اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

بازم ممنون آقای مجید ملوندی راستش منظورم اینه اگه تعداد زیاد برای تولید استفاده بشه مثلا یه دربازکن که با ریموت باز بشه و وارد بازار کرد چطوری میشه!؟!؟!؟ احتمال اینکه دوتا ریموت مثل هم بشند دوستی گفت توی لرن کد یک در یک میلیونه این رقم برای 12 کد دیتای فیکس کد چنده؟ کار عاقلانه ایه که درو با ریموت باز کرد و تعداد زیادی هم ساخت داد دست مردم که رو در خونشون نصب کنن؟ تضمینی میشه کرد یه نفر دیگه نیاد در خونتون رو باز نکنه کلا منظورم همین بوده؟!؟!؟!؟!؟ پیشاپیش از جواب شما و دوستان کمال تشکرو دارم
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      بازم ممنون آقای مجید ملوندی راستش منظورم اینه اگه تعداد زیاد برای تولید استفاده بشه مثلا یه دربازکن که با ریموت باز بشه و وارد بازار کرد چطوری میشه!؟!؟!؟ احتمال اینکه دوتا ریموت مثل هم بشند دوستی گفت توی لرن کد یک در یک میلیونه این رقم برای 12 کد دیتای فیکس کد چنده؟ کار عاقلانه ایه که درو با ریموت باز کرد و تعداد زیادی هم ساخت داد دست مردم که رو در خونشون نصب کنن؟ تضمینی میشه کرد یه نفر دیگه نیاد در خونتون رو باز نکنه کلا منظورم همین بوده؟!؟!؟!؟!؟ پیشاپیش از جواب شما و دوستان کمال تشکرو دارم
      سلام دوست من سامی جان.
      اگه میخوای تیراژ بالا بسازی با تضمین بدی دست ملت و خیالت راحت باشه از همه نظر{امنیت} فقط لرن کد بساز.
      الان با این وضع دلار اگه قطعاتو بخری بسازی خیلی گرون در میاد.
      اگه از اقای اسدی بخری امادشو فکر کنم خیلی ارزونتر در بیاد.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

ممهنون من غرب کشور هستم یه جا که بشه خرید کرد با قیمت مناسب کجاست اینترنتی یا حضوری این آقای اسدی که گفتید کی هستن؟
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

با سلام

اول اینکه شرمنده میدونم دیره ولی شما ببخشید سرم شلوغه و واقعا وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم
          چون داره سوالای زیادی در مورد تفاوت کد فیکس و لرن میشه میخوام یه توضیح کامل و کلی در این خصوص بدم پس خوی دقت کنید تا مورد مبهمی باقی نمونه

اول فرق بین این دوتا در دیتا و نوع اونها به تصویر زیر نگاه کنید

همونطوری که میبینید در دیتاشون فرقی نیست ولی در نوع دیکدش فرق داره
          1 - فرق اصلی و مهمترین اونها اینه که کد فیکس (شکل بالایی) دقیقا دقتی نصف کد لرن (شکل پایینی) داره.

IC های کدر و دیکدر کد فیکس مثل انواع PT ها و .... دارای 8 تا پایه دیتا هستند که با های ( +5 ) یا لو ( GND ) کردن اونها میشه دیتا یا کد رو تغییر داد که این کار در ایسیهای کدر و دیکودر باید مشابه و دقیقا برابر باشه که در غیر این صورت شناسایی نخواهد شد چهار بیت اخر هم کلید ها یا شستی های فرمان هستند
          که در کل با حساب 8 پین یعنی 256 حالت مختلف و با حساب 5 فرکانس استاندارد 315MHz یا 433MHz یا 470MHz یا 868MHz یا 915MHz (که معمولا ماژولهای 315MHz یا 433MHz تو بازار پیدا) میشه 256 ضربدر 5 میشه 1280 حالت مختلف این درحالی هست که در کدلرن از همون دیتا میشه 20 بیت رو تشخیص داد که میشه 1048575 حالت مختلف و با حساب اون 5 فرکانس میشه 1048575 ضربدر 5 ضربدر انواع مقاومت ایسلاتور (پست های قبل رو مطالعه کنید) میشه هوارتا

2 - دیتا رو همونطوری که در مورد بالا عرض کردم در کدفیکس میشه تغییر داد اما در کد لرن نمیشه (البته در موارد متداولش) و این کد در ایسی غیر قابل تغییر هست و توسط سازنده ایسی به صورت رندم انتخاب میشه پس امکان تکراری بودن ریموت هم در نوع لرن خیلی کمتر هست و احتمال خیلی پایینتری داره 1/1048575

3 - در لرن به دلیل بالا بودن تعداد بیت ها (20 بیت) معمولا از میکرو برای دیکد استفاده میشه (البته دیکدرهای مخصوص هم داره که متداول نیست) در صورتی که برای کدفیکس از ایسی دیکدر استفاده شده (البته از میکرو هم میشه استفاده کرد که متداول نیست)

4 - در کد فیکس معمولا ریموتها تغییر کد داده میشن و روی یک دیتا تنظیم میشن در صورتی که در لرن ریمتها دیتاهای مختلفی دارن و گیرنده باید همه دیتاهای ریموتهای مختلف رو که قراره بشناسه ذخیره میکنه

5 - هردوی اینها به راحتی هک میشه و قابل باز شدن هستند فقط لرن کمی سخت تره در واقع دو برابر زمان میبره

6 - مورد اخر اینکه هردو یکی هستند و هیچ فرقی در ساختار ندارن فقط لرن تکمیل شده و تغییر شکل داده شده همون گیرنده های کد فیکس هست و فقط این گیرنده هست که تکامل پیدا کرده به این صورت که در واقع منظور از لرن شدن همون شناسایی یا شناساندن ریموت به گیرنده هست که بعد ها برای سهولت 8 بیت دیتای ایسیهای فیکس حذف شده و دیتا روی یک عدد اتفاقی و غیر قابل تغییر روی ایسی تنظیم شد همین.

البته باید بگم این ریموتها و گیرنده ها دیگه منسوخ شده و موارد خیلی حرفه ای تر و کاملتری وجود داره که امنیت بالاتری دارن مثل کد هاپینگ که اکثر ریموتهای خودرو ها و اماکن حرفه ای از این نوع هستند که پروتوکل انتقال دیتا مشابه همین ریموتها دارن ولی دارای دیتایی با بیتهای بالاتر 64 بیت یا در برخی موارد 128 بیت البته با یک الگریتم کدینگ دیتا و از همه مهمتر با کلاکهای مختلف و متغیر (هر بار که یکی از کلید های ریموت فشارداده بشه ریموت با یک کلاک مختلف دیتا رو تولید کرده و انتقال میده) هستند و این گیرنده بدبخت هست که باید ابتدا کلاکهای دیتا رو پیدا کرده و خودشو باهاش مچ کنه بعد دیتا رو دریافت کنه و دیکد کنه و بعد دیتا رو با الگوریتم خود سازنده مقایسه کنه در نهایت دستور رو اجرا کنه در واقع در این ریموتها هیچ وقت دیتای یک ریموت در فشار حتی یک کلید یاهم برابر نیست و در هربار فشار همان کلید متفاوت خواهد بود

به همین سادگی :nice:
          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام دوستان.
            کسی برنامه این ریموت را برای میکرو Atmega8 نداره ؟؟؟
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
              سلام دوستان.
              کسی برنامه این ریموت را برای میکرو Atmega8 نداره ؟؟؟
              سلام

چرا من دارم ولی اگر بخواید شما هم داشته باشید باید خودتون با یکم دادن تغییرات ساده در برنامه همین ریموت اون رو برای MEGA8 اصلاح کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                سلام

چرا من دارم ولی اگر بخواید شما هم داشته باشید باید خودتون با یکم دادن تغییرات ساده در برنامه همین ریموت اون رو برای MEGA8 اصلاح کنید

سلام اقای اسدی

حقیقتش من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم.
                تو خونه هم 15 تا میکرو ATMEGA8L دارم.
                جای پورتهای A روی تو کد ویژیون عوض کردم .ولی 20 تا ارور میده.
                این کدهای شما رو هم تو گوگل سرچ کردم چیزی نفهمیدم.
                اگر برای شما این امکان وجود داره کد مگا 8 خودتون رو بدید.

دیدگاه

اقا خیلی مرسی فهمیدم.چارت نداره برنامه؟متغیر ها رو گه میگفتید برا کدوم بخش هستن فهمش راحت تر میشد.ساختم جواب میده.البته برا مگا 32 .
                  حالا یک سوال چرا برای مدار های صنعتی مثل بتا از ایتوپرام خارجی استفاده میکنند.ای توپرام خودش چشه مگه؟
                  یک سوال دیگه.من از برنامه یک استفاده کردم فقط یک مشکل داره.خیلی بد لرن میشه.باید چند بار انجام داد تا لرن بشه.مشکل از منه یا همینجوری هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                    اقا خیلی مرسی فهمیدم.چارت نداره برنامه؟متغیر ها رو گه میگفتید برا کدوم بخش هستن فهمش راحت تر میشد.ساختم جواب میده.البته برا مگا 32 .
                    حالا یک سوال چرا برای مدار های صنعتی مثل بتا از ایتوپرام خارجی استفاده میکنند.ای توپرام خودش چشه مگه؟
                    یک سوال دیگه.من از برنامه یک استفاده کردم فقط یک مشکل داره.خیلی بد لرن میشه.باید چند بار انجام داد تا لرن بشه.مشکل از منه یا همینجوری هست؟
                    تعداد خوندن و نوشتن ایدوپیرام محدود هست و ایدوپیرام داخلی محدودتر لذا از خارجیش استفاده میکنن که قابل تعویض باشه

اما در مورد لرن شدن نباید مشکلی باشه احنمالا شما مشکل دارید

دیدگاه

اقا خیلی متشکرم .مشکلش حل شد.بعد از پروگرام می بایست یک بار حافظه ایتوپرام با نگه داشتن کلید پاک کرد بعد لرن کرد.
                      یک سوال دیگه به نظر خودتون این دو کد که گذاشتید کدومش بهتر تا روش کار کنم؟بعد میشه یک توضیح کوچیک برای ساخت ریموتهای بتا با میکرو بدید.یک ریموت میخوام خودم بسازم همین کد بتا رو تولید کنه.البته تو پستای قبل یک کچولو توضیح دادید و لی کافی نبود.

دیدگاه

یه دو سه خطی به سورستون اضافه کردم فقط j و t رو int تعریف کن
                        if(PINC.6==0)
                        t=0;
                        while(PINC.6==0)
                        {
                        delay_ms(50);
                        PORTA.0=1;
                        delay_ms(50);
                        PORTA.0=0;
                        t++;
                        }
                        این تایم میدم
                        case 8:
                        if(!f_remut)
                        {

OUT4=1;
                        for(j=0;j<=t;j++)
                        delay_ms(50);
                        if(t==j)
                        {
                        OUT4=0;
                        }

}
                        break;
                        }
                        اما در مورد مداری که خودتن برای ریموت کنترل طراحی کردید توضیج بدید و اگه میشه لطف کنید سورس مدار رو قرار بدید و چگونگی تنظیم فرکانس میکرو رو تو avrstdio توضیح بدید
                        [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                        1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

مرسی ولی فکر کنم منظور منو اشتباه فهمیدید.فقط شما توبرنامه نوشتید if(j==t بود رله رو خاموش کن که همون برنامه هم همین کارو میکد.من مشکلم سر اینه که وقتی رله تحریک میشه و میره توی تایم دیگه ریموت کار نمیکنه تا موقعی که رله تایمش تمام بشه.میخوام بشه بازم دستور داد.بهتر اینطور بگم
                          if(xxxx)
                          {
                          OUT4=0;
                          break;

}
                          حالا توی این دستور جای xxx کدوم متغیر استفاده کنم که بفهمه ریموت دوباره فشار داده شده؟؟؟فکر کنم با این دستور تو پرسه اجرای تایم مشکل حل بشه

دیدگاه

ببخشید منظور شمارو خوب نفهمیده بودم من تو برنامه نویسیهام از روش زیر استفاده می کنم ، تو این روش هر بار که برنامه خط به خط اجرا میشه و فقط 50 میلی ثانیه صبر میکنه
                            if(!f_remut)
                            {
                            OUT4=1;
                            j++;
                            delay_ms(50);
                            if(j==t)
                            {
                            OUT4=0;
                            j=0;
                            }
                            }
                            لطفا سورس مدار رو قرار بدید تا همه بتونن استفاده کنن
                            [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نه اقای کاظمی هنوز منظور من رو درک نکردید.من تایم قابل تنظیم میخوام ولی نمیخوام سی پی یو فقط درگیر تایم بشه و دستورات دیگه رو تو پروسه تایم اجرا نکنه.باید خود اقای اسدی که برنامه رو نوشته برام به همان سادگی که همیشه میگه توضیح بده.اقایی اسدی لنگ اون متغییرم که فشار دادن یک کلید ریموت رو توی سورس اول تشخیص میده.میخوام تودستور بالا جای xxx بزارمش شاید مشکلم حل بشه.

اقای کاظمی سورس که در پست اول هست.شما تغییر داده شده برای همین بردی که تبلیغش همین زیر هست رو میخواید؟

دیدگاه

سلام
                                دوستان ، من یک ریموت چهار دکمه ای برای پارکینگ دارم که یک آی سی 8 پایه داره و روی آن هیچ شماره ای نداره ، کد خروجی آن هم شکلش با کد ep1527 فرق می کنه، پایه های آی سی رو چک کردم پایه شماره یک تغذیه و پایه 8 زمین بود. پایه خروجی هم پایه 5 بود. با برنامه آقای اسدی هم جواب نمی ده. اگر ممکنه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه.
                                382

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X