اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
    oo:
    :biggrin:
    داش مسعود دمت گرم ها! ولی بابا اونقدرا بیسواد نیستیم دیگه
    همه موارد بالا در طراحی لحاظ شده. دیشب هم ازش تا 2.7 آمپر جریان گرفتم(مدت 10 ثانیه و ولتاژ به 9.89 رسید). خود مدار مشکلی نداشت. ولتاژ اعمالی بهش زیر 190بود!
    برا تست هم زیر بار 18 اهم(550 میلی آمپر) به مدت 1 ساعت کار کرد و مشکلی نداشت. گرماش هم در حدی هست که زورکی حس میشه :biggrin:
    حالا برو بگو وحید بی سواده :biggrin:
    سلام وحید جان.خسته نباشی عزیز. من که قصد جسارت نداشتم میدونم که استاد هستی. خب گفتم اگه دوست های دیگه هم مطلب رو میخونن اگه نمیدونن یاد بگیرن. وحید جان یعنی چی که میگی ولتاژ اعمالی بهش 190 ولت بود؟ یعنی ولتاژ DC بعد از خازنهای ورودی 190 ولت بود؟ این که کمه.
    10 ولت 0.5 آمپر که برای این منبع کمه. گفتی مشکلش حل شد عیب از کجا بود؟ موفق باشی
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام وحید جان.خسته نباشی عزیز. من که قصد جسارت نداشتم میدونم که استاد هستی. خب گفتم اگه دوست های دیگه هم مطلب رو میخونن اگه نمیدونن یاد بگیرن. وحید جان یعنی چی که میگی ولتاژ اعمالی بهش 190 ولت بود؟ یعنی ولتاژ DC بعد از خازنهای ورودی 190 ولت بود؟ این که کمه.
      10 ولت 0.5 آمپر که برای این منبع کمه. گفتی مشکلش حل شد عیب از کجا بود؟ موفق باشی
      استاد کجا بوده داش مسعود. :biggrin:
      برای حفاظت مدارهایی که مستقیم به 220 وصل میشن بهتره در ابتدا با یه بار کم اهم سری شده و تست بشوند و در صورت صحت کار بار برداشته بشه. باری که من باهاش سری کرده بودم یه لامپ 100 بود که باعث میشد ولتاژ دو سرش افت کنه و ولتاژ مدار پایین بیاد و خودکار خاموش بشه! همین. من بار رو برداشتم و مستقیم زدمش به 220 و بدون نقص کار کرد.
      تنها باری که من دم دست دارم و برا تست استفاده ازش راحته، یه مقاومت 18 اهم 20 واته (دیشب هم با یه تیکه از سیم المنت اتو که حدود 4 یا 5 اهم بود ازش 2.7 آمپر جریان کشیدم(سیم سرخ شده بود) و مشکلی نداشت؛ دیگه این مثلا بدترین شرایط بود :mrgreen: ). این منبع قراره در پیک کاری جریان 1100 میلی رو ارائه بده.
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
        سلام .
        من با ترانس مشکل دارم .امروز 4 تا ترانس پیچیدم .
        هرکار می کنم نشتی بالا دارم. اندوکتانس بدون فاصله هوای تا 10 برابر اندوکتانس اولیه طراحی هم بالا می ره و با فاصله هوایی به خوبی تا جایی که می خوام می ره اما نشتی با فاصله هوایی حداقل 7-8 برابر مقدار مجازه.بدون فاصله تا 2 برابر. من هر روشی به ذهنم رسید انجام دادم اما نشد . ساندویچی هم پیچیدم یه مقدار بهتر شد اما بازم خیلی نشتی زیاده . عکس هم کامل گرفتم اما کابل دوربینم پیشم نیست. تقریبا همون مشکلی که دوستمون اینجا نوشتن را دارم :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9801#msg319801
        اینم فایل طراحیم که نسبتا ساده هست :
        http://ali2915.persiangig.com/other/..._PIDesign2.uds

جالبه که منم از همون LC متر استفاده می کنم . واقعا نمی دونم دیگه چکار کنم. یه مسلمون پیدا می شه یه ترانس واسه من بپیچه؟؟! پولشو می دم !
        سلام دوستان
        من ترانسم را با یک سلف متر دیگه امتحان کردم که به نتایج عجیبی رسیدم !!!
        نوع سلف متر ویکتور 6426 قیمت: 48500 تومان

اندوکتانس نامی اولیه : سلف متر خودم 620 سلف متر ویکتور 615
        اندوکتانس نشتی : سلف متر خودم 14 سلف متر ویکتور 25 میکرو هانری
        یعنی ویکتور نشتی بیشتری نشون میده !!!
        کسی از بچه ها اصفهان نیست که من ترانسم رو بیارم با هم یک چکیش بکنیم
        آخه دیگه نمیدونم مشکل کجاست
        خدایا شکرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hashemys
          سلام دوستان
          من ترانسم را با یک سلف متر دیگه امتحان کردم که به نتایج عجیبی رسیدم !!!
          نوع سلف متر ویکتور 6426 قیمت: 48500 تومان
          اندوکتانس نامی اولیه : سلف متر خودم 620 سلف متر ویکتور 615
          اندوکتانس نشتی : سلف متر خودم 14 سلف متر ویکتور 25 میکرو هانری
          یعنی ویکتور نشتی بیشتری نشون میده !!!
          کسی از بچه ها اصفهان نیست که من ترانسم رو بیارم با هم یک چکیش بکنیم
          آخه دیگه نمیدونم مشکل کجاست
          14 که خوبه من با فاصله هوایی از 50 پایین تر نیومدم ! راستی نمی دونستم همشهری هستیم . حدس می زنم این ترانس ها در جو اصفهان جواب نمی دن !

دیدگاه

اگه تهران بودید ترانس هر دوتونو میپیچیدم، هرچند الان چندتایی تغذیه نیمه تموم دارم!
            من از بوبین پیچ هم استفاده نمیکنه و پدرم هربار واسه پیچیدن هر کدومش در میاد! :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
              اگه تهران بودید ترانس هر دوتونو میپیچیدم، هرچند الان چندتایی تغذیه نیمه تموم دارم!
              من از بوبین پیچ هم استفاده نمیکنه و پدرم هربار واسه پیچیدن هر کدومش در میاد! :redface:
              سلام واقعا بدون دستگاه بوبین پیچ پیچیدن ترانس سخته.هم جهت ها ممکنه قاطی بشه و هم سخته تمیز بپیچی.من که حتی برای ده دور پیچیدن هم از بوبین پیچ استفاده میکنم. و تاکید میکنم که برقی و پدالی بگیرین.موفق باشین.

دیدگاه

بوبین پیچ چنده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
                  بوبین پیچ چنده ؟
                  سلام علی آقا.من دستگاه بوبین پیچمو کمی بالاتر از 100 هزارتومان خریدم.سرش سه نظام داره و به راحتی میشه یک پیچ و مهره رو داخل قرقره ترانس کرد و به سه نظامش بست وشروع کرد به سیم پیچی در ضمن برقی و پدالیه. اوایل که دستم کند بود و سرعت چرخشش برام زیاد بود با کمک استاد احمد قسمت برق بوبین پیچو از قسمت شمارنده جدا کردیم و به قسمت موتور برق کمتری دادم که با این کار سرعتش کمتر میشد و تسلطم بیشتر بود ولی بعدا که تسلط بیشتر پیدا کردم این کار لازم نبود. فکر کنم در یک تاپیک با موضوع بوبین پیچ دربارش بحث کردیم. موفق باشی.

دیدگاه

سلام به بزرگ های سویچینگ
                    بچه ها من یه منبع 12 واتی با TNY280 طراحی کردم ولی توی خروجی وقتی که می زنم به برق ولتاژ کم کم میره با و تا حدود 11 ولت بعد از هفت هشت ثانیه هم میرسه ولی وقتی یه LED بهش وصل میکنم خروجی بیشتر از 5 یا 6 ولت نمیشه و به زور هم LED را روشن می کنه .
                    هیچ کدام از المان ها هم گرم نمیشه تا اونجایی که میدونم و نرم افزار بهم گفت ترانسم را هم درست و دقیق بستم .
                    اینم مدارشه میشه راهنمایی کنید .
                    ممنون

دیدگاه

سلام عزیزجان
                      سرهای نقطه دار رو رعایت کردی؟
                      برای امتحان، رو همون مدار سرهای ثانویه رو جابجا لحیم کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                        اگه تهران بودید ترانس هر دوتونو میپیچیدم
                        سلام دوست عزیز
                        میشه ترانس منو بپیچین. میام تهران ازتون میگیرم . اگه این کارو بکنید خیلی ازتون ممنون میشم
                        هزینه و دستمزدش رو هم تقدیم می کنم. اگه امکانش هست بگید تا مشخصاتش رو بدم. :job:
                        خدایا شکرت

دیدگاه

سلام
                          لطفا بگوئید مشخصات این ترانس وقطر سیم ها وچندر پیچیدن وچجور پیچیدن متن زیر چیست؟
                          Electrical Diagram

Mechanical Diagram

Winding Instruction
                          Primary Winding (Section 1)
                          Start on pin(s) 4 and wind 12 turns (x 3 filar) of item [5] in 1 layer(s) from left to right. On the final layer, spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 2,3.
                          Add 1 layer of tape, item [3], for insulation.
                          Bias Winding
                          Start on pin(s) 6 and wind 3 turns (x 2 filar) of item [6]. Wind in same rotational direction as primary winding. Spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 5.
                          Add 3 layers of tape, item [3], for insulation.
                          Secondary Winding
                          Use 3 mm margin (item [8]) on the top and 3 mm margin on the bottom (to meet safety). Start on pin(s) 8 and wind 7 turns of item [7]. Wind in same rotational direction as primary winding. Finish this winding on pin(s) 7.
                          Primary Winding (Section 2)
                          Start on pin(s) 2,3 and wind 11 turns (x 3 filar) of item [5] in 1 layer(s) from left to right. On the final layer, spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 1.
                          Core Assembly
                          Assemble and secure core halves. Item [1].
                          Varnish
                          Dip varnish uniformly in item [4]. Do not vacuum impregnate.

Comments
                          1. Pins 2 and 3 are electrically shorted to each other on the PCB via a copper trace.
                          2. Use of a grounded flux-band around the core may improve the EMI performance.
                          3. For non margin wound transformers use triple insulated wire for all secondary windings.

Materials
                          Item Description
                          [1] Core: EE40, NC-2H (Nicera) or Equivalent, gapped for ALG of 383 nH/t²
                          [2] Bobbin: Generic, 6 pri. + 6 sec.
                          [3] Barrier Tape: Polyester film [1 mil (25 µm) base thickness], 17.30 mm wide
                          [4] Varnish
                          [5] Magnet Wire: 26 AWG, Solderable Double Coated
                          [6] Magnet Wire: 25 AWG, Solderable Double Coated
                          [7] Copper Foil: 5 mil thick, 11.3 mm wide, covered with 1 layer of lapped tape. Terminations to foil: 2 x 23 AWG magnet wire with sleeving
                          [8] Tape: Polyester web 3 mm wide

Electrical Test Specifications
                          Parameter Condition Spec
                          Electrical Strength, VAC 60 Hz 1 second, from pins 1,2,3,4,5,6 to pins 7,8. 3000
                          Nominal Primary Inductance, µH Measured at 1 V pk-pk, typical switching frequency, between pin 1 to pin 4, with all other Windings open. 224
                          Tolerance, ±% Tolerance of Primary Inductance 10.0
                          Maximum Primary Leakage, µH Measured between Pin 1 to Pin 4, with all other Windings shorted. 3.4

Although the design of the software considered safety guidelines, it is the user's responsibility to ensure that the user's power supply design meets all applicable safety requirements of user's product.

The products and applications illustrated herein (including circuits external to the products and transformer construction) may be covered by one or more U.S. and foreign patents or potentially by pending U.S. and foreign patent applications assigned to Power Integrations. A complete list of Power Integrations' patents may be found at [/left]

دیدگاه

با سلام
                            با توجه به اینکه مدار های طراحی شده با نرم افزار دارای فید بک هستند ، چرا نیاز هست که مقادیر سلف این قدر دقیق باشد؟
                            آیا مدار فید بک برای کنترل ولتاا¾ا¾ژ خروجی مانند مدار های تغذیه آنالوگ عمل میکنند؟

دیدگاه

سلام

آیا با استفاده از این نرم افزار میشه یه کانورتر 12 به 24 dc طراحی کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidhp
                                سلام

آیا با استفاده از این نرم افزار میشه یه کانورتر 12 به 24 dc طراحی کرد ؟
                                چند آمپر میخای؟ من دستی بلدم بسازم تا 4A شو ساختم خوبم کار میکنهالبته ایزوله نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X