اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

سلام

20 پایه خروجی که به هنگام تغییر فیوزبیت باید به میکرو برن میشه بگین کدوما هستن؟فقط شماره پایه های atmega8 رو بفرمایین.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdialone
      مهندس اسدی بازم از ایجاد مزاحمت متاسفم ولی یه سوال دیگه داشتم
      من میخوام روی این پروگرامر یه زیف سوکت اضافه کنم اگه مشکلی نیست مراحلش رو بگید
      سوال اصلیم واسه این بوجود اومده که چجوری با یه زیف سوکت 40 پین میشه خیلی از آی سی ها رو پشتیبانی کرد در صورتی که پایه های (mosi, miso,rst.gnd.vcc) اونها مشترک نیست؟؟؟؟امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم
      برای هر پین باید از ایسیهای مالتی پلکس یا FPGA ها استفاده بشه و بعد از انتخاب میکرو روی یک حالت خاص کانفیق بشه

نوشته اصلی توسط mahdialone
      مهندس یه سوال دیگه هم داشتم
      اینکه این جعبه هایی که برد پروکرمر stk500 رو توش گذاشتین چجوری برای led ها و کلنکتور هاش روی جعبه جا در آوردین؟
      با دریل سوراخ کردم و با اره یا سنبه ماتریکس دستی برش داده شده

نوشته اصلی توسط ARMamir
      سلام من تازه کارم فقط ساده بگین منم بفهمم
      موقع پروگرام کردن آلارم programer power suply on و چند آلارم دیگه می ده چی کنم
      اینی که فرمودید یعنی چی؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدید

نوشته اصلی توسط aaxa
      سلام
      من چندتا اتمگا 8 دارم که فیوزبیت RSTDISBL را فعال کردم
      با کدام از این پروگرامرها میتونم فیوزبیت ها را درست کنم کمی توضیح
      باتشکر
      اگر پستهای قبل رو مطالعه کنید کاملا در موردش صحبت شده
      STK500

نوشته اصلی توسط Nakh0d4
      اقا این jtag پی سی بیش باز نمیشه
      با چی طراحی کردی؟
      و اینکه با کدوم ورژن avr stdio کار میکنه؟ طراحی جدیدترشو نداری؟
      و اخرم اینکه atmega64 رو ساپورت میکنه
      با پروتل
      با ورژن 4 و متاسفانه ورژن 5 و 6 دیگه ساپورتش نمیکنه و رفته روی MKII ها. اگر منظورتون از دیدترش JTAGMKII هست خیر و کار خیلی سنگینیه و قیمت خود اتمل 600 دلار هست
      قبلا توضیح داده شده همه میکروهای AVR که JTAG داشته باشن رو ساپورت میکنه معمولا اونهایی بالای 16 کیلو فلش دارن JTAG دارن

نوشته اصلی توسط edris.noei
      سلام
      20 پایه خروجی که به هنگام تغییر فیوزبیت باید به میکرو برن میشه بگین کدوما هستن؟فقط شماره پایه های atmega8 رو بفرمایین.ممنون
      خدایی صفحات قبل رو خوندید ؟؟؟؟
      کاملا درموردش بحث شده و یک مثال برای میکروها 8 و 16 و 32 بیان شده

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام مجدد :biggrin:

ببخشید من اومدم برای این پروگرامر ، سوکت ZIF وصل کنم.سوال برام پیش اومده.شما گفتین که خروجی 13 high voltage programming رو باید به پایه PD4 وصل کنیم.این پایه توی atmega8 نوشته OC1B ولی برای میکرو tiny2313 پایه PD4 ، پایه OC1B نیست.در واقع توی tiny2313 پایه PB4 همون OC1B هست.ببخشید اگه سوالم مبتدیانه هست.توی دیتاشیتو نگاه کردم اما متوجه نشدم. :redface:

سوال دیگه این که برای میکرو های 14 پایه چطوری باید وصل بشه؟اصلاً ساپورت می کنه؟

دیدگاه

سلام
          میشه کامل توضیح بدین که یه میکرو چه جوری از طریق پایه های mosi,miso,reset,sck پروگرام میشه.در واقع میخوام بدونم که چه جوری بیت به بیت اطلاعات روی حافظه فلش میکرو ریخته میشه؟چه جوری اطلاعات رو بذاریم روی پایه ها و به چه نحوی این اطلاعات خونده میشه و میره توی فلش میکرو میشینه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
            سلام
            میشه کامل توضیح بدین که یه میکرو چه جوری از طریق پایه های mosi,miso,reset,sck پروگرام میشه.در واقع میخوام بدونم که چه جوری بیت به بیت اطلاعات روی حافظه فلش میکرو ریخته میشه؟چه جوری اطلاعات رو بذاریم روی پایه ها و به چه نحوی این اطلاعات خونده میشه و میره توی فلش میکرو میشینه؟
            جزئیات در دیتاشیت های اتمل موجوده
            به بخش memory programming در دیتاشیت مراجعه کنید
            با سپاس

دیدگاه

سلام به همه دوستان آیا کسی تا حالا در مورد پروگرمر بلوتوثی تحقیقی کرده یا نه؟
              وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

سلام
                دوستان یه مشکلی خوردم اعصابمو خرد کرده
                لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
                مشکلم با فیوزبیت های مگا8 هست
                به صورت احمقانه ای تو دیفالت کارخانه فیوز RSTDISBL برنامه ریزی شده است ("0&quot و میکرو رو عملا برای من غیرقابل استفاده کرده است ، توی همین دیفالت احمقانه کلاک هم به صورت 4 مگاهرتز داخلی تنظیم شده است
                مشکل اینه که میکروها اس ام دی هستند و روی بردم لحیم کرده ام و میخواستم با خیال راحت ( stk200 ) با پورت پرینتر پروگرامشون کنم ، اما خوردم تو دیوار

ممنون

دیدگاه

سلام
                  میشه لطفا بگید که چطور میشه یه فایل هگز رو ریخت روی یه میکرو مموری و محتویات این فایل رو از روی مموری خوند؟
                  در واقع میخوام بدونم چطور میشه محتویات یه فایل هگز رو ریخت روی میکرو مموری و محتویات این فایل رو دوباره از روی میکرو مموری خوند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
                    سلام
                    میشه لطفا بگید که چطور میشه یه فایل هگز رو ریخت روی یه میکرو مموری و محتویات این فایل رو از روی مموری خوند؟
                    در واقع میخوام بدونم چطور میشه محتویات یه فایل هگز رو ریخت روی میکرو مموری و محتویات این فایل رو دوباره از روی میکرو مموری خوند؟
                    سلام
                    منم مشکلی شبیه به مشکل شما داشتم.
                    تو بسکام که من کار میکنم بعضی از پروگرامرا فایل Hex رو نمیشناسن مثل AR910 اما STK200-300 و .... میشناسه.
                    طرز پروگرام کردنشم تو سایت هست.
                    به این ترتیب عمل کن :
                    F4
                    Buffer
                    load from file
                    تغییر نوع فایل به intel hex
                    انتخاب فایل و پروگرام کردن

همیناو میدونم ببخشی اگه کم و کسره
                    موفق باشی
                    تخیل مهمتر از دانش است
                    علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                    آلبرت انیشتین

دیدگاه

سلام
                      اقا من بعد خوندن این همه پست و این همه فایل که واسه دانلود گذاشتید سردرگم شدم!!!!!!!!!!!!!
                      من یه میخوام یه پروگزمر stk500 بسازم که راحت بشه با atmelstudio6 کار کرد و قابلیتdebug کردن داشته باشه ایا کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hanamohsen
                        سلام
                        اقا من بعد خوندن این همه پست و این همه فایل که واسه دانلود گذاشتید سردرگم شدم!!!!!!!!!!!!!
                        من یه میخوام یه پروگزمر stk500 بسازم که راحت بشه با atmelstudio6 کار کرد و قابلیتdebug کردن داشته باشه ایا کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        با سلام

برادر پروگرامر stk500 امکان دیباگ نداره
                        شما ارزونترین راهی که میتونید دیباگ کنید و با اتمل استادیو کار کنید باید دراگون رو بخرید که حدود 150 دلار پولشه
                        یا jtag ice mkii رو بخرید که حدود 600 دلاره

یا باید از خیر دیباگ بگزرید و همین STK500 بنده معرفی کردم رو بسازید که حدود 60 تومان خرجشه و یا
                        از خیر اتمل استادیو بگزرید و برگردید به ورژن 4 که در این صورت همین جیتگ رو که توی پست های قبل معرفی کردم رو بسازید که فک کنم حدود 40 تومن خرجشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                          با سلام

برادر پروگرامر stk500 امکان دیباگ نداره
                          شما ارزونترین راهی که میتونید دیباگ کنید و با اتمل استادیو کار کنید باید دراگون رو بخرید که حدود 150 دلار پولشه
                          یا jtag ice mkii رو بخرید که حدود 600 دلاره

یا باید از خیر دیباگ بگزرید و همین STK500 بنده معرفی کردم رو بسازید که حدود 60 تومان خرجشه و یا
                          از خیر اتمل استادیو بگزرید و برگردید به ورژن 4 که در این صورت همین جیتگ رو که توی پست های قبل معرفی کردم رو بسازید که فک کنم حدود 40 تومن خرجشه

پروگرم stk500 شما امان دیباگ نداره؟؟؟
                          وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ

نوشته اصلی توسط hanamohsen
                            پروگرم stk500 شما امان دیباگ نداره؟؟؟
                            برادر دیباگ چیزی نیست که بشه به هر پروگرامری افزود
                            دیباگ فقط و فقط در پروگرامرهایی با اینترفیس JTAG یا Joint Test Action Group امکان داره

پس دنبال دیباگ توی هرنوع پروگرامر دیگه ای به جز JTAG نگرد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              برادر دیباگ چیزی نیست که بشه به هر پروگرامری افزود
                              دیباگ فقط و فقط در پروگرامرهایی با اینترفیس JTAG یا Joint Test Action Group امکان داره

پس دنبال دیباگ توی هرنوع پروگرامر دیگه ای به جز JTAG نگرد

مرسی،ما بی سوادا دنبال همه چی میریم تا یه کم سواد جمع کنیم،اگه دنبالش نمیرفتم که نمیفهمیدم فقط و فقط JTAG
                              وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گرامی.

آیا avr های جدید مثل atmega2561 را می توان با این پروگرمر ها پروگرام کرد؟آیا با پروگرمر jtag ice گفته شده می توان این کار را کرد؟در avr studio 4 و یا حتی Atmel studio اصلا چنین میکروکنترلری در قسمت پروگرام کردن وجود ندارد با وجود اینکه در هنگام انتخاب میکرو برای ایجاد پروژه این میکروکنترلر وجود دارد(البته فقط در atmel studio).

در نرم فزار Progisp این میکروکنترلر وجود داشت و با پروگرامر Usbasp پروگرام شد ولی برنامه روی آن کار نداده و وقتی verify flash را نیز می زنم با اررور مواجه می شوم.

و یک سوال دیگر اینکه اگر مثلا همین میکروکنترلر را اشتباها روی حالت external Clock قرار دهیم چگونه باید این منبع کلاک را برای آن ایجاد کرد؟آیا فرکانس باید توسط میکرو کنترلر دیگری روی پایه ی Xtal1 اعمال شود؟چگونه می توان فیوز بیت های این میکروکنترلر را بازیابی کرد؟آیا با پروگرامر های پارالل stk 200/300 قدیمی می توان این کار را انجام داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X