اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
    ممنون عزیز
    این لینک سفارش خارج سایت رو لطف میکنید بدید
    http://eshop.eca.ir/content/14-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4_%D9%88%D8%A7%D8%B1% D8%AF%D8%A7%D8%AA
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
      تو این چند سالی که در بازار رفت و امد دارم
      بطور خلاصه هر جایی که فکر کرد، بخاطر اینکه کارش سخت تر هست یا برای خودش کسی شده
      رفتار خوبی با مشتری نداشت
      یا هزینه زیادتری گرفت

خیلی زود از بازار رقابت کنار زده شد.

نمونه حاضرش جوان الکترونیک هست که بنحو عجیبی بازار سابق اش رو از دست داده...
      دقیقا!!! ما هم دیگه باهاش کار نمیکنیم!

دیدگاه

1000 تومن و 1500 تومن و 2000 تومن چیزی نیست که به کسی فشار بیاره ولی اگه بعدها بیشتر نشه. بعدشم شما با این 1000 تومن ها میخواهید چیکار کنید؟ میخواهین بسته بندی رو عوض کنید آیا؟
        من میرم چهره الکترونیک خرید میکنم حضوری جلو مغازش صف هست ولی اگه بهش بگم 5تا مقاومت 0.25 وات بده میره نردبونش رو میاره میره بالا با لبخند بهم میده اونایی که تهران از چهره خرید کردن میدونن. اینکه مقاومت و خازن و کلا قطعات ریز رو بسته های چندتایی کنید پیشنهاد خوبی هست من قبلا هم این پیشنهاد رو دادم ولی مخالف گرفتن پول هستم
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام

اگر امکان دارد تنوع هسته ها ( هم فریت و هم پودر اهن) را زیاد کنید.

افرادی مثل بنده و بعضی دوستان دیگر که در شهرستانها زندگی میکنند دسترسی به هسته فریت نداشته و مجبورند از فروشگاه های اینترنتی سفارش بدهند.

و خیلی از فروشگاهای اینترنتی هسته مناسب ندارند( مخصوصا هسته های بزرگ) یا کلا هسته فریت ندارند. :angry: :angry:
          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

هسته به دلیل محدودیت مصرف و زیاد بودن وزنش اصلا تو برنامه های فروشگاه نیست
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
              ایا امکان اضافه کردن ترانس های هایولتاژ به فروشگاه هست؟
              منم منتظر جواب هستم :cry:
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

ا1-یا این امکان وجود ندارد درمورد بعضی از محصولات فقط pcb رو در اختیار مشتری بزارید
                2-یا pcb خراب قبلی رو تحویل بگیر ید و فقط pcb جدید بدهید
                3-امکان خرید جه محصولاتی بصورت حضوری در تهران وجود دارد؟
                4-

دیدگاه

سلام ودرود :mrgreen:
                  مدیریت محترم فروشگ من فقط یک درخاست دارم از شما این هست که به فروشگاهتان ایسی stk بیارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
                    سلام ودرود :mrgreen:
                    مدیریت محترم فروشگ من فقط یک درخاست دارم از شما این هست که به فروشگاهتان ایسی stk بیارید
                    شماره های روتین رو بگید

ترانس کلا نمیاریم !
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

دیود های فست پر کاربرد قرار نیست بیارید؟ مثل mur860 mbr20100 mbr20150 mur1560 byv32-200 UF5408 خیلی نیاز هست
                      چند ماه پیش یادمه قول داده بودین در زمینه سوییچینگ هم موارد خوبی اضافه بشه ولی خبری ازشون نشد؟!

اضافه شده در تاریخ :
                      راستی یا پیشنهاد دیگه هم دارم. کانکتور های نظامی هم بیارید :biggrin: خیلی محکم و مطمئن هستند اما متاسفانه تو چند تا از فروشگاهای همسایه چیزی پیدا نکردم :rolleyes: منظورم اینه
                      http://www.btcelectronics.com/images/products/sealtron-connectors.jpg
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام ودرودوتبریک سال نوب همه دوستان وعزیزان :wow:
                        جناب بلورچیان اگه امکانش هست ای سی stkسری 070 و082و0100وهمچنین 4192و4050و412-170وترانزیستورای قدرت صوتی مثل c5200-a1943وسری mjlوmjeباتشکرفراوان :applause:

دیدگاه

سلام و سال نو مبارک
                          آقا lcd با درایور ili9340 یا همه9341 یا ssd1298 یا ili9328 که به شکل 8 بیتی هم درایو بشه ، به فروشگاه اضافه نمی کنید؟
                          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام
                            رزبری اوردید کیسش رو هم بیارید دیگه
                            نمیشه خودش رو از یکی خرید و کیس رو از یکی دیگه :cry:
                            راستی مگه قیمت رزبری 2 با مدل بی پلاس اون طرف یکی نیست ؟
                            پس چرا توی هر فروشگاهی میریم مدل 2 گرونتره oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق بخشی
                              سلام
                              رزبری اوردید کیسش رو هم بیارید دیگه
                              نمیشه خودش رو از یکی خرید و کیس رو از یکی دیگه :cry:
                              راستی مگه قیمت رزبری 2 با مدل بی پلاس اون طرف یکی نیست ؟
                              پس چرا توی هر فروشگاهی میریم مدل 2 گرونتره oo:
                              خیر قیمت ها یکسان نیستند.
                              قیمت فروش از طرف خود شرکت اصلی یکی هست و برای تعداد محدود که بیشتر برای دانشگاه ها و مراکز علمی ارائه میشه. امکان خرید تعداد از سایت اصلی وجود نداره.
                              تولیدی های مربوط به فروش عمده هم چون اول کار تقاضا زیاد میشه قیمت رو بالا میبرند و کم کم میارن پایین ولی این قیمت که گذاشتیم فوق العاده قیمت مناسبی هست

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                تولیدی های مربوط به فروش عمده هم چون اول کار تقاضا زیاد میشه قیمت رو بالا میبرند و کم کم میارن پایین ولی این قیمت که گذاشتیم فوق العاده قیمت مناسبی هست
                                پس امیدوار باشیم در آینده قیمت ها از اینی که هست هم پایین تر میاد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X