اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط 0000mehran0000
    سلام به همه
    مدارمو بستم فقط آب می لرزونه
    مقاومت کم کردم زیاد کردم
    تغذیه زیاد کردم ولی جواب نداد
    من این پیزو رو برای ایجاد رطوبت تو پروژم می خوام استفاده کنم
    کسی می تونه این قسمت پیزو رو تمام درست کنه
    هر چه قدر هزینه داشته باشه مشکلی نداره
    کسی هست برام درست کنه؟
    هزینش چقدره؟
    دوست من همین سایت مازولشو داره اماده اماده
    اینم عکسش
    40 هزار ناقابل
    ...

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به همه
      مقاومت کم کردم زیاد کردم
      کسی هست برام درست کنه؟
      هزینش چقدره؟
      خوب تغذیه رو زیاد کن نترس حتی تا 50 ولت
      یکم با سلف بازی کن حتما جواب می گیری
      اگر هم مدار اماده می خوای پیغام خصوصی بزن

sigpic

دیدگاه

سلام به همه
        مقاومت کم کردم زیاد کردم
        کسی هست برام درست کنه؟
        هزینش چقدره؟
        سلام دوست عزیز :bye من این مدار رو دوبار ساختم و جواب گرفتم اگه بخوام ده بارم می سازم ! چون قلقش اومده دستم و لی به خودم اجازه نمی دم از این مدار بسازم و بفروشم :agree: بهتره با آقای منتظری که این مدار رو طراحی کردن صحبت کنید :nerd:
        ناصر دوستت داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امـیـد
          سلام دوست عزیز :bye من این مدار رو دوبار ساختم و جواب گرفتم اگه بخوام ده بارم می سازم ! چون قلقش اومده دستم و لی به خودم اجازه نمی دم از این مدار بسازم و بفروشم :agree: بهتره با آقای منتظری که این مدار رو طراحی کردن صحبت کنید :nerd:
          ای بابا امید جان چرا شرمنده می کنید.
          فکر کنم از ص 38 به بعد که من وارد بحث پیزو بخار آب سرد شدم حدود 15 نفر از دوستان این مدار ص 39 رو بستن و جواب گرفتن البته فقط با رعایت این نکات :
          استفاده از برد سوراخ دار به جای برد بورد
          استفاده از ولتاژ تغذیه حدود 50 ولت
          استفاده از سلف 100 میکرو بشکه ای و تغییرات جزئی در سلف ال دو که من با 18 دور به قطر یک مداد جواب گرفته بودم
          تنها قسمتش که یکم جالب بود همین مقاومت 18 کیلو بود که هر کدوم از دوستان با یه مقداری به جواب رسیدن و علتش هم تفاوت در ساهتار داخلی ترانزیستور هاست که هیچ گاه دو ترانزیستور حتی با یک سریال ساخت مشخصات دقیقا یکسانی نخواهند داشت.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
            دوست من همین سایت مازولشو داره اماده اماده
            اینم عکسش
            40 هزار ناقابل
            ...

من خریدم 35 تومن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 000mehran000
              سلام من مدار پیزو رو بستم یه بار کار کرد بعد دیگه هرچی وصل کردم کار نکرد
              ترانزیستور عوض کردم دوباره فقط یه بار کار کرد به نظر شما مشکل از چی؟
              ترانزیستور BU406 و 2sd1047
              دوتا سلف 100u
              سلف 500n
              خازن های 1.5n و 8.2n
              منم همین مشکل رو دارم یه بار خیلی عالی کار کرد دیگه کار نکرد

دیدگاه

دوستان من هم این پروژه رو بستم و جواب داد و لازم دونستم از همه عزیزان به خصوص آقا ناصر گل (خودمو نمیگما :mrgreen تشکر کنم.
                الیته با ترانزیستورهای مختلف هم تست کردم و یک نتیجه رو گرفتم
                W13009 با مقاومت 3.3 کیلو
                2SD1047 با مقاومت اولش 15 کیلو جواب داد بعد که داغ شد و خاموش کردم دیگه با 15 جواب نداد و مجبور شدم 22 کیلو باهاش موازی کنم که میشه 9 کیلو (فک کنم با 10 یا 11 کیلو هم کار میکرد)
                tt2148 هم نداشتم و فرار بود آقای بلورچیان بیارن که هنوز نیومده (اگه کسی داره اطراف گرگان یکی به منم بده :cry: میخوام تست بگیرم ببینم گرما و تلفات و جوابدهی کدوم بهتره)
                خازن ها رو هم گیر نیوردم اینجا (گرگان) مجبور شدم 3 تا 2.2 نانو موازی کنم بشه 6.6 (آقا این خازن 6.8 و 1.5 نانو بسیار حساسه و باید تو همین رنج باشه یکم کم و زیاد بشه بازی در میاره قابل توجه دوستانی که جواب نمیگیرن)
                چند تا نمونه ترانزیستور هم از جوان انتخاب کردم که اگه یه روز سفارش داشتم اونا رو هم سفارش میدم ببینم جواب میدن یا نه (قیمتشون بین 500 تا 1000 تومنه) که اگه جواب خوب بده و داغ نکنن بسیار عالی میشه
                راستی دارلینگتون ها جواب نمیدن ؟
                و آخرین سوال اینکه من با ولتاژهای 35 تا 65 (DC( امتحان کردم و زیاد تفاوت نداشتن اما برا من بخار خوب تولید میکنه و تقریبا قابل تحمله ولی آب میپاشه به شدت یعنی از وسط فواره آب میاد بیرون و اطرافش هم بخار میزنه بیرون نمیشه یه کاری کرد که این فواره ایجاد نشه و فقط بخار بیاد بیرون ؟ (آب تا 10 سانت پرتاب میشه بالا و وحشی بازی در میاره)
                راستی به میزان آب هم خیلی حساسه اگه آب کم باشه خوب بخار نمیده ولی وقتی 5 سانت آب ریختم روش بخار خوبی تولید کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط grs
                  دوستان من هم این پروژه رو بستم و جواب داد و لازم دونستم از همه عزیزان به خصوص آقا ناصر گل (خودمو نمیگما :mrgreen تشکر کنم.
                  الیته با ترانزیستورهای مختلف هم تست کردم و یک نتیجه رو گرفتم
                  W13009 با مقاومت 3.3 کیلو
                  2SD1047 با مقاومت اولش 15 کیلو جواب داد بعد که داغ شد و خاموش کردم دیگه با 15 جواب نداد و مجبور شدم 22 کیلو باهاش موازی کنم که میشه 9 کیلو (فک کنم با 10 یا 11 کیلو هم کار میکرد)
                  tt2148 هم نداشتم و فرار بود آقای بلورچیان بیارن که هنوز نیومده (اگه کسی داره اطراف گرگان یکی به منم بده :cry: میخوام تست بگیرم ببینم گرما و تلفات و جوابدهی کدوم بهتره)
                  خازن ها رو هم گیر نیوردم اینجا (گرگان) مجبور شدم 3 تا 2.2 نانو موازی کنم بشه 6.6 (آقا این خازن 6.8 و 1.5 نانو بسیار حساسه و باید تو همین رنج باشه یکم کم و زیاد بشه بازی در میاره قابل توجه دوستانی که جواب نمیگیرن)
                  چند تا نمونه ترانزیستور هم از جوان انتخاب کردم که اگه یه روز سفارش داشتم اونا رو هم سفارش میدم ببینم جواب میدن یا نه (قیمتشون بین 500 تا 1000 تومنه) که اگه جواب خوب بده و داغ نکنن بسیار عالی میشه
                  راستی دارلینگتون ها جواب نمیدن ؟
                  و آخرین سوال اینکه من با ولتاژهای 35 تا 65 (DC( امتحان کردم و زیاد تفاوت نداشتن اما برا من بخار خوب تولید میکنه و تقریبا قابل تحمله ولی آب میپاشه به شدت یعنی از وسط فواره آب میاد بیرون و اطرافش هم بخار میزنه بیرون نمیشه یه کاری کرد که این فواره ایجاد نشه و فقط بخار بیاد بیرون ؟ (آب تا 10 سانت پرتاب میشه بالا و وحشی بازی در میاره)
                  راستی به میزان آب هم خیلی حساسه اگه آب کم باشه خوب بخار نمیده ولی وقتی 5 سانت آب ریختم روش بخار خوبی تولید کرد.
                  خواهش می کنم
                  اینکه اب می پاشه طبیعیه ولی اگه جنس پیزو مناسب باشه اب کمتر میپاشه
                  بهتره پیزو قاب دار بگیرید یا از این پیزو کوچیکا که سایت داره استفاده کنید نسبت به بزرگا اب کمتری می پاشه اینور اونور

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    خواهش می کنم
                    اینکه اب می پاشه طبیعیه ولی اگه جنس پیزو مناسب باشه اب کمتر میپاشه
                    بهتره پیزو قاب دار بگیرید یا از این پیزو کوچیکا که سایت داره استفاده کنید نسبت به بزرگا اب کمتری می پاشه اینور اونور
                    من از همینی که سایت داره خریدم ولی بد آب میپاشه ها بایستی چتر بگیری
                    با تنظیم سلف درست نمیشه ؟
                    من فکر کردم ماله من ایراد داره اینهمه آب میپاشه
                    این چینی هاشم آب میپاشه ؟

اینم نمای خلاقیت من (یه قوطی رو سوراخیدم و برای اینکه آببندی بشه پیزو رو از روی سوراخ گذاشتم اینجوری آب به پیزو فشار میاره و لاستیک پیزو خودش جلو سوراخو میگیره و نمیزاره آب نفوذ کنه البته زیرش چسب قطره ای و حرارتی هم زدم) سوراخه هم اندازه یه پنج تومنیه و یکم کوچیکتر از لاستیک پیزو (5 میلیمتر) الان 1 روزه که به هیج عنوان پ از زیر پس نمیده ولی از رو تا دلت بخواد بالا میاره :mrgreen:

دیدگاه

افرین، پس بلاخره موفق شدی :job: اب پاشیدن طبیعیه ولی مال من اینقدر نمی پاشید :eek:

خلاقیتت خوب بود ولی به نظر من پیزو رو کنار ظرف بزار و با زاویه نصب کن که مسیر بیشتری رو تو اب طی کنه و از اب پاشیدنش کم بشه :biggrin: درضمن هر چی اب بیشتر باشه کمتر میپاشه :agree:
                      تنها نکته ای که مونده اینه که اون مولتی متر رو ور دار تا خراب نشده :mrgreen:

دیدگاه

سلام به همه دوستان

مدارم جواب داد
                        مدار صفحه 39 رو روی برد برد بستم
                        با مقاومت 18 کیلو جواب گرفتم
                        تنها چیزی که تغییر دادم خازن 1.5 نانو رو 3.3 نانو گذاشتم
                        تغذیه 37 ولت
                        :wow:
                        :applause:

دیدگاه

به به می بینم که همه دوستان با هم جواب گرفتن
                          اقا پاشیدن اب طبیعیه
                          0000mehran0000 عکس هم بزار ببینیم چه کردی ؟؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                            خسته نباشی آقا مهران
                            من خیلی خوشم اومد از این پیزوه و با این عکس های کامل خیلی راحت میشه دنبال کرد و بست
                            فقط از پیزو هیچی نمیدونم میشه یکم کمکم کنید منم باهاتون همراه بشم
                            میترسم چون اطلاعاتی ندارم برم قطعات رو بخرم و یه جا اشتب بشه و داستان.................
                            الان اون چیزایی که شبیه اسپیکر بود(پیزو) میرن تو آب و مرتعش میشن و باعث بخار میشن درسته ؟
                            خوب حالا پشت اونارو عایق کردید جلوشون که عایق نداشت نمیسوزن ؟؟ و اگه یه موقع بسوزن مدارو رو نمیسوزونن؟
                            خلاصه نیازمند یاری سبزتان هستم
                            رقص نور به جز میکرو راهه دیگه نیست بشه تولید کرد ؟؟
                            انقدر سیخش کردید که نسوزه. همون عایق ؟
                            اون سلف های به هسته هم آماده هستن یا خودمون باید.......
                            ممنونننن :nice: :read:
                            در ضمن پیزو یدونه هست تو شماتیک 2 تا دیگه موازی بشن دیگه ؟
                            ممنونم آقا مهران
                            اما باید بگم برای خرید قطعاتی گه گفتی رفتم اما بخصوص خازنها ولتاژ بالاش براشون نامفهوم بودن بنابراین قطعاتی که خریدم مثلا خازنها همه عدسی بودن و کلا با از مال شما تو تصاویر فرق داشتن برای همین پس از مونتاژ و اتصال به منبع دود از قطعاتش بلند شد
                            اگه امکان داشت قطعات مورد نظرتون رو بصورت کیت آماده میکردید ما تهیه کنیم خیلی عالی بود
                            آیا امکانش براتون هست؟
                            مخلصدونم موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                              جریان مدار من حدود 0.5 آمپر بود.
                              فکر کنم هنوز ولتاژ تغذیه شما کمه اگه بتونی بازم ببری بالا می تونی جواب بهتری بگیری
                              ولتاژ رو بردم بالا تا67 ولت به نظر فقط به داغ شدن بیشتر ترانزیستور کمک میکرد:دی
                              من یه پیزو دور مشکی با یه دور سفید داشتم با دور سفید اصلا جواب نداد فقط با مشکی تونستم این جواب رو بگیرم انگار مقدار فرکانسشون با هم فرق داره
                              فعلا یه چند روزی خیلی سرم شلوغه ایشالله از اول ماه بعد روش کار میکنم ببینم چی میشه
                              ممنون ناصر جان از کمکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
                                ولتاژ رو بردم بالا تا67 ولت به نظر فقط به داغ شدن بیشتر ترانزیستور کمک میکرد:دی
                                من یه پیزو دور مشکی با یه دور سفید داشتم با دور سفید اصلا جواب نداد فقط با مشکی تونستم این جواب رو بگیرم انگار مقدار فرکانسشون با هم فرق داره
                                فعلا یه چند روزی خیلی سرم شلوغه ایشالله از اول ماه بعد روش کار میکنم ببینم چی میشه
                                ممنون ناصر جان از کمکت
                                اره بعضی پیزو ها فرکانس 2.4 مگاهرتز هستن.
                                خواهش می کنم.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X