اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط pouya_far89
    سلام
    آقا مسعود من دیودهارو دقیقا طبق نرم افزار گذاشتم مشکل گرم شدن حل شد اما هنوز افت ولتاژ رو دارم
    متوجه یه مساله ای شدم هسته ترانس من خیلی لق هستش و راحت تکون میخوره با لنت محکمش کردم میزان افت ولتاژم کم شد اما هنوز یه منبع تغذیه نیست حدودا 3-5 ولت افت دارم :cry:
    من مدارمو براتون میفرستم
    سلام.اگه روی حداکثر جریان افته ولتاژ داری اندوکتانسه اولیه و نشتی و حرارته قطعات و توانه قطعات رو چک کن.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام.اگه روی حداکثر جریان افته ولتاژ داری اندوکتانسه اولیه و نشتی و حرارته قطعات و توانه قطعات رو چک کن.
      نه کلا زیر هر مقاومتی افت دارم اما تو جریان های بیشتر افت ولتاژ هم بیشتر میشه در ضمن تا 1.5 آمپر جریان کشیدم اما مدار برا 3 آمپر هستش
      چک کردم هیچ قطعه ای گرم نمیشه نه دیود ها نه آیسی نه ترانس همشون کاملا سرد هستن حتی تو جریان 1.5 آمپر
      من مدارمو براتون فرستادم
      فاصله هوایی هم دادم اندوکتانس اولیه همونجوری که گفته بودید کمتر میشه و رسوندمش به همونی که نرم افزار گفته اما اون طوری افت ولتاژم بیشتر میشه اما اندوکتانس نشتی رو اندازه نگرفتم!!
      میشه به مدارم یه نگاهی بندازید !! مشکل از قسمت فیدبک مدار نیست؟؟؟

دیدگاه

سلام مسعود جان
        منظورم این بود که مثلا لامپ های کم مصرفی که قطعاتش سالم باشه ولی اون حبابش خراب باشه رو از مشتری بگیریم تغییری بدیم تو مدارش با همون قطعات خودش لامپ LED بدیم بهش هزینه دست مزد و LED ها رو بگیریم نه اینکه به جای نو به مشتری بدیم.
        من اونیم که سایه ام نداشت
        دلش رو توی کوچه جا گذاشت
        همون که تو دلش غمارو کاشت
        غیر از این سکوت چیزی برنداشت
        مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

بالاخره کسی پیدا نشد مشکل مارو حل کنه؟؟ یا مشکل مشابهی داشته باشه؟؟
          منبع من زیر بار افت ولتاژ پیدا میکنه و با مقاومت کوچکتر این افت ولتاژ بیشتر میشه آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط abbasjebraeily
          با سلام--یک مطلب مفید راجع به محاسبات ترانس فریت در مدار فلایبک.امیدوارم مفید باشد.http://www.4shared.com/office/bdJypjpF/flybacktransformerdesign.html
          خوب پارامتر های ترانس رو که نرم افزار خودش محاسبه میکنه
          موقع پیچیدن چه نکاتی باید راعایت بشه تا اندوکتانس نشتی نداشته باشیمو اولیه و ثانویه کاملا کوپلینگشون جدا باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
            سلام مسعود جان
            منظورم این بود که مثلا لامپ های کم مصرفی که قطعاتش سالم باشه ولی اون حبابش خراب باشه رو از مشتری بگیریم تغییری بدیم تو مدارش با همون قطعات خودش لامپ LED بدیم بهش هزینه دست مزد و LED ها رو بگیریم نه اینکه به جای نو به مشتری بدیم.
            سلام.بله خب میشه کارهایی کرد ولی احتمالا ظاهرش خیلی قشنگ نمیشه و ظاهر کار برای مشتری خیلی مهمه.مگه اینگه روش از این ال ای دی معمولی ها مثلا کلاهی (نه پاور) کار کنی اون باز شاید راحت تر و بهتر بشه ولی ال ای دیه پاور هیت سینک میخواد و بهتره با قابهای آماده اش که توی بازار هست کار کنی.

اضافه شده در تاریخ :
            بالاخره کسی پیدا نشد مشکل مارو حل کنه؟؟ یا مشکل مشابهی داشته باشه؟؟
            منبع من زیر بار افت ولتاژ پیدا میکنه و با مقاومت کوچکتر این افت ولتاژ بیشتر میشه آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
            سلام.من منظورتون رو متوجه نشدم که یعنی چی مدارتون رو فرستادین من که چیزی نمیبینم.ولی کلا چیزهایی که ممکنه باعث افته ولتاژ بشه شامل ترانس و حرارته بالای قطعات و مناسب نبودنه اونهاست.
            در رابطه با پسته بعدیتون که نوشتین چکار کنید که اندوکتانس نشتی نداشته باشیم.باید بگم که ساندویچی پیچیدن و تمیز و درست پیچیدن و البته فاصله هوایی کم باعث میشه که اندوکتانسه نشتی کم بشه البته فاصله هوایی رو از یک حدی نباید کمتر کرد و باید اندازه اش مناسب باشه.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
              اینجا مطالب فوق العاده ای در مورد منابع تغذیه سوییچینگ هست. ولی تقریبا تمام خروجیهای این مدارها در حد زیر 50 VDC است. حتی نرم افزار PI Expert هم که تو این پست معرفی شده خروجی بیشتر از 100 VDC رو قبول نمی کنه. من یه مدار منبع تغذیه سوییچینگ با ولتاژ خروجی 220 VDC و جریان حدود 5A می خوام. کسی می تونه راهنماییم کنه؟ خیلی ضروریه. ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zathura
                سلام دوستان عزیز
                اینجا مطالب فوق العاده ای در مورد منابع تغذیه سوییچینگ هست. ولی تقریبا تمام خروجیهای این مدارها در حد زیر 50 VDC است. حتی نرم افزار PI Expert هم که تو این پست معرفی شده خروجی بیشتر از 100 VDC رو قبول نمی کنه. من یه مدار منبع تغذیه سوییچینگ با ولتاژ خروجی 220 VDC و جریان حدود 5A می خوام. کسی می تونه راهنماییم کنه؟ خیلی ضروریه. ممنون میشم.
                سلام.خب برای اینکار دیگه از فلایبک استفاده نکن.

دیدگاه

دوست عزیز ms2000
                  میشه بگید منظورتون از اینکه از فلایبک استفاده نکنم چیه؟ مشکل من با سطح ولتاژ خروجیه. حذف فلایبک چه کمکی بهم می کنه؟!

دیدگاه

سلام بر اساتید گرامی!
                    من می خواستم یه سیستمی طراحی کنم که ورودی 220 شهری رو به ولتاا¾ژ متغیر 0 تا 100 قابل کنترل تبدیل کنم!
                    و خروجی 1 آمپر نیاز دارم.
                    کسی تا حالا همچین کاری کرده؟
                    میشه با یه منبع سویچینگ که فرکانسش قابل کنترل باشه این کار رو کرد؟
                    از لحاظ تئوری همچین کاری مشکلی نداره البته ولی آیا در عمل میشه خروجی با دقت 1 ولت ازش گرفت؟
                    اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zathura
                      دوست عزیز ms2000
                      میشه بگید منظورتون از اینکه از فلایبک استفاده نکنم چیه؟ مشکل من با سطح ولتاژ خروجیه. حذف فلایبک چه کمکی بهم می کنه؟!
                      سلام.اگه اشتباه متوجه نشده باشم شما میخواهین خروجیه مدارتون 220 ولت باشه و تا 5 آمپر هم ازش بکشید که این میشه حدوده 1100 وات خب فلایبک برای این توان نیست و این نرم افزار هم چون توپولوژیه فیلایبک رو پیاده میکنه نمیشه ازش استفاده کرد.پس باید از سیستمه دیگه ای استفاده کنی

دیدگاه

جالبه من مشخصات ترانس رو بردم بیرون طرف به من میگه این مشخصات و دور سیم درست نیست :eek:
                        حالا میخوام خودم بپیچم
                        و توپولوژی مدار رو هم عوض کردم به secendory zener
                        چون تو خود سایت power int بهم گفتن که secendory resistor فیدبک رو از بایاس میگیره و این باعث مشکل میشه اونجا گفتن توپولوژیتو عوض کن تا فیدبک مستقیما از خروجی گرفته بشه
                        شما از کدوم نوع استفاده میکنید؟؟؟secendory zener یا secendory regolator ؟

دیدگاه

جالبه من مشخصات ترانس رو بردم بیرون طرف به من میگه این مشخصات و دور سیم درست نیست :eek:
                          حالا میخوام خودم بپیچم
                          و توپولوژی مدار رو هم عوض کردم به secendory zener
                          چون تو خود سایت power int بهم گفتن که secendory resistor فیدبک رو از بایاس میگیره و این باعث مشکل میشه اونجا گفتن توپولوژیتو عوض کن تا فیدبک مستقیما از خروجی گرفته بشه
                          شما از کدوم نوع استفاده میکنید؟؟؟secendory zener یا secendory regolator ؟
                          سلام. برای خروجیه ولتاژ از secendory zener یا TL431 استفاده کن.موفق باشی.

دیدگاه

رفقا، بد نیست کسی جواب ما رو هم بده ها!!!!! :cry:
                            خوشحال میشم. :wow:
                            اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadeghy.1371
                              سلام بر اساتید گرامی!
                              من می خواستم یه سیستمی طراحی کنم که ورودی 220 شهری رو به ولتاا¾ژ متغیر 0 تا 100 قابل کنترل تبدیل کنم!
                              و خروجی 1 آمپر نیاز دارم.
                              کسی تا حالا همچین کاری کرده؟
                              میشه با یه منبع سویچینگ که فرکانسش قابل کنترل باشه این کار رو کرد؟
                              از لحاظ تئوری همچین کاری مشکلی نداره البته ولی آیا در عمل میشه خروجی با دقت 1 ولت ازش گرفت؟
                              سلام.صفر تا صد رو نمیدونم چطوری ولی میتونی خروجیتو یک مقداره خاصی بگیری و با رگولاتور (ترجیحا سوئیچینگ)خروجی رو متغییر کنی.ولی چطوری با کنترله فرکانس این کار رو بکنی من نمیدونم.موفق باشی.

دیدگاه

لینک دانلود نرم افزار مشکل داره اگه میشه اصلاحش کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X