اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام خدمت دوستان عزیز
    من قسمت فیوز بیت ها با مشکل روبه رو شدم فیلم اموزشی رو نگاه کردم ولی چون من از پروگرامر دیگه ای استفاده می کنم خیلی متفاوت هستن
    عکس از قسمت فیوز بیت ها براتون فرستادم تا برام مشخص کنید کدوم ها هستن ممنون

در ضمن پروگرمرم جمشاد هست

دیدگاه

سلام
      لطفا منو راهنمایی کنید عکس فرستادم از فیوز بیت ها لطفا برام مشخص کنید شون.ممنون

دیدگاه

سلام دوباره اگه نمیشه فیوز بیت ها رو با این پروگرم مشخص کرد اسم اون پروگرم که تو فبلم فیوز بیت ها باهاش پروگرم کردید رو بگید تا من برم اون پروگرم رو بخرم چون هم هزبنه کردم برا این پروژه و دوست ندارم نیمه کاره رها کنم

دیدگاه

با سلا م وخسته نباشید ای سی رو دو سه بار پرگرم کردم حالا توی تنظیمات کلیدDOWNشروع به شمارش می کند واز داخل ای سی هم هست برای اینکه پایه میکرو هم که به شاسی وصل قطع کردم مشکلش به نظرتون چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali3381 نمایش پست ها
            سلام دوباره اگه نمیشه فیوز بیت ها رو با این پروگرم مشخص کرد اسم اون پروگرم که تو فبلم فیوز بیت ها باهاش پروگرم کردید رو بگید تا من برم اون پروگرم رو بخرم چون هم هزبنه کردم برا این پروژه و دوست ندارم نیمه کاره رها کنم
            سلام اون پروگرامر داخل فیلم بسکام هست و لازم نیست بخرید فقط دانلود کنید چون قیمتش زیاده، کد هگز داخل پوشه رو پروگرام کنید چون اگه برنامه رو خودتون کامپایل کنید بخاطر رایگان بودن کامپایلر برنامه به هم میریزه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط shoeyb74 نمایش پست ها
            با سلا م وخسته نباشید ای سی رو دو سه بار پرگرم کردم حالا توی تنظیمات کلیدDOWNشروع به شمارش می کند واز داخل ای سی هم هست برای اینکه پایه میکرو هم که به شاسی وصل قطع کردم مشکلش به نظرتون چیه
            سلام من زیاد سر در نمیارم بهتره به آقا محمد ابمیل بزنید و ازشون سوال کنید

دیدگاه

سلام
              شما طبق عکس زیر مراحل رو با دقت انجام بدین و فیوز بیت رو رایت کنید ( دقت کنید تا اشتباهی صورت نگیرد)
              شما علاوه بر پروگرام کردن فلش با ید ایپرام رو هم پروگرام کنید
              موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
              منظور شما رو متوجه نشدم
              ولی اگر بی دلیل بدون اینکه کلیدی فشرده بشه از اعداد کم بشه به این معنیه که کلید down و یا مقاومتش درست متصل نیست و شما باید این اتصالات این قسمت رو چک کنید
              جدیدترین ویرایش توسط ry.mohammad; ۱۷:۳۷ ۱۳۹۵/۰۵/۱۷.
              برد جوجه کشی:
              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام
                ممنون از همه عزیزان از جمله محمد آقای گل که تکمیل کننده پروژم بودن برد الان درس کار میکنه فقط باید سنسور هاروسنسورم سفارش بدم و متصل کنم.ممنون وتشکر فراوان

دیدگاه

ایا امکانش هست ایسی از داخل اتصال کوتاه کند من پایه که از مقاومت به ایسی میرود قطع کردم ولی فرقی نکرد

خیلی ممنون از راهنمایتون مشکلش حل شد باتوجه به اینکه چندبار ایسی را جا زد بودم بازم پایه ایسی اتصال نداشته با مقاومت 10 کیلو
                  جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۰:۱۳ ۱۳۹۵/۰۵/۲۳.

دیدگاه

ایا امکانش هست ایسی از داخل اتصال کوتاه کند من پایه که از مقاومت به ایسی میرود قطع کردم ولی فرقی نکرد

خیلی ممنون از راهنمایتون مشکلش حل شد باتوجه به اینکه چندبار ایسی را جا زد بودم بازم پایه ایسی اتصال نداشته با مقاومت 10 کیلو
                    در صورتی که پایه ی ای سی که به مقاومت وصل میشه رو قطع کنید و پایه ازاد بماند فرقی نمی کند باز عمل شمارش انجام خواهد شد
                    امکان قطع شدن از داخل ای سی نیست مگر اینکه پایه سوخته باشد که بعید می دونم

شما پایه ای سی رو از مقاومت جدا کنید و به 5 ولت وصل کنید در این صورت شمارش باید متوقف شود انجام این کار باعث میشه که شما بفهمید که ای سی تون سالم هست یا نه
                    جدیدترین ویرایش توسط ry.mohammad; ۰۱:۳۷ ۱۳۹۵/۰۵/۲۴.
                    برد جوجه کشی:
                    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام آقا محمد یه سوال داشتم میشه با درایور sht 20 سنسور sht21 رو هم راه اندازی کرد؟ این سنسور هم پرش داره یا نه؟ من یه بار با sht 20 جوجه کشی کردم از 15 تا تخم سه تاش جوجه شد نمیدونم این از پرش سنسور بود یا عوامل دیگری
                      ممنون

دیدگاه

سلام برای خرید سنسور و ماژول ها به جز رایانه افتاب سایت دیگه ای سراغ ندارید؟ چون میخوام sht10 و sht20 همراه با دوتا مبدل ولتاژ رو ازیک جا بخرم متأسفانه رایانه آفتاب یک هفته شده هنوز موجودی نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
                          سلام برای خرید سنسور و ماژول ها به جز رایانه افتاب سایت دیگه ای سراغ ندارید؟ چون میخوام sht10 و sht20 همراه با دوتا مبدل ولتاژ رو ازیک جا بخرم متأسفانه رایانه آفتاب یک هفته شده هنوز موجودی نداره.
                          sht10

sht20
                          خرید ماژول سنسور دما و رطوبت SHT20 با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع ماژول دما و رطوبت و سایر سنسور و ماژول‌های جدید الکترونیکی

برد سنسور SHT
                          خرید برد سنسور SHT با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع سنسور دما و رطوبت و سایر سنسور و ماژول‌های جدید الکترونیکی

دیدگاه

ممنون .حالا اگه از 18b20 استفاده کنم برای رطوبت از چه سنسوری استفاده کنم؟و ایا این سنسور مستقیم وصل میشه به مدار؟

دیدگاه

سلام،نمیدونم چرا با نگه داشتن کلید بالا وارد قسمت نمایش دمای چهار نقطه نمیشه میشه بگید اشکال کارم کجاس؟

دیدگاه

سلام .اول تشکر کنم از محمد آقا و تمام عزیزانی که منو راهنمایی کردن برای ساخت دستگاه جوجه کشی .دستگاهم تمام شده و امروز تست کردم همه چییییییز عاااااالیف پیش میره دما رطوبت تنظیم کردم چرخش فقط نفهمیدم چجوری تنظیم میشه لطفا برام توضیح بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X