
        که راندمان خیلی از این دستگاها خیلی کم و معمولا تخم ها رو حیف میکنند و یک عالمه جوجه ناقص تحویل شما میدن
        تعجب نداره جوجه کشی .. من سال ها پیش دوران نوجوانی با یک جعبه کارتن و یک کاسه اب و یک لامب بدون هیچ کنترلی جوجه کشی کردم .. هر چند خیلی هاشون درنیومدن و خیلی هاشونم ناقص .. بودن
        یا کور یا فلچ ..
        و اون های که زنده میمونن به نشانه سلامت اون ها نیست و این موضوع توی روند رشد اون ها تاثیر داره
        ووو

برادر عزیز .. دوست من .. من درکت میکنم .. خوب هم درکت میکنم .. به همین خاطر به وقت و هزینه اشاره کردم ..
        شاید خیلی ها برای تفریح این برد و این مدارو بسازن .. ولی تو شرایط اون ها رو نداری
        و پیشنهاد من اینه که بری کار کنی .. هر کاری ...
        وقتی حساب بانکی تو پر شد اون زمان اگه بازم دوست داشتی بیا و این مدارو بساز
        ولی من پیشنهاد میکنم .. فقط کار کنی .. حالا هر کاری .. چون این برای تو کار نمیشه و درامد نمیشه
        بلکه برات هزینه هم داره و هزینه ساختش فقط چند سنسور lm35 نیست .. پول کرایه ماشینی که برای خرید وسایل خرج میکنی رو هم باید در نظر بگیری و وووووو خیلی و

ای کاش حرف منو گوش بدی .. در کل بهترین ها رو برات ارزو میکنم .. پیروز موفق باشید ..
        با تشکر فراوان از اقای محمد و دیگر دوستان
        .

دیدگاه

دیجت جان بله الان همه جا پر از دستگاه جوجه کشی هست و نمیشه باهاشون رقابت کرد مخصوصا شرکت اندیشه سبز که تو نت هر قدم که بر میداری تبلیغش هست
          ببینید من این مدار رو برای رقابت نساختم
          به هرحال شاید مثلا یکی بیاد بر اساس سفارش 10 تا بسازه خوب این فرق می کنه
          رقابت یعنی یه 1000 تا بزنی و بعد بدی بازار اونوقت بله اگر مردم هم نپسندند اون هزار تا می مونه دستت

با حرف شما موافقم مطمئنا کسی که به تعداد بالا بزنه و قصد رقابت داشته باشه فکر نمی کنم بتونه رقابت کنه و ضرر می کنه
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
            سلام علیکم
            راستش من نفهمیدم شما چی رو اندازه گرفتین
            مدت زمان شارژ خازن رو اندازه گرفتین
            من کلا این مبحث فیلتر ها یادم رفته لطفا یاد اوری کن حوصله کتاب پیدا کردن ندارم :rolleyes:

بله سنسور رو اینجوری ازش استفاده می کنن ما که چشمون رو باز کردیم از این lm35 بد گفتن و باور کردیم و الان تو خونمون رسوب کرده
            lm35 اگر درست کالیبره بشه واقعا عالیه و مثل بقیه سنسورا کار می کنه
            فقط مشکل پرشی که داشت هر کی اینو می دید می گفت سنسور بدرد نخوریه این سنسور
            سنسور رطوبتش چی بود شماره ای چیزی نداشت
            سلام محمد جان میدونی من تا حالا جز کتاب مدرسه کتابی نخوندم استادا هم که فقط جزوه میگن بقیه هر چی میدونم به برکت اینترنت و همین سایت :mrgreen: :biggrin:
            زمان شارژ که خیلی سریع زمان دشارژ اندازه میگیریم و سپس مقدار خازن برابر میشه یک تقسیم بر زمان دشارژ ضرب در مقاومت موازی با خازن
            منم حقیقاتا تا حالا با lm35 کار نکردم اما تو همون دستگاه دیدم که تا الان چند دفعه باهاش جوجه کشی کرده و حدود 95 درصد تخم مرغ ها در اومدند
            سنسور رطوبت هم نه شماره ای نداشت یه چیز شبیه همین hs بود منتهی بزرگتر
            نوشته اصلی توسط دیجت
            دوست عزیز : من وقتی اون کامنت رو دادم خیلی چیز ها رو در نظر گرفته بودم .. منم پولدار نیستم و کاملا درک میکنم
            اتفاقا من پیشنهاد خوبی دادم .. به وقت و هزینه اشاره کردم
            خیلی ببخش دوستم .. تو مو میبینی و من پیچش مو ... فعلا اینو داشته باش

و ماژول یا سنسور sht 11 نهایتش 35 تومنه .. مگه چقدر اختلاف قیمتی با این سنسور داره که کلی هم هزینه مونتاژ و دیگر قطعات رو بدی و در اخر هم کالیبره نیست

و دوست عزیزم من قبلا اشاره کردم که الان هزار جور شرکت تولید کننده دستگاه جوجه کشی بوجود اومده
            باور کن نصف اون شرکت ها بچه های همین تاپیک ها هستن
            واقعا قصد توهین ندارم .. ولی من میدونم خیلی ها دارن این دستگاه رو تولید میکنن که برای اولین بار یک میکرو رو پروگرم کردن ..
            و اون سنسور lm35 سنسوری مناسب جهت این کار نیست
            هر کسی این کارو کرده یا وارد نبوده و یا خواسته هزینه رو پایین بیاره
            که راندمان خیلی از این دستگاها خیلی کم و معمولا تخم ها رو حیف میکنند و یک عالمه جوجه ناقص تحویل شما میدن
            تعجب نداره جوجه کشی .. من سال ها پیش دوران نوجوانی با یک جعبه کارتن و یک کاسه اب و یک لامب بدون هیچ کنترلی جوجه کشی کردم .. هر چند خیلی هاشون درنیومدن و خیلی هاشونم ناقص .. بودن
            یا کور یا فلچ ..
            و اون های که زنده میمونن به نشانه سلامت اون ها نیست و این موضوع توی روند رشد اون ها تاثیر داره
            ووو

برادر عزیز .. دوست من .. من درکت میکنم .. خوب هم درکت میکنم .. به همین خاطر به وقت و هزینه اشاره کردم ..
            شاید خیلی ها برای تفریح این برد و این مدارو بسازن .. ولی تو شرایط اون ها رو نداری
            و پیشنهاد من اینه که بری کار کنی .. هر کاری ...
            وقتی حساب بانکی تو پر شد اون زمان اگه بازم دوست داشتی بیا و این مدارو بساز
            ولی من پیشنهاد میکنم .. فقط کار کنی .. حالا هر کاری .. چون این برای تو کار نمیشه و درامد نمیشه
            بلکه برات هزینه هم داره و هزینه ساختش فقط چند سنسور lm35 نیست .. پول کرایه ماشینی که برای خرید وسایل خرج میکنی رو هم باید در نظر بگیری و وووووو خیلی و

ای کاش حرف منو گوش بدی .. در کل بهترین ها رو برات ارزو میکنم .. پیروز موفق باشید ..
            با تشکر فراوان از اقای محمد و دیگر دوستان
            .

سلام دیجت جان منظور بدی نداشتم ناراحت نشی :redface:
            میدنم عزیزم کار اصلی منم تولید دستگاه جوجه کشی نیست من فعلا دانشجو ام و کارم نصب ایفون و سیم کشی ساختمان تابلو led و بعضی وقت ها هم تو مکانیکی عموم کار میکنم و کار ساختمونی هم اگه شد میرم . تازه یه دو سالی هست هم با این میکرو اشنا شدم البته واسه همین جوجه کشی بعد فهمیدم قدرت این میکرو خیلی زیاده و .... :surprised:
            این جوحه کشی هم گفتم کاملش کنم مدار دو سال پیش پیدا کردم قطعاتش جدا کردم سنسوراشم تعویض کردم با dht11 و ds18b20 راه انداخنم یه بار باهاش جوجه کشی کردم حالا تصمیم دارم بزرگ ترش کنم و کیفیتش ببرم بالا یکی دوتا هم یه مدار مشابه واسه دوتا دستگاه جوجه کشی قدیمی بستم که مدارشون سوخته بود و الان داره تو مرغ داری ازشون استفاده میشه بازم ممنون از پیشنهادت

دیدگاه

سلام محمد جان میدونی من تا حالا جز کتاب مدرسه کتابی نخوندم استادا هم که فقط جزوه میگن بقیه هر چی میدونم به برکت اینترنت و همین سایت :mrgreen: :biggrin:
              زمان شارژ که خیلی سریع زمان دشارژ اندازه میگیریم و سپس مقدار خازن برابر میشه یک تقسیم بر زمان دشارژ ضرب در مقاومت موازی با خازن
              منم حقیقاتا تا حالا با lm35 کار نکردم اما تو همون دستگاه دیدم که تا الان چند دفعه باهاش جوجه کشی کرده و حدود 95 درصد تخم مرغ ها در اومدند
              سنسور رطوبت هم نه شماره ای نداشت یه چیز شبیه همین hs بود منتهی بزرگتر
              سلام
              اگر بتونی همین روش رو امتحان کنی و دقیقم باشه از شر این 555 راحت میشی ولی یه مشکلی هست که افزایش طول سیم سنسور می تونه دردسر ساز باشه نظرت چیه

اضافه شده در تاریخ :
              سلام
              یه باگ خیلی جدی تو قسمت کنترل هیتر هست
              این برنامه رو جایگزین قبلی کنید و روی مگا 32 پروگرام کنید البته این برنامه dip هست هر کدومتون تست کردید خبر دهید تا تو پست اول جایگزین فایل قبلی کنم

در برنامه قبلی اگر سنسور sht ارتباطش با درایور قطع شود اعدادی که برد اصلی خوانده همانها در حافظه اش می مانند و اگر سنسور در زمانی که هیتر وصل است ارتباطش با برد درایور قطع شود هیتر خاموش نمی شود و الارم هم نمی دهد و یه جورایی زیادی خطرناک هست :-S

مشاهده لینک

اضافه شده در تاریخ :
              تو این برنامه (ورژن 1.5 ) اگر دما و رطوبت هر دو 99.9 نشون داده بشند یعنی اینکه ارتباط برد اصلی با درایور برقرار هست ولی ارتباط سنسور با درایور بر قرار نیست

و اگر عبارت error sensor read ظاهر بشه یعنی ارتباط برد اصلی با درایور بر قرار نیست
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                اگر بتونی همین روش رو امتحان کنی و دقیقم باشه از شر این 555 راحت میشی ولی یه مشکلی هست که افزایش طول سیم سنسور می تونه دردسر ساز باشه نظرت چیه
                میشه با یک میکرو کنترلر دیگه مثل tiny13 اونو به یه سنسور دیجیتال تبدیل کرد به این صورت که همه کارا تو tiny13 انجام بشه و سپس داده توسط پروتکل i2c ارسال بشه
                که میشه کل مدار این سنسور نیاز به یه tiny13 یک کریستال و یک رگلاتور ولتاژ برای تولید ولتاژ رفرنس دقیق و یک سنسور و یک مقاومت موازی با اون حتی میشه با اضافه کردن یه سنسور دما یه ماژولی شبیه sht درست کرد و همه اینا رو میشه کنار سنسور پیاده کرد من با mega8 پیاده کردم بدون اینا ولی چند پیکو خطا داشت ولی با استفاده از کریستال و رگلاتور ولتاژ مشکل حل شد تو دما 40 درجه هم تست کردم و خطا نداشت

دیدگاه

میشه با یک میکرو کنترلر دیگه مثل tiny13 اونو به یه سنسور دیجیتال تبدیل کرد به این صورت که همه کارا تو tiny13 انجام بشه و سپس داده توسط پروتکل i2c ارسال بشه
                  که میشه کل مدار این سنسور نیاز به یه tiny13 یک کریستال و یک رگلاتور ولتاژ برای تولید ولتاژ رفرنس دقیق و یک سنسور و یک مقاومت موازی با اون حتی میشه با اضافه کردن یه سنسور دما یه ماژولی شبیه sht درست کرد و همه اینا رو میشه کنار سنسور پیاده کرد من با mega8 پیاده کردم بدون اینا ولی چند پیکو خطا داشت ولی با استفاده از کریستال و رگلاتور ولتاژ مشکل حل شد تو دما 40 درجه هم تست کردم و خطا نداشت
                  خوب اگر خطا نداشته باشه پس حله
                  ولی چرا i2c تبدیل به 1-wire کن تا برد بیشتری داشته باشه

اضافه شده در تاریخ :
                  فکر کنم ولتاژ رفرنس داخلی attiny 13 ، یک و یکدهم ولت باشه که اگر اینطور باشه باعث افزایش دقت و رزولیشن میشه
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                    بچه ها مجبور شدم به دلیل مشکل هیتر پست اول رو ویرایش کنم
                    اینجا هم تاکید می کنم کسانی که از ورژن 1.4 استفاده می کنند ورژن 1.5 رو جایگزینش کنند
                    الان دیگه ورژن 1.4 نسخه منسوخ شده هستش
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

سلام خدمت آقا محمد عزیز و دوستان خوب انجمن
                      تشکر و خسته نباشید میگم به آقا محمد بابت زحمات و صبر و حوصله ایی که بابت راهنمایی تک تک سوالات بچه ها دارند،بدون هیچ چشم داشتی(بخصوص در این زمانه که اغلب کاسبکارانه با هر موضعی برخورد میکنند)
                      مدار و راهنمایی به قدری گویا واضح و بدون نقص بود که بند با وجود سر رشته نداشتن از الکترونیک تونستم مدار رو مونتاژ و راه اندازی کنم،(البته با لطف آقا محمد)
                      متاسفانه بدلیل مشغله بالاخره باکس رو هم ساختم و الان روز چهاردهم هست که تخم ها داخل دستگاه هستند و خدا رو شکر توی این مدت مدار با دقت و درستی کنترل رو انجام میده
                      سیستم چرخش هم بوسیله سنسور مادون قرمز بسیار عالی و دقیق عمل میکنه و راکها طبق برنامه چرخش رو هم انجام میدن.
                      تصاویری از مراحل ساخت دستگاه خودم رو براتون میگذارم
                      در آخر سپاسگذار آقا محمد عزیز برای طراحی این مدار هستم که انصافا یادگاری بسیار خوبی رو برامون بجا گذاشتن.

دیدگاه

سلام xorzuxan عزیز
                        ممنون بابت عکس ها واقعا خسته نباشید
                        ولی در رابطه با سنسور مادون من هر جوری فکر کردم نتونستم خودمو راضی کنم که سنسور گیرنده در زاویه صفر درجه هست :-O نظر شما چیه؟
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام xorzuxan عزیز
                          ممنون بابت عکس ها واقعا خسته نباشید
                          ولی در رابطه با سنسور مادون من هر جوری فکر کردم نتونستم خودمو راضی کنم که سنسور گیرنده در زاویه صفر درجه هست :-O نظر شما چیه؟
                          سلام آقا محمد
                          من سنسور رو توی زاویه 45 درجه گذاشتم و الان هر دو زاویه رو با تنظیم زمان به درستی دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                            سلام آقا محمد
                            من سنسور رو توی زاویه 45 درجه گذاشتم و الان هر دو زاویه رو با تنظیم زمان به درستی دارم

بله
                            پس شما زمان یکی رو دور و بر عدد یک گذاشتین و زمان یکی دیگه رو هم ما بین 500 تا 800 گذاشتین همینطوره ایا؟ :-??
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

بله
                              پس شما زمان یکی رو دور و بر عدد یک گذاشتین و زمان یکی دیگه رو هم ما بین 500 تا 800 گذاشتین همینطوره ایا؟ :-??
                              شرمنده که باعث سردرگمی شدم :redface:
                              والا یکی رو 7 ثانیه و دومی 13 ثانیه شده
                              حرکت دومی یه رفت و برگشت اضافه داره چون سنسور رو 45 درجه گذاشتم
                              یعنی از مبنا که سنسور تو زاویه 45 درجه هست شروع به کار میکنه 7 ثانیه بعد میرسه به 45 درجه مقابل و متوقف میشه،و در تایم بعدی برمیگرده تا سنسور زمان رو شروع بکنه و زمان بعدی رو محاسبه میکنه(که یه حرکت رفت و برگشته) میشه تقریبا 13 ثانیه
                              انشالله دوره بعدی حتما اصلاحاتی رو انجام میدم،گر چه الان هر دو زاویه رو دقیقا دارم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                                شرمنده که باعث سردرگمی شدم :redface:
                                والا یکی رو 7 ثانیه و دومی 13 ثانیه شده
                                حرکت دومی یه رفت و برگشت اضافه داره چون سنسور رو 45 درجه گذاشتم
                                یعنی از مبنا که سنسور تو زاویه 45 درجه هست شروع به کار میکنه 7 ثانیه بعد میرسه به 45 درجه مقابل و متوقف میشه،و در تایم بعدی برمیگرده تا سنسور زمان رو شروع بکنه و زمان بعدی رو محاسبه میکنه(که یه حرکت رفت و برگشته) میشه تقریبا 13 ثانیه
                                انشالله دوره بعدی حتما اصلاحاتی رو انجام میدم،گر چه الان هر دو زاویه رو دقیقا دارم
                                خوب با این روش طبیعیه که برای هر زاویه ، یک دور موتور کار کنه :rolleyes:
                                ولی خوب چه کاریه اصلا
                                به نظر من دفعه بعد موتور رو اصلاح کن تا هنگام تغییر زاویه زرده و سفیده تخمها در معرض مخلوط شدن قرار نگیرن :-/
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X