اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط mk.sincara نمایش پست ها
    سلام به همه
    من مدارو کامل ساختم ولی موقعی ک روشنش میکنم چیزی به جز بوق ممتد وجود نداره
    صفحه نمایش هم هیچی نشون نمیده
    تورو خدا کمک کنید این دومین بردیه که میسازم، اول گفتم حتما از برده باز یکی دیگه ساختم ولی باز نتیجه همونه!!!!!!
    درضمن ای سی میکرو رو هم عوض کردم!
    اینام عکساش

http://s7.picofile.com/file/82839536...7_01_18_08.jpg
    درضمن اگه کسی ایمیل اقا محمد رو داره لطف کنه همینجا اعلام کنه، من بدجوری کارم گیره

دیدگاه

سلام
      من دمارو بین 37.5تا39تنظیم کردم رطوبتم بین 70تا 75هس. خوبه بنظرتون؟

دیدگاه

سلام بنده یک برد با pic18f46k80 درست کردم که سنسورش هم sht11 هست و ایسی ساعتش هم pcf8583 هست دارای 5 تا خروجی جهت هیتر فن و رطوبت ساز و دستگاه اکسیژن و موتور هست کاملا صنعتی و فرمان هاش با اپتو کوپلر از مزایاش میشه گفت علاوه بر اندازه گیری دما ورطوبت تایمر دقیق تشخیص خرابی سنسور تشخیص قطع بودن سنسور و دو تا ورودی جهت نصب سنسور درب دستگاه و... داره ال سیدی استفاده شده برای دستگاه هم 4*16 هست و شما تمامی پیغام ها را میتونید روش ببنید به محض تست براتون میزارم تا ازش استفاده کنید.
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

بنده این دستگاهی ک دوست عزیزمون محمد قرار داده بود رو درست کردم و الان خروسهایی ک از اون دستگاه دارم یک ساله شدن و مرغهاش در حال تخم گذاشتنن.به خاطر این ک آیسی های pic دقیقتر هستن شدیدا مشتاق دیدن دستگاه شما میباشم .با امید موفقیت در طرحتون

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز کنترلر اول که با سنسورds1820 , رطوبت خازنی هستش جواب گرفته این مدار با مگا 32 و سون سگمنت هستش به زودی براتون میزارم
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با سلام اقای 1hoshmand لطفا تاعید این پروژه رو آپلود کنید وخواهشمندم نحوه کالیبره کردن وپروژه ونحوه تنظیم فیوزبیتهای میکروکنترول رو هم راهنمایی بفرماییدباتشکر

دیدگاه

سلام
                اقا لطفا لیست قطعات shtx1 , و shtx2 رو بذارید و بگید جایگزین برد سنسور رطوبت تو ورژن قدیمیه؟؟؟ اگه فایل بسکام و هگز ورژن قدیمم لطف کنید بذارید ممنون میشم.
                جدیدترین ویرایش توسط mmd65; ۲۲:۲۹ ۱۳۹۵/۱۲/۰۹.

دیدگاه

سلام
                  دوستان متاسفانه در ورژن جدید هنوز مشکل باگ نرم افزاری در قسمت هیتر رفع نشده یعنی وقتی که ارتباط سنسور با برد قطع میشه رله هیتر همچنان روشن باقی میمونه که خیلی خطرناکه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

سلام دوستان
                    محل نصب سنسورهای مادون قرمز در چ زاویه ای باید باشه مثبت ۴۰درجه صفر درجه یا منفی ۴۰ درجه.

دیدگاه

سلام
                      دوستان من مدارم جواب داد،باگ هیترم ندارم تست کردم خاموش میشه.اما یه مشکل،اونم اینه که موتور بعد از مدت تنظیم شده کار نمیکنه،اینم بگم که موتور سالمه چون تو حالت دستی رله وصل و موتور راه میافته،کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                        با تشکر از آقا محمد بابت زحماتشون و همچنین مدار بسیار مفیدی که در اختیار عموم قرار دادند
                        تنها مشکل عدم طراحی مدار ساعت و باطری بک آپ هست
                        آیا امکان اضافه کردن ماژول ساعت DS1307 به مدار به صورت جداگانه هست؟
                        و اگر آقا محمد یا از دوستان لطف کنند این قسمت رو هم به مدار اضافه کنند(البته به صورت اتصال جداگانه به PCB ) خیلی عالی میشه
                        ممنون.
                        جدیدترین ویرایش توسط sarrd.gh; ۰۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۱/۲۰.

دیدگاه

سلام
                          ی دستگاه جوجه کشی دوستم خریده قبلا خراب شده من ازش گرفتم این مدار کنترل رو گذاشتم چون تمام وسایلش 220ولت هست و نویز میگرفت مدار برای همه مدار اسنابر گذاشتم ولی نمیدونم چرا بازم نویز میگیره و متن ها بهم میریزه؟؟؟ ضمنن هر از گاهی خیلی کم ارور سنسور میده مشکل کجاست؟

دیدگاه

سلام دوستان.من تو دستگاه جوجه کشی از سنسور sht11 استفاده کردم و واسه کالیبره سنسور از رطوبت سنج آنالوگ TFA ساخت آلمان(با دقت 1%)و واسه دما از دماسنج جیوه ای شرکت allafrance ساخت فرانسه(دقت 0.1)استفاده کردم.روز اول که دستگاه رو روشن میکنم هم رطوبت هم دما خوانده شده توسط سنسور با رطوبت سنج و دما سنج یکیه(مخصوصا دما اما رطوبت خیلی اختلاف ناچیزی داره)اما بعد 10 روز دما بدون مشکل ولی رطوبت حدود 10% اختلاف رو داره ک رطوبت سنج 65% رو نشون میده اما سنسور 77% رو نشون میده.

تو اینترنت خوندم ک وقتی رطوبت نزدیک 99% میشه سنسورهای دیجیتال به اغما میرن و دیگه برنمیگردن یا اختلال شدیدی توشون ایجاد میشه ممکنه تو رطوبت های 70% تحت تاثیر قرار بگیره؟

مطمعن هستم ک خیس یا رطوبت زیادی بهش نخورده.رطوبت دستگاه با یکاسه آب و فن کنترل . تامین میشه.

اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.با تش

دیدگاه

با سلام

دوستان یه سنسور Sht 10 رو روی دستگاه استفاده کردم و الان رطوبت رو 75 نشون میده

به نظر شما مشکل داره؟

چطوری باید بفهمم درست میزنه یا اشتباس؟

دیدگاه

با سلام
                                دوستان من میکرو پروگرام کردم ولی ساعت اصلا کار نمیکنه کسی میدونه مشکل چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X