آخجون!!!!!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
شاسی پلکسی از همه جور رنگ و سایز رسید!!!!! :wow: :applause:
ممنون :redface:
بله
البته انصافا دوبل قیمت مدل خارجیش رو خریدیم و برش دادیم و البته به قیمت فروشگاه های دیگه داریم میفروشیم.
ایرانیهاش به قدری ضعیف هستند که موقع درل شدن میشکنند.
آقای بلورچیان نگفتید چرا بخش استپ موتور اینقدر خلوته؟ خیلی وقته میخوام سه تا استپر درایور و موتور استپر با گشتاور بیشتر از 4 کیلو بگیرم فکر کنم باید از یه جای دیگه خرید کنم
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
آقای بلورچیان نگفتید چرا بخش استپ موتور اینقدر خلوته؟ خیلی وقته میخوام سه تا استپر درایور و موتور استپر با گشتاور بیشتر از 4 کیلو بگیرم فکر کنم باید از یه جای دیگه خرید کنم
اتفاقا جدیدا رو استپ موتورها شروع به کار کردم.
5 مدل سبک رو رو تعداد گرفتم که قاعدتا تا آخر هفته دیگه باید دستم برسند.
استپ موتورهای سنگین یکم وارد کردنشون به خاطر وزنشون سخت هست و از طرفی خواهانش هم کمتره. فقط2 جا به صورت روتین واردش میکنند و متاثفانه بقیه جاها قیمت الکی میزنند و موجود ندارند.
انشالا ببینیم چی میشه.
------------------
هیت سینک فوق ماه آینده میرسه
------------------
پروگرامر PICkIT3 رسید ولی تعدادش کم هست :( فکر کنم همین بچه ها که پیش خرید کردند تموم بشه .... فعلا فعالش میکنم اگر کسی خواست لطفا سریع دست به کار بشه
موفق باشین اضافه شده در تاریخ :
راستی ..... فکر کنم دیگه فعلا ماژول جدیدی وارد نمیکنیم چون همه موارد بدرد بخور وارد دشند. (یک پارت دیگه مونده البته برسه دیگه تموم)
از این به بعد روی سنسورها کار میکنیم انشالا.
سلام اگه امکان داره باتری های سامسونگ رو وارد کنید خیلی وقته تموم شده
http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/2043-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-37v-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-samsung-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html
می خواستم آیسی A/D با دقت بالا بخرم، دیدم فروشگاه فقط 8 بیتی داره!
لذا میشه لیست زیر را ارائه داد که A/D های دقت بالا نظیر 16 بیت و 24 بیت هستند و توی فروم هم بسیار در موردشون صحبت شده:
AD7816
AD7715
AD7730
AD7780
AD7798/AD7799
AD7689
AD7190
و بسیار مدل دیگر...
همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگرانگرفتن خودت از آنها باشد.
دیدگاه