اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط DDR3
    البته روی بعضی شماتیک ها هم پسورد گذاشته شده روی فایل pdf که دلیلش رو نمی دونم من !
    آقا اینو خوب اومدی. حالا پسورد جای خودش. قفل داره نمیشه پرینت هم ازش گرفت. اگه گذاشتی ملت استفاده کنن پس چرا پسورد میزاری. اگه نمی خوای استفاده کنن پس اصلا نزار. عجب فیلمی داریم ما.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

با سلام
      --
      ایا طیف خازن جامدها بیشتر از میشوند؟
      باتشکر.

دیدگاه

لطفا خازن مرغوب 470میکرو 16 و 4700میکرو 6.3ولت اضافه شود
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

سلام
          ماژولهای eca واقعا حرف نداره، فقط یکم بیشتر گسترش بدین و از موضوعات مختلف و برای کاربری های مختلف ماژول بیارین.
          ضمنا، اگه اطلاعات جانبی ماژولها و مثالها رو بیشتر کنین یا پاسخگویی تلفنی براشون بذارین خیلی بهتر میشه.
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

دوستان عزیز .....
            هدر برد AT91SAM7S64 پدیت شد و ضمن پیدا کردن قیافه بهتر، سایز کوچیکتر و جمع و جورتر و کاملا SMD پیدا کرد.

برد آموزشی LPC1768 هم که تقریبا پرفروشترین محصولمون هست هم به رویژن C ارتقا پیدا کرد ! کلی ماژول رو مستقیم میتونید بهش وثل کنید و لذت ببرید.

امیدوارم این روند پدیت محصولاتمون تاثیر خوبی روی بالا رفتن سطح علمی مصرف کننده ها داشته باشه.

موفق باشید
            I ❤️ ECA

دیدگاه

هدر برد 7S64 خیلی عالی شده و میشه راحت روی برد های خودمون (مخصوصا اندازه کوچیک) ازش استفاده کنیم. البته قبلی هم میشد ولی خیلی بزرگ بود!

دیدگاه

سلام
                برای پیدا کردن اسم چندتا "لاجیک ماسفت" کلی فقط صرف کردم،گفتم اینجام بگم .به نظرم بودن چندتاش خیلی میتونه مفید باشه.مخصوصا برای تابلو ال ای دی ثابت

IRLZ44N
                به حرفLتوجه بشه وباz44اشتباه نشه.
                .................................................. ...
                این چندتام از کارخونه معروفfairchild
                FDP8440
                FDP8030L
                FDP5800
                FDP7030BL
                NDP6060L
                FDP6030BL
                این 3تا که درشت کردم قیمتشون بهتر بود وازاین 3تا به نظرم اگه بخوام یکیو انتخاب کنم،FDP7030BLهستش.
                ممنون.
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

برای پیدا کردن اسم چندتا "لاجیک ماسفت" کلی فقط صرف کردم،گفتم اینجام بگم .به نظرم بودن چندتاش خیلی میتونه مفید باشه.مخصوصا برای تابلو ال ای دی ثابت
                  بله اگه چندتا ماسفت لاجیک با قیمت مناسب هم به فروشگاه اضافه بشه که خیلی خیلی خوب میشه
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

با سلام
                    اول از مدیران این وبسایت خوب تشکر می کنم، من چندین باری که از این فروشگاه خرید کردم در کل راضی بودم، محصولاتتون خوبه ولی انشا الله در آینده بهتر هم بشه به نسبت گذشته نه چندان دور که فقط محصولات نرم افزاری بود خیلی بهتر شده، بعضی فروشگاههای معروف در تهران قیماتشونو برای رقابت با شما تطبیق می دهند که جای خوشحالی داره پیشنهادهای من برای فروشگاه
                    1- نحوه انتخاب قطعات در فروشگاه یک مقدار کند است.پکیچ قطعات هم معلوم نیست بودن یک شکل می توان کمک کند.
                    2- برای انتخاب یک رنج کامل مقاومت یا خازن باید یکی یکی انتخاب کنیم که خیلی سخته
                    3- برای قطعات SMD برد مجزا بصورت هدر برد خیلی می تونه روی فروش تاثیر بگذاره
                    4- جعبه های متنوع و با کیفیت و همچنین انواع رکها و باکسهای قابل حمل برای قرار دادن وسایل پرتابل در آن بسیار جاش خالیه
                    5- کاش بزودی بتونید یک شعبه خوب در تهران هم بزنید
                    6- ماژولهاتون خیلی خوب و متنوع شده ولی بنظرم جای Single board Computer نظیر PC104 که قابلیت نصب ویندوز هم دارند جاش بسار خالیه کلاً بردهای متنوعی بر مبنای PC104 هست نظیر مبدلهای آنالوگ به دیجیتال بسیار سرعت بالا و غیره که در پروژه های مختلف می تواند کاربردی باشد.
                    7- ماژولهای تقویت کننده نویز پایین و تقویت کننده نویز پایین نظیر INA217 و نظایر آن برای کاربردهایی که نیاز به دقت بالا دارند یا نویز و سیگنال طوری بهم آمیخته که براحتی قابل تفکیک نیست و نسبت SNR پایین است مثل خروجی برخی سنسورهای خاص میتواند بکار رود.
                    .
                    .
                    .
                    اینم نظرات من بود که شاید برخی از دوستان هم اشاره کرده اند، امیدوارم که موفق باشید.
                    «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                    آلبرت انشتین

دیدگاه

برای میکروهای مگا 64 یا مگا128 مثل همون میکروهای arm هدر بورد نمیزنید؟خیلی ها که تازه میخوان با این میکرو ها کار کنند با لحیم کردنشون مشکل دارن و نمیتونن میکرو رو روی بردبرد ببندن.

دیدگاه

ترانس نداره.

قطعات رباتیکش خیلی زیاد نیست.

اگه کیت و بعضی از وسائل الکتریک هم داشت خوب میشد.

به نظر من باید eca یه بخشی به نام سفارش ترانس و سفارش قطعه کمیاب داشته باشه.
                        2200 میکرو 350 ولت رو 5 روزه دنبالش می گردم.
                        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

تعداد و تنوع میکروهاتون رو هم بیشتر کنین، مخصوصا avrها رو
                          مرسی
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

رنج مقاومت ها و خازنها را مخصوصا در قسمت smd بیشتر کنید. همچنین مقاومت های 100 اهم و 250 اهم(249) با دقت بالا (%0.01) هم به فروشگاه اضافه کنین. این مقاومت های شنت کاربردشون زیاد هست.
                            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

هدر برد ATXMEGA128A1U هم اضافه شد.
                              این هدربرد جایگزین A3U شده و از امکانات بیشتر و قیمت کمتر برخوردار است.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

خیلی خوب شده :applause:
                                راستی LPC1114 کی میاد؟

اون STM8 رو هم از ARM بیارین بیرون چون آرم نیست.
                                باید یه شاخه جدید براش بسازین :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X